Stranica 9 od 16 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 792

Tema: vanjski izgled i patrijarhat

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da kazem da sam otputovala na more apsolutno bez šminke.
    Nemam cak niti balzam za usta, samo kremu za lice. : zivotnarubu:
    Suti, ista sam, krema za poslije suncanja i britvica. To spakovala u strahu od budnih forumskih ociju

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj olja prvotno napisa Vidi poruku
    Suti, ista sam, krema za poslije suncanja i britvica. To spakovala u strahu od budnih forumskih ociju
    A mene ni Trina ne bi natjerala na britvicu, ja cekam 0.5 cm i vosak.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    A mene ni Trina ne bi natjerala na britvicu, ja cekam 0.5 cm i vosak.
    Nabavi epilator i ne trebas cekati ni toliko

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    X

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Imam ja epilator i super je ovako ljeti al ipak zimi znaju vise narast a onda mi je drazi vosak da mi sve to skine brze mi je i manje bolno.
    ja sam se streberski narucila kod kozmeticarke na dep.i cetvrtak (petak neradni) jer smo putovali u sub ujutro. Tako da im je sto manja sansa da ce narast

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku

Koji? Imala sam davno neki Philips, boljelo je uzasno.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Silk epil su dobri.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni su se Braunovi pokazali najboljima. S tim da boli ako imas puno dlacica, ako si ih bas pustila da narastu. Najbolje ti je izdepilirati se voskom i onda samo odrzavati epilatorom. Meni je dovoljno proci jednom u 2-3 tjedna da depilacija bude skoro bezbolna. Cim pocnu rasti, mices ih i nema frke.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj olja prvotno napisa Vidi poruku
    zato treba pratiti koja je gdi i kloniti se tih mjesta
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 07.08.2016. at 06:41

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

potpuno sam iznenadjena (i uvredjena) kud je pošla ova tema - zezam se za ovo uvređena.
    obzirom da sam jedna od onih koje rijetko primjete i komentiraju svoj i tuđi izgleda (to mi je ko nogomet, većinu drugih ljudi zanima a mene baš i ne), muči me baš otkud ženama ideja da se moraju uređivati više nego muškarci. netko je primjetio da izgled nije novo oružje patrijarhata nego staro i vjrojatno je upravu ali zašto je tako dugovječno?
    dati ću primjer: gradonačelnik i njegova svita dolaze na gradilište. nekoliko je žena, raznih godina, sve su vitke, našminkane, u uskim i kratkim šos/haljinama i nabadaju po zemlji i nedovršenim pločama štikl, štikl, štikl. (svaku veću rupu čuva majstor koji se smijulji i kaže "oće mi upast koja?". ostatak su srednjovječni muškarci raznih veličina/debljina/modnih osvještenja. oni su zadovoljni sa sobom, sigurni u sebe a žene se osvrću zbunjene i preplašene.
    zašto je to tako?
    (i ja sam tu s kolegama, svi imamo kacige, čvrste cipele, traperice i majice i gledam ih kao kazalište)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne znam odgovor na pitanje otkud ženskom rodu ta potreba za uređivanjem i isticanjem , jer je recimo u životinjskom svijetu baš obrnuto: pijetao je šaren, a kokoši neugledne.

Ali sviđa mi se ova napomena da sve to treba promatrati kao kazalište. Čak mi se čini da se taj stav može primijeniti puno šire, na razne stavove i ponašanje drugih koje nas smeta. Samo zamisliš da je to kazalište i super... ja to čak mogu dost dobro koristiti u svemu, osim kad su u pitanju moja djeca. Tu baš ne bih koristila pristup kazališta ako mi se ne bi dopadali njihovi postupci (npr ne bih mirno pustila da se skitaju i ne uče).

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Možda je tako jer to one žele?
    Zašto ne bi "nabadale" po nedovršenim pločama?
    Ako se te žene dobro osjećaju u svojim suknjama i štiklama i očito je to njihov izbor.
    Ta nisu one radnice s tog gradilišta pa da imaju na sebi radni kombinezon i cipele s metalnom kapicom?!?
    Ja bih isto došla u štiklama i suknji i to zato jer sam cijelo ljeto u štiklama i suknjama/ haljinama.
    I nisam vitka i ne zamaram se s tim.
    Volim sebe i svoje tijelo, dugu kosu i nokte.
    I takva idem i na plac i na gradilište i na posao.
    Mene nitko neće sresti u trapericama ili tajicama.
    Iako bi mi dobro stajale, ja to ne nosim, ni ne posjedujem.
    A sada, na moru, muž nešto žbuka, a ja mu pomažem.
    U kroksicama i starim kratkim hlačicama i majici.
    Takva sam ja na našoj "bausteli"
    I sadim ružmarin golim rukama.
    I nosim cigle golim rukama.
    Nema to veze s patrijarhatom kao ni s emancipacijom, već sam ja naprosto- takva.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mamitzi, zasto?
    Pa vjerojatno zato sto misle da njihove ( zivotne/poslovne) uloge zahtjevaju takvu vrstu uniforme ( kostima).

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mamitzi, zasto?
    Pa vjerojatno zato sto misle da njihove ( zivotne/poslovne) uloge zahtjevaju takvu vrstu uniforme ( kostima).
    Meni se ne cini tako... U mojoj generaciji cura iz skole, faksa, s posla... (A medu kojima je i dobar broj profesionalno ostvarenih ili uspjesnih zena, na dobrim pozicijama, s doktoratima i sl.)... Je masa onih zbog kojih bi modna i kozmeticka industrija mogle propast (ne racunajuci jednu maskaru i sjajilo...).

S druge strane, znam gomilu mladih cura, jos se skoluju ili su nezaposlene, koje ne izlaze iz kuce bez kreča na faci . Koje znaju za više artikala šminke nego sam ja ikad čula. I stalno šeraju neke fotke i video klipove o tome kako da izgledas kao da ces upravo na snimanje holivudskog filma .
    Ja mislim da je to njima jednostavno lijepo i svida im se.

Ja sam profesionalno dogurala do kud jesam bez pudera, laka i stikle, i oko sebe ne vidim primjere da je nekom to bilo bitno za ostvarit nesto u zivotu. Ne racunajuci dlake, koje jednostavno mooraš ukloniti, mislim da iznad osnovne higijene nema nekih znacajnih must have za bilo kakav uspjeh. Barem ih ja ne vidim.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 07.08.2016. at 10:27

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mamitzi, zasto?
    Pa dobro misle.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa dobro misle.
    Dobro ili ne , ocito misle.
    Iskreno, vjerojatno ne bi trebale , i mogle bi se bolje prikloniti situaciji .
    Ali za to treba imati snagu i stav.
    ( nisam vidjela jake politicarke i jake zene koje u svakoj situaciji imaju potrebu naglasavati svoj izgled, njegovanost i zenstvenost na tako direktan nacin)
    Posljednje uređivanje od sirius : 07.08.2016. at 12:28

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa ja bi rekla da imaju stav - svoje su, oblace sto zele i nije ih briga sta ih radnici sa podsmjehom promatraju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moze biti. Ljudi su razliciti. Osobno ne smatram stikle i uske haljine vrhuncem udobnosti, a volim da mi je udobno i prakticno na radnom mjestu. Ali mozda to netko smatra, tko sam ja da mu sudim.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A da, svatko na svoj nacin izrazava stav: netko smatra da se mora prilagodjavati okolini, a netko ostane uvijek svoj.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa ja bi rekla da imaju stav - svoje su, oblace sto zele i nije ih briga sta ih radnici sa podsmjehom promatraju.
    Pratim temu od početka....A zašto žele? Zašto je potrebno biti u svakom trenu oličenje ženstvenosti i seksualnosti?
    Šta je tačno poslovna uloga tih žena koja zahteva takav izgled?

Peterlin je lepo to primetila.
    Kod kokoši, ženski pol je onaj koji odabira.
    Zato su petlovi nakićeni. Zbog seksualne selekcije.

Kod ljudi je izgleda obrnuto, ili je bar jači selekcioni pritisak na žene nego muškarce što se izgleda tiče.
    Jer su one nakićeniji pol.
    Mužjaci se češće razmeću imetkom.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A kakve veze u prici ima da su sve vitke? Nisu valjda i to zbog gradonacelnika?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa valjda bi se trebale udebljati da se uklope u gradiliste i ne odskacu od ostalih.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

A svašta. Dođe Bandić u obilazak gradilišta na kojem skuplja izborne glasove, prati ga skupina iz Gradskog poglavarstva, procelnici/e ureda 'vakih i 'nakih.....prvo su na gradilištu, onda idu na Rebro, pa ih slikaju u vrtiću i na Trgu pa onda negdje žderu na naš račun. Naravno da su u odijelima i kostimićima.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cuj, za sve postoji vrijeme i mjesto.
    Pa tako i za vrstu odjece i obuce.
    Ne kuzim, meni su neke stvari kranje neukusne i nepimjerene.
    Npr. prekratke uniforme u bolnici, nezakopcane kute na lijecnicima.
    Isto tako mi je neprimjereno imati usku kratke suknje i stikle na obilasku gradilistu.
    Ok, mozda zene nisu znale da idu na gradiliste kad su taj dan dosle na posao... Uzimam i to kao mogucnost.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Eto, coksa mi je upala.
    izmedu ureda, gradilista i janjetine.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Čak se i slažem s vama, ja bih sigurno bila u kacigi i zaštitnom odijelu prije svega jer se bojim (nepotrebnih) ozljeda, ali zašto
    je bilo potrebno ovdje istaknuti da su te žene bile i vitke?

Jel to vitkost ide u paketu s "kaćiperkastim" ponašanjem?

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mislim da sam dala nezgodan primjer, vjerojatno zato što sam opet čula na radiju jednu od onih emisija u kojoj mole turiste da ne plove na luftiću, ne idu u planinariti u japankama i u spilju u visokim petama pa sam se sjetila te epizode. (ako vidiš voditelje kako se prezuvaju u bakse što te dovraga navodi da se smijuljiš i zazivaš boga da ne slomiš gležanj, umjesto da obučeš zaštitnu obuću?)
    da, da vitkost je važna - jer je važno biti izuzetno vitak u doba kad prosječna težina europljana svih rodova (zaboravimo sad SAD) raste. zašto je popularno biti vrlo vitak i zašto nas gledaju vitke manekenka i zašto naša bedra moraju biti što tanja i što je s onim misterioznim tijelom za plažu?
    zašto je teško prihvatiti da je masa važnija od npr. visine ili broja cipele? možda zato jer je na nju moguće uticati?
    i zašto to kod muškaraca nije toliko opjevano?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Psihološki gledano, vjj zato jer se vitkost općenito povezuje sa zdravljem, dakle, kao nečim poželjnim, sa energijom,lakoćom kretanja itd (zanemarit ćemo sad anoreksičnost, ali to ionako spada u patologiju, ne u vitkost).

Iako to ne mora biti slučaj, općenito se povezuje. Zato što je lijepo biti zdrav, i fizički sposoban, i gibak, zato jer nam je, kao ljudima, dat taj tjelesni okvir, pa je poželjno što bolje se osjećati u njemu. Što opet ne znači da se debeljuce ne mogu osjećati dobro u svom tijelu, naprotiv, naravno da se mnoge dobro osjećaju i nije ih ni najmanje briga što nisu vitke, ali jasno je zašto se općenito ne teži da debljina bude standard, već vitkost.

Po meni, zdravlje je ispred svega, (kao i sigurnost u onom primjeru od mamitzi-nema šanse da bih riskirala izvrnut gležanj, zato da bi ostavila dojam na bilo koga), osobno bih radije bila s viškom kila, a zdrava i pokretljiva, nego vitka, a troma.
    A najradije bih bila i zdrava i vitka i pokretljiva. I to mi je bitno, pa se donekle i trudim u tom smjeru.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mrak Taritaš i Dropulić nisu bile nešto puno vitke, a stalno su bile po gradilištima.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Po pitanju mršavosti, Dijana je inteligentno primjetila, pa u dobrom smjeru postavila pitanje.

