Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
Ali ova devojka ne pazi na svoj "miris"-ergo, nije prikladna za posao sa strankama prema tom kriterijumu.
Osim toga, mamica je njen "miris" i izgled bankarke okarakterisala kao izrazitu neurednost, nije baš ostala samo na nivou percepcije niti ličnih preferencija.

Moja lična preferencija je da sedu kosu ne nazivam neurednom.
Zašto se uopće peremo, šminkamo i uređujemo? Osim da bi održali osobno zdravlje i bili zadovoljni sobom, smatram da jednim dijelom to činimo i iz poštovanja prema drugima. Danas sam morala izaći sa poslovnim suradnicima netom nakon što sam se najela špeka i jaja, pa sam oprala zube prije izlaska iz poštovanja prema njima, da ne moraju osjećati taj špek i jaja iz mojih usta.

Sijeda kosa sama po sebi nije neuredna, ali duga izrazito crna kosa sa sijedim izrastom do pola glave jest neuredna pa da mi ne znam što kažeš.

Isto tako, blagajnica iz Konzuma, znači nemoguće je (i politički nekorektno i pomisliti!) da ona smrdi jednostavno zato što joj sapun i voda nisu dragi, nego je to sigurno zato što je pod stresom od Todorićeve torture i previše radnih sati bez pauze.

Što reče Seni, nisam nijednoj ništa rekla, puštam ih da rade svoj posao uz moje ljubazne osmijehe i pozdrave, ali valjda mogu barem na forumu anonimno istresti dušu