Po ovim kriterijima ne bih dijete niti u ludilu izlagala takvoj vrsti ispita zbog popravka cetvorke na odlican. Brrrr...
X
Čak i ako kani u mioc, sad ima mogućnost pisati prijemni. Ta jedna četvorka ništ ne znači. (Zapravo, krivo - znači životnu lekciju, vjerojatno puuuno korisniju nego da je zaključena petica.)
Po ovim kriterijima ne bih dijete niti u ludilu izlagala takvoj vrsti ispita zbog popravka cetvorke na odlican. Brrrr...
a mislim, kakvi kriteriji bi trebali biti ako dijete/roditelji zahtjevaju predmetni ispit? kako si ti to zamislila, dođe i dobije 5? nekog boga ga moraju pitati i neka komisija mora biti
a mislim, kakvi kriteriji bi trebali biti ako dijete/roditelji zahtjevaju predmetni ispit? kako si ti to zamislila, dođe i dobije 5? nekog boga ga moraju pitati i neka komisija mora biti
Milsim da si pogrešno shvatila sirius jer se malo nespretno izrazila, mislim da je mislila u takvoj situaciji (u smislu da dijete ima sve petice i tu jednu 4-ku pa nije to za neku dramu). A možda sam i ja pogrešno shvatila...