Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Speceraj u Njivicama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

JaMajka, upravo sam htjela pitati za lokacije bankomata, jucer je bila placa pa je red da se pocastimo...
    Hvala za info!

Inace, vrijeme je predivno, more i plaze su supet, svaki dan smo dvaput po par sati na kupanju.

umiljata, maksimum mog kuhanja u ovih 6 dana bila je juha iz vrecice hihihi
    MM preuzeo kuhinju pa povremeno dodje na plazu, a ja vise volim kupanje pa sa klincima cubim na plazi i izranjam im skoljkice.
    Povremeno odemo do Kijaca na pivicu ili do Dunda na sladoled, ostalo smo il na plazi il kartamo Uno il rjesavamo krizaljke.

Pravi odmor!

I ne nedostaju mi ducani. hihi

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    JaMajka, upravo sam htjela pitati za lokacije bankomata, jucer je bila placa pa je red da se pocastimo... ������
    Hvala za info!

Inace, vrijeme je predivno, more i plaze su supet, svaki dan smo dvaput po par sati na kupanju.

umiljata, maksimum mog kuhanja u ovih 6 dana bila je juha iz vrecice hihihi
    MM preuzeo kuhinju pa povremeno dodje na plazu, a ja vise volim kupanje pa sa klincima cubim na plazi i izranjam im skoljkice.
    Povremeno odemo do Kijaca na pivicu ili do Dunda na sladoled, ostalo smo il na plazi il kartamo Uno il rjesavamo krizaljke.

Pravi odmor!

I ne nedostaju mi ducani. hihi
    Ajde, drago mi je
    Imate u Da Vinciju sladoled koji se proizvodi baš u (gradu) Krku. Super je, probajte.

Uživajte, možda se i sretnemo

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj JaMajka prvotno napisa Vidi poruku
    Imate u Da Vinciju sladoled koji se proizvodi baš u (gradu) Krku. Super je, probajte.
    joj taj sladoled je PREFIN!!! tvornica je tamo na ulazu u Krk - u njoj radi sestra od moje prijateljice i frendovi ga nam donesu svaki put kad dođu k nama - par litara sladoleda ode u jednom danu. nema okusa koji nije savršen!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •