Pokazuje rezultate 1 do 50 od 131

Tema: Pustanje na cuvanje i vezanost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Jedino s cime nisam presretna je sto lezim uz nju dok spava, ali ne zelim prestati dojiti radi toga. Kad uspijem izaci iz sobe se probudi i onda ne moze natrag zaspati. Ali ocito ce i to proci.

Voljela bi da je muz moze pricuvati. Ali nikako to ne zelim na silu. Niti muz to zeli na silu. Zato sam otvorila temu.... htjela sam cuti iskustva, neke savjete i ako se ikako moze to izvesti bez placa jer nisam imala ideju kako to izvesti. Htjela bi da oboje uzivaju sami, a na silu to ne bi bilo ni jednom ni drugom. Pokusat cemo par nacina, ako joj ne bude odgovaralo pricekat cemo vrijeme kada ce joj odgovarati.

Ne mislim da je smak svjeta ako beba place ili njurga samo ovaj plac je drugaciji. Nije njurgasti plac, dosadno mi je ili spava mi se...nego je vrlo uznemireni plac gdje beba pome jecat. Ne znam kojem normalnom covjeku bi bilo normalno piti kavu dok mu beba tako place... ali ocito nismo svi isti ili ne reagiraju sve bebe jednako na majcin odlazak.

To sto radim kucanske poslove snjom, sto visi po meni dok kuham i slicno, ne bi rekla bas ni da je jer ne moze bez mene, nego ona jednostavno mora vidjeti sto se radi i to mi ne smeta, ponekad mi je zapravo to i vrlo zabavno i mislim da tako i puno uci. Htjela sam samo dati primjer da smo zaista zajedno, a ne samo u istoj prostoriji pa da beba nije dobila "dozu mame". Kada se zaigra s tatom ja postanem visak i tada mogu raditi sto zelim (dok god sam u istoj prostoriji).

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Deedee11 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mislim da je smak svjeta ako beba place ili njurga samo ovaj plac je drugaciji. Nije njurgasti plac, dosadno mi je ili spava mi se...nego je vrlo uznemireni plac gdje beba pome jecat. Ne znam kojem normalnom covjeku bi bilo normalno piti kavu dok mu beba tako place... ali ocito nismo svi isti ili ne reagiraju sve bebe jednako na majcin odlazak.
    E i ovo
    naravno, ni ja ne bih pustila dijete da očajno rida sat vremena samo da bih nešto dokazala
    ali postoji mogućnost da dijete očajno plače kad ti odeš pa još 5 minuta, i nakon toga bude skroz ok. Ja bih to provjerila, recimo izađem do dućana, u vrijeme kad je dijete dobre volje, na desetak minuta.
    Sjećam se prvog puta kad sam odlazila od kuće i sin je plakao, on isto zna opalit očajnički plač najdublje patnje (a tad još nisam znala koliko taj očajnički plač zna koristit u banalnim situacijama). Ja sam zamišljala da cijeli dan taok rida kao na mom odlasku. Nazovem kasnije doma, čujem njega u pozadini gugu gaga bubu baba

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •