Jedino s cime nisam presretna je sto lezim uz nju dok spava, ali ne zelim prestati dojiti radi toga. Kad uspijem izaci iz sobe se probudi i onda ne moze natrag zaspati. Ali ocito ce i to proci.
Voljela bi da je muz moze pricuvati. Ali nikako to ne zelim na silu. Niti muz to zeli na silu. Zato sam otvorila temu.... htjela sam cuti iskustva, neke savjete i ako se ikako moze to izvesti bez placa jer nisam imala ideju kako to izvesti. Htjela bi da oboje uzivaju sami, a na silu to ne bi bilo ni jednom ni drugom. Pokusat cemo par nacina, ako joj ne bude odgovaralo pricekat cemo vrijeme kada ce joj odgovarati.
Ne mislim da je smak svjeta ako beba place ili njurga samo ovaj plac je drugaciji. Nije njurgasti plac, dosadno mi je ili spava mi se...nego je vrlo uznemireni plac gdje beba pome jecat. Ne znam kojem normalnom covjeku bi bilo normalno piti kavu dok mu beba tako place... ali ocito nismo svi isti ili ne reagiraju sve bebe jednako na majcin odlazak.
To sto radim kucanske poslove snjom, sto visi po meni dok kuham i slicno, ne bi rekla bas ni da je jer ne moze bez mene, nego ona jednostavno mora vidjeti sto se radi i to mi ne smeta, ponekad mi je zapravo to i vrlo zabavno i mislim da tako i puno uci. Htjela sam samo dati primjer da smo zaista zajedno, a ne samo u istoj prostoriji pa da beba nije dobila "dozu mame". Kada se zaigra s tatom ja postanem visak i tada mogu raditi sto zelim (dok god sam u istoj prostoriji).