Za brazilske muškarce na primjer je vitka žena prije neprivlačna. Ukoliko nema tipičnu brazillsku veliku oblu guzu, i velike oble cice, šrioke bokove, jače noge, jednom riječu da je ima, da je jača, da imaš za šta primit, to jednom prosiječnom Brazilcu baš i nije puno sexi. A kako brazilke plešu i mašu tim guzicama, koje su to kokete, pa i "bitches" mnoge bi se ovdje iznenadile.
    Posljednje uređivanje od šafran : 08.08.2016. at 05:20

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Mužjaci se češće razmeću imetkom.
    Dakle, kako god okreneš, patrijahat

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja bih rekla što osoba atraktivnija, u cijelosti, kao osoba, to manje obraća pažnju, manje je fiksirana i na svoju i tuđu vanjštinu, pokazivanje, i u ženskom i u muškom svijetu. Naravno kada prođe adolescneska dob i vrijeme traženja i "parenja".

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jucer dok smo isli na lokalnu festu sam se sjetila teme - bez trunke sminke, pjegava, bijela ko sir, frizura je inace bob ali osusena na buri, neka izblijedela prugasta majica, bez grudnjaka, odrezane prastare trapke, tenisice, a noge ne bas idealno depilirane i s masnicama.
    Mislim si meni je bas dobro a valjda se i jos netko dobro zabavlja dok me gleda

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Psihološki gledano, vjj zato jer se vitkost općenito povezuje sa zdravljem, dakle, kao nečim poželjnim, sa energijom,lakoćom kretanja itd (zanemarit ćemo sad anoreksičnost, ali to ionako spada u patologiju, ne u vitkost).

Iako to ne mora biti slučaj, općenito se povezuje. Zato što je lijepo biti zdrav, i fizički sposoban, i gibak, zato jer nam je, kao ljudima, dat taj tjelesni okvir, pa je poželjno što bolje se osjećati u njemu. Što opet ne znači da se debeljuce ne mogu osjećati dobro u svom tijelu, naprotiv, naravno da se mnoge dobro osjećaju i nije ih ni najmanje briga što nisu vitke, ali jasno je zašto se općenito ne teži da debljina bude standard, već vitkost.
    To je točno, samo što današnja slika vitke žene, i slika od prije 50 godina, nisu iste
    kad pogledaš, iz perspektive zdravlja i poletnosti, ako si fizički aktivan, nema neke razlike između broja 38 i 40, niti ima razlike u par kila vamo-tamo, a znaš kako na vježbačicama par kila zna postati big deal
    "samo da vidim brojku koja počinje sa 5", pišemo mi. to sa zdravljem veze nema.

Gledam neki dan neke stare fotografije, moja baka, taman negdje u mojim godinama.
    Žena koja živi na selu i hrana koju jede je velikom većinom iz domaćeg uzgoja, kako to danas zovemo - organska. Sasvim sigurno nije probala ni hamburger ni pizzu, možda sladoled par puta, ni kolači se baš ne prave, dakle njen domet đanka u to vrijeme je par čajnih kolutića uz kavu i pokoja kockica čokolade za kuhanje. famozna mediteranska prehrana plus puuuuuno fizičke aktivnosti, od jutra do mraka, i cardio i snaga (i sad sa 75 je puno izdržljivija od mene, unatoč Zuzki)
    I griješila bih dušu kad bih rekla da je debela, izgleda sasvim ok, ali da ja tako izgledam sada, bila bih jako nezadovoljna što imam ah strašno toliki trbuh.
    Iz perspektive zdravlja, ne bi trebalo smetat ako netko ima centimetar sala preko mišića, uz uvjet naravno da je aktivan.
    Ali mi ne želimo izgledati samo zdravo, mi želimo izgledati zdravo i što sličnije tome da imamo 20 godina. To je razlika između mene i moje bake, ona nije pokušavala izgledati kao kad se udala, a ja pokušavam, čak i bolje.
    Nekome to zbog gena ide lakše, nekome i bez truda, a netko se mora dobro pomučit da ostvari taj cilj.

Pretpostavljam da je u bandić-postu naglašeno da su vitke jer žene ipak imaju više taj imperativ da se trude ostat vitke, čak i ako genetski s godinama nisu tome sklone. Muškarci, većina njih, vitki su ako su genetski vitki, a ako nisu, imaju škembu i lako je prihvate. Kupe veće odijelo ako staro ne mogu zakopčat, i nikad ih nećeš vidit da te svoje stomake sramežljivo skrivaju. Žene koje imaju stomak,imaju strategiju, na grupnim fotografiranjima staneš u drugi red, onda staneš s jednom nogom naprijed da se manje vide bokovi, i ima neka fora s time da li staneš u sredinu ili na kraj slike, što isto utječe na to ispadaš li vitkije ili ne. Ne mogu zamislit muškarce da tako nešto uopće izgovore.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Inače, netko je tu gore spomenuo da određeni stupanj atraktivnosti i uređenosti čak smatra ometajućim faktorom na poslu
    to je i moje iskustvo, volim se sredit, ali kad dobivam malo previše komentara na izgled koji su za nijansu preoduševljeni za moj gušt, smanjujem doživljaj, ne volim da to toliko privlači pažnju. Pogotovo s ljudima koje prvi put vidim i trebam dogovoriti nešto s njima vezano za posao, a vidim da su mi zbog izgleda pristupili na jedan skroz drugi način.
    Kad mi se netko na poslu obrati sa "lutko", "maco" i slično narastu mi rogovi, a određeni način oblačenja povećava šansu da će se to dogoditi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Malo ot tu gdje ljetujem svako jutro puno trkaca i bome i zenske i muski u tip top formi. Ma to je do pojedinca nitko nikome ne namece nista nego mi sami sebi ajd nesto i mediji

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, netko je tu gore spomenuo da određeni stupanj atraktivnosti i uređenosti čak smatra ometajućim faktorom na poslu
    to je i moje iskustvo, volim se sredit, ali kad dobivam malo previše komentara na izgled koji su za nijansu preoduševljeni za moj gušt, smanjujem doživljaj, ne volim da to toliko privlači pažnju. Pogotovo s ljudima koje prvi put vidim i trebam dogovoriti nešto s njima vezano za posao, a vidim da su mi zbog izgleda pristupili na jedan skroz drugi način.
    Kad mi se netko na poslu obrati sa "lutko", "maco" i slično narastu mi rogovi, a određeni način oblačenja povećava šansu da će se to dogoditi.
    Ovakvo razmisljanje mi nikako ne sjeda. Pa uporno se pokusava pojasniti da ako zena odjene minicu ne znaci da zeli sex i da ako je obukla minicu, onda to nije npr. silovanje i nije si sama kriva. A ovakvim stavom, da zene trebaju paziti sta oblace, umjesto da se muske sirovine nauci pristojno ponasati smatram pogresnim.

Naravno da na posao neces doci u domindjosici i dekolteu do pupka, ali visoke pete, uska suknja i normalan, otvoren dekolte su normalan nacin oblacenja.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih rekla što osoba atraktivnija, u cijelosti, kao osoba, to manje obraća pažnju, manje je fiksirana i na svoju i tuđu vanjštinu, pokazivanje, i u ženskom i u muškom svijetu. Naravno kada prođe adolescneska dob i vrijeme traženja i "parenja".
    Pa ne znam, ne bi bas mogla tako generalizirati. I sto znaci: atraktivnija u cijelosti kao osoba? To je nesto sto na prvi dojam ne mozes znati, a ovdje pricamo o vanjskom izgledu, koji nema nikakve veze sa karakterom.

Generalno, iz svog iskustva rekla bi da vise komplimenata sam uvijek dobila od atraktivnijih osoba, koje bi uocile i pohvalile nesto lijepo, mozda i zato jer im je samima to bitno, pa uoce. Kritike bi u pravilu dobila od osoba kod kojih bi se pak puno stvari moglo kritizirati, pa ti dodje da se zapitas, da li vide svoje "nedostatke" ili ih samo vide kod drugih, a na njima ih ne smetaju i nije ih briga?
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 08.08.2016. at 10:19

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ovakvo razmisljanje mi nikako ne sjeda. Pa uporno se pokusava pojasniti da ako zena odjene minicu ne znaci da zeli sex i da ako je obukla minicu, onda to nije npr. silovanje i nije si sama kriva. A ovakvim stavom, da zene trebaju paziti sta oblace, umjesto da se muske sirovine nauci pristojno ponasati smatram pogresnim.

Naravno da na posao neces doci u domindjosici i dekolteu do pupka, ali visoke pete, uska suknja i normalan, otvoren dekolte su normalan nacin oblacenja.
    pa ako već šalješ poruku da nije bitno šta si obukla, onda zašto ne i ta kratka minica i dekolte do pupka?

a meni se ne da baš svaki dan toliko ljudi oko sebe učiti da se pristojno ponašaju, a nisam iskreno našla ni način kako to raditi.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

pa ako već šalješ poruku da nije bitno šta si obukla, onda zašto ne i ta kratka minica i dekolte do pupka?

a meni se ne da baš svaki dan toliko ljudi oko sebe učiti da se pristojno ponašaju, a nisam iskreno našla ni način kako to raditi.
    .

Pa ako netko zeli se tako obuci, zasto ne? To nije razlog da je se umjesto sa gdjo oslovi sa maco.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

slažem se da je odgovornost na strani muškarca koji bira i daje si za pravo da se vulgarno obrati ženi
    i da ništa što je žena obukla ne opravdava nečije bezobrazno ponašanje

ali mi se na svakodnevnoj razini ne da nositi sa određenim reakcijama, odnosno reakcije drugih ljudi mi nekad definiraju što ću obući
    što ne znači da se zakopčavam do grla
    nego čisto, kao kad kupiš neku majicu i lijepa ti je, ali kad je obučeš ispadne da ljudima nehotice pogled stalno pada na tvoj dekolte
    nekima je to normalno ili ugodno, i super za njih, meni nije pa se neću tako oblačit

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pa ti si napisala da naravno da nećeš

a poslije: ako netko želi, zašto ne?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

pa ti si napisala da naravno da nećeš

a poslije: ako netko želi, zašto ne?
    Pa nije mi to bas primjereno, ali ako nekome je, slobodno. I nije razlog da onda tu zenu zoves maco.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da i demokracija ima svoje granice
    jer ako ih nema onda idemo u anarhiju
    a dopičnjak na poslu je nešto što prelazi granice
    kao da se muškarac na poslu pojavi u kratkom uskom šorcu
    u kom mu se mu se ocrtavaju dragulji

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Aah kak ste me piknule...
    na godisnjem gdje ja nemam depilirane pazuhe...
    a moja 9,5godisnJakinja ponosno uzgaja svoje prve tri dlacice ispod pazuha
    i ponosno izjavljujem da sam joj ja uzor
    i veselim se svakom danu dokle god smatra da je to najprirodnija stvar...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ima zena (istina, malo) koje se mogu slobodnije obuc (sto je slobodnije je relativan pojam) ali znaju odgovorit, bez da budu bezobrazne, i tako si rade slobodu. Vecini se to naravno ne da, ali moze se. Znaci, na 'macko' i sl. rec nesto tipa 'oprostite, ja sam za vas 'macka'?, ozbiljnim tonom, rijetko koji lik se nece posramit.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Al mene zanima nekaj drugo..
    Gdje je nestal toples?!?

nisam citala sve postove...ak ste vec o tome...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

toplesi ( ne moji) su bili na plaži gdi sam ja bivala, i tad nitko od forumašica nije bio na istoj plaži, provjereno

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jucer vodim raspravu: jel mogu obrijati noge? Gle kakve su mi, necu biti najdlakavija u razredu! Jos kad mi na zimu pocrne! I gle mi ruke!!!
    Crna je. Dlakava je. I na ledjima ima dlake, al te jos nije vidjela.
    Govorim joj da kad je ne bude strah cupati ih da ih moze pocupati. Tu se ne da, to ipak boli.
    Al da necemo jos dugo odolijevati, necemo. Al ima samo 10 godina :/

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    Al mene zanima nekaj drugo..
    Gdje je nestal toples?!?

nisam citala sve postove...ak ste vec o tome...
    na plaži ili na poslu?
    mislim kako je krenulo s demokracijom mozda je i to prihvatljivo

na plaži sam bas neki dan gledala ženu, 70+ (s kosom do uha )
    s objesenim usahlim sisama
    jesam primitivna, nazadna, konzervativna, ali meni je to bilo ružno (uz to je sve vrijeme praznila sinuse sto je doprinjelo ukupnom dojmu)

Stranica 9 od 16 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •