Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Narancice Bila je kontrola Sve je u redu. Bebica lijepo napreduje. Gledali smo nuhalni nabor i nosnu kost, sve je kako treba bit. Odbila sam raditi kombinirani probir, doktor mi je naredio mirovanje. Nesmijem bas nista radit. Samo lagane kretnje i setanje. Tako da mi mama i sestra puno pomazu. A i mm je jako pazljiv. Eto ovim tempom nadamo se dogurati najmanje do termina
    Za 4 tj kontrola. Sutra nam je 12tt
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 05.08.2016. at 10:15

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Narancice Bila je kontrola. Sve je u redu. Bebica lijepo napreduje. Gledali smo nuhalni nabor i nosnu kost, sve je kako treba bit. Odbila sam raditi kombinirani probir, doktor mi je naredio mirovanje. Nesmijem bas nista radit. Samo lagane kretnje i setanje. Tako da mi mama i sestra puno pomazu. A i mm je jako pazljiv. Eto ovim tempom nadamo se dogurati najmanje do termina
    Za 4 tj kontrola. Sutra nam je 12tt
    Predrago mi je!!! Samo uzivaj i cuvaj svoju mrvicu. Hvala Bogu, sve je u redu!!!
    Podrska muzu, treba jos 6 mjeseci titrat oko trudnjace

Mona kak si?

Mami ima mene
    Cula sam se danas sa sekom, slavonija gori pod suncem!!!
    Saljem vam svima malo irske svjezine.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jutro ekipica!! Kavaaaaa

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    Predrago mi je!!! Samo uzivaj i cuvaj svoju mrvicu. Hvala Bogu, sve je u redu!!!
    Podrska muzu, treba jos 6 mjeseci titrat oko trudnjace
    Hvala ti draga , bome i ja suosjecam s njim. Sad mu je gotovo, nek me dura! Kako si mi ti?

Latice ajme draga!!!! Vibram na najjace da te razveseli malena dugica. ♡~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da nam se javis sa predivnim vjestima.

Anka znam taj osjecaj. Jucer gledam svog muza kako priprema rucak i mislim si, bas nam fali jedno malo da nas upotpuni. Bit ce divan tata. Ima toliko mudrosti i znanja za prenjeti. Zabavan je i sva djeca cim ga vide odmah si ga prisvoje. Samo eto jos da nam Bog ispuni tu zelju. A vjerujem da hoce. Znam da je dug put jos pred nama ali moram vjerovati da ce ovaj put biti sve dobro.
    Samo hrabro, doci ce mrvica. Znas to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •