Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Predmetni ispit

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Po ovim kriterijima ne bih dijete niti u ludilu izlagala takvoj vrsti ispita zbog popravka cetvorke na odlican. Brrrr...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Po ovim kriterijima ne bih dijete niti u ludilu izlagala takvoj vrsti ispita zbog popravka cetvorke na odlican. Brrrr...
    X

Čak i ako kani u mioc, sad ima mogućnost pisati prijemni. Ta jedna četvorka ništ ne znači. (Zapravo, krivo - znači životnu lekciju, vjerojatno puuuno korisniju nego da je zaključena petica.)

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    a mislim, kakvi kriteriji bi trebali biti ako dijete/roditelji zahtjevaju predmetni ispit? kako si ti to zamislila, dođe i dobije 5? nekog boga ga moraju pitati i neka komisija mora biti

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a mislim, kakvi kriteriji bi trebali biti ako dijete/roditelji zahtjevaju predmetni ispit? kako si ti to zamislila, dođe i dobije 5? nekog boga ga moraju pitati i neka komisija mora biti
    Milsim da si pogrešno shvatila sirius jer se malo nespretno izrazila, mislim da je mislila u takvoj situaciji (u smislu da dijete ima sve petice i tu jednu 4-ku pa nije to za neku dramu). A možda sam i ja pogrešno shvatila...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •