Stranica 5 od 56 PrviPrvi ... 345671555 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jutroooo! Kavicaaaa!

Bebolinica ako sumnjas da je trudnoca veca to ce ti isto pokazati vrijednosti bete kad izvadis krv. Ili ako te gin pregleda. U svakom slucaju mjesec dana razlike ce se vidjeti pa ces znati sigurno koji god pregled obavila.
    A mozda su i duplici? :D :D

Inace dosta je cesto (navodno) da se trbuh rano poveca. Ali je to u pocetku povezano s nadutosti.

Tocekica kako mislis nista od tebe ovaj ciklus? Nemoj tako.
    Svaki ciklus nesto znaci! Svi ovi ciklusi kad M stigne i kad se zbediramo, kasnije ce biti jako vazni!
    Sve to jesu i uvijek ce ostati jedan od ciklusa u kojima smo radili na bebi.
    Sad je mozda tesko tak razmisljati ali kad budemo imale kraj sebe svoje mrve, bit ce nam sigurno dragi svi ovi dani.
    Ni jedan ciklus nije gubitan ili za bacit'...samo je dio puta....

Uh lisnato malina/vanilija i shake od jagode, previse secera za dorucak bit ce .
    Vidi se po tekstu

Sad bi Ives rekla "ko o cemu, jagodica o hrani"

Nivesa di siiiiii?

bebolinica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jagodica znam da nitko nema čarobnu kuglu ali ubijam si vrijeme do bete/pregleda i kombiniram svašta nešto :D
    Danas napokon doma

I svidja mi se tvoj optimizam i način na koji razmisljas to je ispravno i zarazno :D

Ajme koji fini doručak. Sline mi cure :D Ja bi već mogla drugi put papat xD

Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutroooo
    Bebolinice mislim da si trudna od ovog mjeseca zbog jacine crte. Da si dva mjeseca trudna, crta bi ti bila jača, a ne onako sramezljiva i svijetla. I samo ti papaj opet ako ti se jede.
    Jagodica nam tamani sve redom pocevsi od cevapa do shakeova, da nemamo mozda novu trudnicu na vidiku?

Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk[/QUOTE]

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Chiara muz je dobro ako do 10 mj ne napravimo bebicu. Opet ce radit sgram pa ce mo vidjet na cemu smo.
    Ja sam pocela pit tablete za stitnjacu i meni se stalno trazi nesta da jedem. Jel se tko susreo s tim neznam vise jel si umisljam ili sta?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Anka mama mi je na terapiji za stitnjacu ali ima odredno kaj smije odn kaj nebi trebala jest jer se ona od stitnjace bila naglo zdebljala. Nazalost ne mogu ti pomoci jer ne znam kako utjecu na apetit.

Chiara ma inace ja volim hranu i uzivam u njoj. Ali nek si ti u pravu!!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Anka sta si dobila euthyrox, na kojoj si dozi? Ja sam na 125/150 i ne bih rekla da vise jedem nego da mi je metabolizam spor zbog stitnjace pa i ono malo sto pojedem se prima.
    Trebala bi izbjegavati gluten i sve mlijecno, znaci kompletno promijeniti prehranu, meni je to tesko pa nisam. Kazu da kupusnjace i soju, kavu isto treba smanjiti.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 15.08.2016.
    ~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~28.dc II
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~25.dc

Odbrojavalice:

nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~11.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~~~8.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Tocekica - zakaj otpisuješ ovaj ciklus? Kolika ti je temp? Možda još ni nije bila ovulacija pa ni nema porasta temp? A nekad temp raste 2-3 dana nakon ovulacije, pričekaj još koji dan. Jesi popratila ovulaciju?

Ja baš bila u Kezele, savjetujem svima koji nisu da odu To je kod Ivanića, mi smo napravili izlet do tamo i oduševljena sam hranom i svime
    Pogotovo vi sa djecom, uživali bi

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Narancice sretno u ljubicicama

To ja samo sebe malo nabrijavam za vikend, novi test - nova nada

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro kava i caj su skuhani pa tko sta zeli neka se posluzi.
    Narancice sretno i ~~~~~~~ za plus za vikend.
    Mona sta su Kezele? Objasni nama koji smo na Kvarneru i nemamo pojma.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nisam ni ja tam bila ali google zna http://www.kezele-vino.hr/

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Helloooo!

Narancice sretno u ljubiciama i da ostanes u gornjem domu!

E pa kako ste mi danas cure?

Ja sam nocas prespavala s plivacima. Cak niti nebi ali nije mi se piskilo a poslije keksa nije nis iscurilo. To mi je dost cudno obzirom da se nismo negdje dan i pol. Al neka neka! Mozda ostanu na bojisnici decki spremni!

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Da Chiara te sam dobila moja je doza mala od 25 sam dobila pa za tri tjedna moram opet vadit krv. Znam da cu morat mjenjati ali i meni je to jako tesko.
    Jagodice ja nikako nisam prespavala s plivacima ali bome cu poceti imam osjecaj da sve iscuri

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Anka i ja sam pocela sa 25 pa su mi postupno povecavali. Samo se pridrzavaj toga da pijes na taste i da pola sata ne jedes i ne pijes kavu. Meni je isto dubila ja na glavi ili ostala lezati s plivacima preko noci, uvijek isto. Sve sam isprobala,ali do trudnoce ne dolazi. Svi nalazi dobri osim stitnjace. Nju redovito kontroliram, ali mi se cini da zbog nje ne dolazi do zaceca.
    Bravo Jagodice, zelim da ti se primi pa da nam se javljas kao trudnica.
    Uauuu kako su lijepe te Kezele na ovom linku. Sad mi dođe da i ja idem tamo.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 16.08.2016.
    ~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~29.dc II
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice:

nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~12.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~~~9.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bokic cure. Previse sam u zaostatku da sad polovim tko je gdje i kako napreduje.
    Samo da se javim malo. Prva runda hormona gotova. Ocekivano za moj PCOS recimo da je nalaz u skladu s tim ok.
    Cekamo spermio i jos par stvarcica.
    Ne piskim ni lh ni hcg. Ovaj ciklus odmaram od svega. Sammo trcim na vadenje krvi i nosam spermu po gradu

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Nivesa bas mi je drago da si se javila. Znaci nesto se pokrenulo kod vas. Idete na ivf ili?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ne znam jos nista. Skupljam nalaze pa cemo onda vidjet kaj i kak.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Zelim ti srecu i da se ne mucite previse po doktorima. ~~~~~ da vam brzo uspije

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Nivesa držim fige da je spermo super, to je vec pola posla

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nekak me taj spermo najmanje brine
    Mozda grjesim al imam osjecaj da je to ok

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Da li je neka od vas narucivala preko iherba? Moze li mi netko malo to pojasniti ako se razumije.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ola ekipa!

Marle joj bome je.. projurilo mi. Eto ako Bog da dodjemo do termina nitko sretniji od mene. Termin nam je 12.02.2017.

Mona javi nam se s lijepim vjestima.
    Eto ja instalirala colloring book i nije lose.

jagodice ma koga briga za klisej.. budem mu/joj tepala sve dok ne nauci pricat i dok mi ne kaze.. mama prestani

Latice jel sve spremno za postupak ?

Chiara ja sam narucila bas omegu od iherba i cekam bas da mi stigne ovih dana. A sto te zanima?
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 16.08.2016. at 15:51

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara ja sam narucila bas omegu od iherba i cekam bas da mi stigne ovih dana. A sto te zanima?
    Zanima me kako da otvorim racun, tj kako ide to placanje i za koliko stigne? Koliko mi mora izaci cifra da izbjegnem carinu? Imam njihov vitamin d i super je pa bi si narucila nesto od solgara sto je duplo jeftinije nego kod nas, a veca kolicina.

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

imam i ja pitanje za naručivanje, cure koje ste nabavljale trakice za praćenje ovulacije ili testove za tudnoću, da li vam to poštar ostavi u sandučiću ili je to neki veći paket pa ga se baš treba preuzeti?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Stane u sanducic.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Helloooo!

Narancice sretno u ljubiciama i da ostanes u gornjem domu!

Ja sam nocas prespavala s plivacima. Cak niti nebi ali nije mi se piskilo a poslije keksa nije nis iscurilo. To mi je dost cudno obzirom da se nismo negdje dan i pol. Al neka neka! Mozda ostanu na bojisnici decki spremni!
    Hvala draga, daj Boze da ostanem!
    Ja jos nikada nisam prespavala a da nisan otisla piskit i ocistit se. Nekak ne mogu to podnijeti, stajaznam.

Mene danas glava jako boli, donji dio trbuha me boli kao niti jednom do sad pred M. Danas me cak u jednom trenutku bas zavrnula bol da sam morala stati i duboko udahnuti. Bojim se da nije nekakva cista ili nesto, iako ih nikad nisam do sad imala. ma ne znam vise sta da mislim.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Chiara odi u adiko bank (hypo banku) i trazi prepaid karticu za internet kupovinu, jednokratno ces im morati platiti 30-tak kn za vodjenje racuna i to ti je sve sto ce ti uzeti za vodjenje. Kad ti stignu kartica i pin, otvoris pay pal racun i uplatis si novaca koliko zelis za kupovinu. I kupijes

Marle, ne brini.. testovi ti stignu u onom malom zutom pakovanju , stanu ti u sanducic. A nekad ti postar donese i na vrata.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Narancice, mene je tako frkalo par dana prije testa i onda se sve smirilo. Zato sam bila uvjerena da nije nista..
    A par dana prije tog me probudila takva uzasna bol da sam mislila da cu krepat do jutra. Cak sam i povracala koliko me boljelo. Grcilo me tako do jutra i onda se sve samo odjednom smirilo. A mm me htio vec voziti na hitnu. Drzim da se i kod tebe bebica gnjezdi

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ali me sise sada uopce niti malo ne bole a znate mene i sise u pms-u, nekad me muz ne smije zagrlit koliko me znalo boliti. A sad nista, jedino trbuh. I gusti bijeli iscjedak, stalno je na gacama i wc papiru kad se brisem. Evo vidis, nakon toliko vremena ja umjesto da se veselim "drugacijim simptomima" i budem pozitivna ja nalazim 101 negativan razlog zbog cega je sto. Pa cak i pomisljam da je progesteron nizak pa zbog toga sise ne divljaju

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - izmjeri bazalnu ujutro čim se probudiš, ako je iznad 36.9 onda bi rekla da je progesteron ok. A izmjeri i sada temp, ako je povišena to je super. Ili pisni test

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Curke pisite sutra 3dc.
    Opet nist od mene!!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Narancice - izmjeri bazalnu ujutro čim se probudiš, ako je iznad 36.9 onda bi rekla da je progesteron ok. A izmjeri i sada temp, ako je povišena to je super. Ili pisni test
    36.5 je sada. To pretpostavljam nije dobro, ili?
    Inace ju ne mjerim bas. Jos cu ujutro izmjerit kad se probudim

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Meni sa i herba stigne za cca 14 dana. Narudžba max, 180 kn da niš ne platiš.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Narancica...svaki ciklus s simptomima rane t sam dobila m...imala ja povišenu bazalnu t ili ne...meni se obično spustila tek kad bih dobila. Ovo odsustvo simptoma, tj. drugačiji simptomi izgledaju obečavajuće.
    inaće već poar dana pišam LH...jučer mi se pojavila crtica ali svjetlija od kontrole...danas malo tamnija, ali još uvijek svjetlija...tak da oćekujem da ću oko 19 DC imati ovulaciju.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - pa trebala bi ti biti viša temp, meni je 36.5 prije ovulacije a nakon ovulacije mi je 36.9-37.1. Navodno treba biti povišena do menge... Inače ili nije bila ovulacija ili je progesteron slab?
    Jesi sigurna da je bila ovulacija? Jesi pratila?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Evo jedan link koji je meni pomogao da shvatim kakva treba biti pravilna temp. I to je najtočniji pokazatelji...

http://covermagazin.com/simptomi-trudnoce.htm

ima više opcija, ako nije došlo do trudnoće i ako je.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Tocekica - a bila si otpisala svoj ciklus :D ipak ce biti O!

Ja sam jutros izmjerila temp i dalje je 36.5. I muzu isto 36.5 neznam jel do toplomjera al danima je svima temp 36.5
    Inace nisam mjerila temp pa ne znam kako se krece moja normalna temperatura medjutim prosla 2 ciklusa mi je u lutealnoj fazi bila oko 37., a sada je niza (ako toplomjer ne laze) pa pomisljam da je do progesterona.
    Od kako detaljno pratim svoje cikluse svaki je drugaciji i donese nesto novo.
    Mona iako imam 2 testa u pricuvi od prije, necu piskit. Ako M zakasni onda cu imat razloga za sumnju
    Za pocetak, kupila sam si 2 paketa ulozaka

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Narancice - pa trebala bi ti biti viša temp, meni je 36.5 prije ovulacije a nakon ovulacije mi je 36.9-37.1. Navodno treba biti povišena do menge... Inače ili nije bila ovulacija ili je progesteron slab?
    Jesi sigurna da je bila ovulacija? Jesi pratila?
    Ma nisam pratila O, jer sam rekla sama sebi da necu nista pratiti niti se opterecivati.
    Najbolje da se drzim toga i ne opterecujem se al ajd ti ludoj glavi reci :D

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Nivesaaaa! Draga zelim ti da prikupis sve papire uz sto manje zaj**ancije! I nek ti sve bude oke da krenete na slijedeci korak!

Ives vidis ti to se tvoja mrva sa zaletom ugnjezdila. I to tak duboko da nema sanse da ne ostane. A i sjeti se kaj ti je dr reko dok je mrva jos bila samo folikul. Bit ce to neki bilder! Ili fajterica!

Narancice draga probaj se opust....zapravo nevermind zaboravi taj savjet hahahah! Kad piskis?

Tocekica znaci bacas se u akciju!

Mona kak si mi ti? Jesu popustile malo tablete?

Mi jucer pokrili! Skoro opet zaspala s njima al nije uspjelo!

Siskica, grlim! Kak nis?! Jooooj dajte prestanite govoriti "nista od mene" zato kaj je M stigla! To kaj ne sklepamo bebaca ne znaci da ne valjamo!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - znam da ti se neda to sve pratiti, tako ni meni. Ali moram vidjeti da li sve funkcionira, bar ono na što mogu utjecati. Ako ti je inače 37temp nakon ovulacije onda moguće da je sada nije bilo? Nagađam naravno
    Imaš digitalni toplomjer? Možda da tražiš Duphaston idući ciklus nakon ovulacije?

Jagodice - da bolje mi je malo, još ne skroz ali bolje je
    Vidim ti si vrijedna Svaka čast :D
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 17.08.2016. at 10:57

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mona da, imam digitalni. Samo da bude sve ok, i neka ne bude nista ozbiljno. Iduci ciklus necu nista mjenjati, pocetkom 10. mjeseca idem na pregled, prvi u novoj drzavi pa cemo vidjeti kak kod njih to funkcionira.

Klomifeni popijeni?? Kad je prva fm? Jel pratis sta LH?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - poprati idući ciklus temp nakon O, možda bude povišena
    Ne znam kad da se naručim na FM, u petak ili ponedjeljak. Ako dođem prije O, neću znati kakva je bila ovulacija... nemam pojma
    Pratim Lh, još nije jako tamna, ovih dana bi trebala biti, ali jajnik me bolucka tu i tamo

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ola, curke! Malo da se i mi javimo. Danas smo 19+2, zivimo od pregleda do pregleda i za sad je sve ok.

Narancica, meni su tempice bile uzasno niske. U fazi do O 35 do 36, nakon O nesto sitno iznad 36. Navodno zbog stitnjace.

Mona, a mozes li i u petak i ponedjeljak otici kod gina?

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Tanita a kakva ti je onda bila u dobitnom ciklusu?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 17.08.2016.
    ~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

bebolinica ~~~~~~~~~~~~~30.dc II
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~27.dc

Odbrojavalice:

nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~13.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~~~10.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Tanita - bitno da se u drugoj fazi ciklusa temp za cca 0,5 recimo, e sad možda ti inače imaš nižu temp, ali bitan je porast u drugoj fazi clikusa.
    A mogu i u petak i u ponedjeljak, ali plaćam to onda 500kn, ne bi mi bilo baš žao ali ne znam kaj točno može vidjeti prije ovulacije?

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ovaj put nisam mjerila jer sam svaku vecer pila pivo

Poslala sam ti u inbox graf od prosle t. Temp nakon O je bila u prosjeku 36,5

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Tanita tvoj graf je odgovor na sva moja pitanja :D
    Hvala ♡

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Tanitaaaa! Jao kak vrijeme ide! Kako si? Moram ti priznati da se uvijek raznjezim na tvoj potpis jer ste culi srceko na moj rockas!
    Tak znaci treba pivu pit svaku vecer! Aaaaaaa pa to mogu! Evo pocela jos sinoc hahaha.
    Pa kud sve teorije tu i ta!

Stranica 5 od 56 PrviPrvi ... 345671555 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •