Stranica 13 od 16 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 792

Tema: vanjski izgled i patrijarhat

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Saznala ovo ljeto, da postoje i ekstenzije za trepavice, koje se ugrađuju.
    pih! jel gledaš ti tv? nu nam precjednice. ekstenzije do neba

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    pih! jel gledaš ti tv? nu nam precjednice. ekstenzije do neba
    Pa kužim nju, bolje staviti ekstenzije, nego stalno paziti da li maskara razmazala, a fotoaparati svuda oko nje... ovako uvijek izgleda uredno.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa mislila sam da su to umjetne, one sto svaki dan ljepiš, pa odljepljujš.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ahahaha što jest jest, njene izgledaju kao da ih ne naljepi baš svako jutro dobro

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kužim nju, bolje staviti ekstenzije, nego stalno paziti da li maskara razmazala, a fotoaparati svuda oko nje... ovako uvijek izgleda uredno.
    eh, baš i ne. ali sad opet zalazimo u kategoriju osobnog i graničimo s onim što beti3 naziva prevara. ekstenzije da, ali prilagođene licu i prilici. a i radnom mjestu ne može mi cajka_look biti u Visokoj
    ekstenzije za trepavice sam jednom stavila i u tom periodu (dok nisu počele ispadati, cca 2 tjedna) nisam stavljala trunku šminke. ali su trepavice bile kratke, crne i uvijek tu. i oči su izgledale svježe štogod netko mislio o tome. da imam vremena svaka dva tjedna gubiti 2 sata za nadogradnju imala bih ih stalno

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Inače je cijela ova tema o tome kako neki ajmo reći kozmetički zahvati, i to gotovo isključivo na ženama, postaju obavezni i jednostavno je društveno neprihvatljivo ne raditi ih.

Prije 30 godina dlake nisu bile nikakvo čudo, a danas su postale skandalozne, a tko zna što će još postati neprihvatljivo.

Evo ja priznajem da me dlakavo žensko pazuho šokira - i to mi čini nemale probleme u životu
    s jedna strane, mi jesmo socijalna bića. A kanoni izgleda, odnosno zahvati za taj izgled, pogotovo/prvenstveno za žene su uvijek postojali. I stalno se mijenjali.
    S jedne strane ti dajem za pravo, s druge strane mislim da nikada do sada nije bilo vise slobode da se tih kanona ne držiš.
    samo treba htjeti.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ali ova devojka ne pazi na svoj "miris"-ergo, nije prikladna za posao sa strankama prema tom kriterijumu.
    Osim toga, mamica je njen "miris" i izgled bankarke okarakterisala kao izrazitu neurednost, nije baš ostala samo na nivou percepcije niti ličnih preferencija.

Moja lična preferencija je da sedu kosu ne nazivam neurednom.
    Zašto se uopće peremo, šminkamo i uređujemo? Osim da bi održali osobno zdravlje i bili zadovoljni sobom, smatram da jednim dijelom to činimo i iz poštovanja prema drugima. Danas sam morala izaći sa poslovnim suradnicima netom nakon što sam se najela špeka i jaja, pa sam oprala zube prije izlaska iz poštovanja prema njima, da ne moraju osjećati taj špek i jaja iz mojih usta.

Sijeda kosa sama po sebi nije neuredna, ali duga izrazito crna kosa sa sijedim izrastom do pola glave jest neuredna pa da mi ne znam što kažeš.

Isto tako, blagajnica iz Konzuma, znači nemoguće je (i politički nekorektno i pomisliti!) da ona smrdi jednostavno zato što joj sapun i voda nisu dragi, nego je to sigurno zato što je pod stresom od Todorićeve torture i previše radnih sati bez pauze.

Što reče Seni, nisam nijednoj ništa rekla, puštam ih da rade svoj posao uz moje ljubazne osmijehe i pozdrave, ali valjda mogu barem na forumu anonimno istresti dušu

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Evo ja priznajem da me dlakavo žensko pazuho šokira - i to mi čini nemale probleme u životu
    i muško

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

eh, baš i ne. ali sad opet zalazimo u kategoriju osobnog i graničimo s onim što beti3 naziva prevara. ekstenzije da, ali prilagođene licu i prilici. a i radnom mjestu ne može mi cajka_look biti u Visokoj
    tcccc pa nije u Visokoj, to si je ona samo nekad davno zeljela

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne mislim ja ništa loše o tim ekstenzijama. Pogotovo ako su diskretne. Nego naprosto nisam znala da to postoji.
    vjerojatno su i praktične.
    ja jedino imam strah, da od toga vlastite trepavice ne počnu otpadati.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jasne su mi antipatije prema kolindi, ali nazvati njen izgled cajka-look mi je baš pretjerano. Od cajkašenja na njoj imaš samo te neukusne trepavice, al ak je to tebi dosta da je svrstaš među cajkašice, ok.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imam pitanje jel se te ekstenzije na trepavicama skidaju ili sto?

mene tih svih ekstenzija strah.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i muško

Mene muško ne.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo, ja priznajem da je meni čist i mirisan dlakavi pazuh bez dezića oksimoron, što god pojedine forumašice mislile i pisale o tome

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Magriz, to dva sata nadograđuju?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne znam, koliko se meni čini većina muškaraca barem moje dobi ne brije pazuhe, a ujedno većina muškaraca ne smrdi. Je li im za to potreban dezić ili nije, to je vjerojatno individualno.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Magriz, to dva sata nadograđuju?
    pa sat vremena, plus dolazak i odlazak...

Citiraj spajalica prvotno napisa
    imam pitanje jel se te ekstenzije na trepavicama skidaju ili sto?
    mene tih svih ekstenzija strah.
    lijepi se jedna po jedna ekstenzija na tvoju trepavicu i kako tvoja trepavica prirodno otada tako otpada i ekstenzija. e onda nakon nekoliko otpalih trepavica s ekstenzijom imaš rupu uz rub kapka pa treba nadopunit.
    a kako mene te rupe iritiraju (isto kao i milimetri izraslih geliranih noktiju), zaključila sam da to nije za mene. rađe imam panda look kasno poslijepodne nego rupe cijeli dan

Citiraj Dijana prvotno napisa
    cajkašenje ili ne
    nije stvar simpatija ili ne. žena je lijepa izgledom (nevezano što ne ljubim njene političke aspiracije) i strašno mi je što si radi ono s kosom i trepavicama. i da, meni je to look cajki. ultra puno šminke i zlatokose loknice nisu za dnevni posao
    a šteta, mogla bi izgledati predobro

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Umirem na rupe od ekstenzija.
    Šta ako jadna ne dobije termin za nadogradnju na vrijeme?

A za kolindu, ni kosa ti ne valja? Meni je kosa ok. Nema sad ona ne znam kakvu kvalitetnu gustu kosu, pa još i dobro izvlači od nje.

Ali bi mogla koju kilicu dolje..

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    nisu te rupe odmah velike, ali moj OKP ih ne podnosi

A za kolindu, ni kosa ti ne valja? Meni je kosa ok. Nema sad ona ne znam kakvu kvalitetnu gustu kosu, pa još i dobro izvlači od nje.

kosa mi je katastrofa. nema života u njoj. a kile bih i ja mogla dolje, ali outfit :/

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne znam sto da mislim zadnje vrijeme.
    jednim otpadaju nokti, jedni imaju rupe na trepavicama, jedni imaju rupe u novcaniku zbog djece, jedni ipak visak poruka......
    ja imam samo rupu u mozgu cini mi se.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

osim one u mozgu, kod mene i rupa u želucu koju nikako napunit

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

osim one u mozgu, kod mene i rupa u želucu koju nikako napunit
    ja kupila ribice. zabavno je tu, pa ko kad gledas utakmicu

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Davno, davno, prije desetak godina, dobila sam insajdersku informaciju da Kolinda ima dvije vlasi kose na glavi i da joj je potrebna frizerka svaki dan da bi učinila čudo od njezine tanke i rijetke kose.

Eto
    Posljednje uređivanje od *mamica* : 25.08.2016. at 15:11

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

meni kolinda izgleda 10 g. starija nego što je, šokirala sam se kad sam vidjela koliko ima (malo) godina

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa koliko ima da ne guglam

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mislim da je '68.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Heh, sad već vjerojatno ima jednu vlas , ali da, vidi se da ima slabu i tanku kosu.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jasne su mi antipatije prema kolindi, ali nazvati njen izgled cajka-look mi je baš pretjerano. Od cajkašenja na njoj imaš samo te neukusne trepavice, al ak je to tebi dosta da je svrstaš među cajkašice, ok.

Potpis
    U nedjelju sam je vidjela uživo, doslovno na metar od mene pa i manje i žena je izgledala predivno.
    Ni ja ne bih umjetne trepavice, ali njoj to stoji. Ostala šminka joj je diskretna i cjelokupni dojam je ok.
    Ona je niska, nije debela.
    Nema trbuščić, a na sebi je imala prelijep komplet: tamnoplavu haljinu pri dnu s bijelom trakom i lagano u zvono, a na to bolero s trifrtaljnim rukavima.
    Cipele Flexx sa punom petom kakve i sama nosim i odlučne su.
    Kosa bezveze, ali s takvom slabom kosom ona nema puno mogućnosti.
    Cjelokupni dojam jako dobar.
    Ni blizu cajka looka što god to značilo.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a ne znam, ja sam praktički samo par godina mlađa od nje pa mi izgleda kao neka teta kako god okreneš

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I da, predsjednica ima 48 godina i za svoje godine izgleda super.
    Nikako prestaro.
    Nema bora, a odijevanje joj je u skladu s godinama i poslom koji obavlja.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A ne znam, meni je, recimo, kosoricin stil puno elegantniji i decentniji nego predsjednicin, politike mi se jednako ne svidjaju.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I, meni ovom naslovu topika puno vise odgavara recimo razgovor o zabranama tzv. Burkinija nego o geliranju noktiju....
    Znam da smo dosta zvakali temu ali opet je aktualna...ja sam danas vidjela jednu zenu na plazi u takvom kostimu, prvo mi kroz glavu prodje kakoi ju je zao jerurzim i mokar jednodjelni kostim, ali mislim da su zabrane kontraproduktivne...

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Michelle Obama je 1964. godište pa izgleda bar 10 g. mlađe od Kolinde

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Meni je KGK lijepa zena, jedino sto bi na njoj promijenila to su te jezive trepavice. Zatvaraju joj pola oka i daju nekakav umoran spušten pogled.
    Koji put promaši u odijevanju, npr.onaj plavi kostimić s bijelom crtom, kad j išla preko mosta Vučiću ususret i ponekad nezgrapno hoda u visokim petama.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Isto tako, blagajnica iz Konzuma, znači nemoguće je (i politički nekorektno i pomisliti!) da ona smrdi jednostavno zato što joj sapun i voda nisu dragi, nego je to sigurno zato što je pod stresom od Todorićeve torture i previše radnih sati bez pauze.

Što reče Seni, nisam nijednoj ništa rekla, puštam ih da rade svoj posao uz moje ljubazne osmijehe i pozdrave, ali valjda mogu barem na forumu anonimno istresti dušu
    Pa dobro, valjda se i ja mogu barem na forumu anonimno zabezeknuti nad tvojim zaključkom o blagajnici ?
    Ja znam bar nekoliko mladih žena koje imaju problem sa prejakim/neprijatnim mirisom tela čak i uz najbesprekorniju higijenu po svim tvojim standardima. I sve imaju kojekakve strategije održavanja koliko-toliko neutralnog mirisa tela, tj. moraju da ulože dodatne napore u odnosu na neki zamišljeni prosek, iako su po svemu ostalom zdrave (i uredne!) mlade žene.
    Ali se uz sav napor ne sećam da poznajem, niti sam ikad upoznala, mladu devojku, što kažu, zdrave pameti i radno sposobnu, a da se ne pere dovoljno i da joj sapun i voda nisu dragi.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

NIsam sudjelovala i samo sam površno preletjela temu, ali sjećam se su neke od vas spominjale šminku kao dio higijene - te sam se zapitala jesam li možda ja ta koja nije normalna i da li bih se možda ipak trebala naučiti koristiti šminku
    Sad sam slučajno naletjela na ovo
    https://brightside.me/inspiration-gi...keover-172455/
    Meni - a i mnogim drugima, sudeći po komentarima - ova cura najbolje izgleda bez ikakve šminke, a čak i nije neka rasna ljepotica.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i meni je najljepša bez šminke, iako ovi neki stilovi dolje su mi dosta lijepi
    ali po meni, cura s ovakvim tenom ne treba nosit puder svaki dan, nego ono kad se baš želi našminkat za neku prigodu

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    NIsam sudjelovala i samo sam površno preletjela temu, ali sjećam se su neke od vas spominjale šminku kao dio higijene - te sam se zapitala jesam li možda ja ta koja nije normalna i da li bih se možda ipak trebala naučiti koristiti šminku
    Sad sam slučajno naletjela na ovo
    https://brightside.me/inspiration-gi...keover-172455/
    Meni - a i mnogim drugima, sudeći po komentarima - ova cura najbolje izgleda bez ikakve šminke, a čak i nije neka rasna ljepotica.
    Ovo baš pokazuje kako previše šminke i prejake boje, npr. ruža mogu dati cajka izgled. Prva (Armani) i zadnja slika su mi jako dobre, definitivno na prvoj je mnogo ljepša nego bez šminke.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    A ne znam, meni je, recimo, kosoricin stil puno elegantniji i decentniji nego predsjednicin, politike mi se jednako ne svidjaju.
    je, meni se Kosorica znala jako dobro srediti, baš ima dobar stil, primjeren poziciji.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa kad su joj stavili te užasne ruževe, da je iskombinirati Givenchy sa Armani ružem bila bi super

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A ovdje https://www.buzzfeed.com/awesomer/ma...YBO#.dcEbbGlER

ima svakavih primjera, ali 2., 3., i 6. slika stvarno pokazuju kako se od "obične" cure šminkom može napraviti ljepotica.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Deaedi, a baš su neprirodno našminkane, meni ovo sve bezveze, još su mi ok ove 23., 24. i donekle 25., ostale imaju "cajka" izgled

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

magriz, a di ti kupuješ te ribice, ja tražila u x dućana i nema

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

koje ribice?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sorry, to je spajalica kupila

spajalice, pomozi, nigdje ih nema... (bobi)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

spar
    Posljednje uređivanje od spajalica : 26.08.2016. at 13:15

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hvala (K nema, ni Diona, ni Kaufland)
    eto mi kad čitam forum, poslije tražim ribice
    (al stvarno su najbolje)

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

https://www.buzzfeed.com/awesomer/ma...YBO#.dcEbbGlER

one su sve tako jezivo nasminkane, da je to postignuce - sa onim istim prenaglasenim ocima (kao da su sve jednake, a svaka je drugaciji tip), trepavicama od pola metra...
    a tek ove usne tamno obrubljne
    i puder koji uopce nema onaj glow, koji daje prirodnost, prozracnost i svjezinu, nego izgleda kao naspahtlan.

treba pogledati sto od lica napravi vizazistica bobbi brown - to je zaista umjetnost.

a na ovoj mladenki, meni je isto kombinacija givenchy sa armani ruzem bas dobra! na ovim ostalima, moram reci, ne razumijem sasvim onu crtu na donjem kapku.. to pak, cini se meni, nikom bas ne stoji i prilicno smanji oci. dakle izgleda mi kontraproduktivno.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja je prijateljica uvijek nasminkana. Lijepa je. Nikad ju nisam vidjela bez kompletne sminke. S odjecom nekad i pojednostavni pricu. Uglavnom, ja ne znam slice li njena djeca uopce na nju jer ne znam kako zapravo izgleda. Meni je to bas cudno. Ne znam ni zasto to radi.

A ja sam malo psiho po pitanju profi sminke. Dvaput sam se dala nasminkati i odmah mislim da cu dobiti neke bolesti. Sve mi to nehigijenski izgleda. Ista stvar s depilacijom bikini zone. Preblizu sluznica.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I da, meni isto sve ove zene identicno izgledaju.

Jednom sam tako u proljece sjela na splitsku rivu. Prelijepe zene prolaze. Nema veze gura li kolica s bebom ili ide s prijateljicama ili s deckom, vrlo su slicno uredjene. Velim muzu - sve mi ove zene isto izgledaju. Veli moj muz - i meni, al srecom dobar im model

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •