Stranica 22 od 56 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Prosla poruka ni nije prosla :/. Hvala, Natalie na kavici. Ja se danas oporavljam. Nisam spavala 2 dana, a imala sam rokove na poslu tak da nisam uzela bolovanje. Jucer mi je bilo grozno.

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Samo polako. Vikend je. Nekako taj posao sve zezne. Zbog posla smo u cekali dugo sa drugom bebom. Uvijek neki strah. Al reko sad je dosta. Dvije i pol godine radim u firmi imam ugovor na neodredeno pa ce valjda bit sve ok. A i zivimo u de tako da imam nadu da su ovdje mame bolje zasticene. Nebi zeljela izgubiti posao jer sam prezadovoljna ali obitelj je ipak prva. Nadam se da nije prekasno

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

A i vrijeme je da nasa mojca dobije bracu ili seku

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure. Natalie hvala na kavici.
    Ja jos cekam moju M, 4 dana su prosla od zadnjeg duphastona.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Helou! Bas je divan dan! I iako je radni barem sam ujutro, juhuuuu.

Kaj se posla tice, ja sam 91' godiste i moja generacija je maturirala skup s krizom. Tako da kad bi cekala sigurnost na poslu taman bi u penziji rodila! Dapace u mojoj firmi se zna da se trudnicama ne produljuje ugovor. Srecom decko ima siguran posao.
    Eto ak sam vas kaj utjesila

Inace?

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Helou! Bas je divan dan! I iako je radni barem sam ujutro, juhuuuu.

Kaj se posla tice, ja sam 91' godiste i moja generacija je maturirala skup s krizom. Tako da kad bi cekala sigurnost na poslu taman bi u penziji rodila! Dapace u mojoj firmi se zna da se trudnicama ne produljuje ugovor. Srecom decko ima siguran posao.
    Eto ak sam vas kaj utjesila

Inace?

ja sam dosta starija od tebe ali nekako je i u moje vrijeeme bila kriza pa smo se za prvo odlucili kada sam ja imala 29 godina. i eto sad nakon sedam idemo pnovno u akciju. ne da me nisi utjesila, jesi, ali nekako nakon svega sto smo prosli selidbe u drugu drzavi zaradi krize i pozitvnih iskustava ovdje u njemackoj smo se odluciji da je to to. nemoj me krivo shvatiti ali sam onoga misljenja da radije imam jedno dijete kojoj mogu priustiti normalan zivot nego vise kojima ne mogu kupiti cokolafu ( figurativno ). dugo nam je trebalo vremena da se odlucimo, mozda previse jer imam sad 38 ali probati nije grijeh.
    tko zna, dosada smo imali srece mozda i upali.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam 91' godiste
    Ovako se osjecam sad kad sam to procitala.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    I ja

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku

Bome i ja

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Hahahahha a jeste blesave jao!
    Zapravo sad se ja brinem ak sam medu mladima tu zakaj jos nisam trudna hahaha.

Natalie slazem se s tobom! Zato smo mi cekali da odselimo u svoje i da decko (zarucnik) napreduje na poslu u financijskom smislu.
    Znam da necu nikad biti mama koja svojoj bebi moze kupovati zlatne zvecke, ali znam i da nikad neci dopustiti da joj/mu ista fali ili da se osjeti zakinuto! Nece imati uvijek najnoviji mob taman i da plivam u novcima! Za to ima vremena kad odraste i zaposli se!

No krasno....jos nisam ni plus popisala a vec sam si zaposlila dijete

Divno je sanjati...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice - ne spominji svoje godine vise, samo se bediram Hahha
    Ma joj curke, godine su samo broj... Nedajte se smesti, evo bas jucer gledala Bridget Jones i ak je ona mogla sa 43 možemo i mi imamo vremena wuhuuuu

Kod mene na poslu sad jedna curka dobila pedalu nakon porodiljnog ali nisu ni prije bili zadovoljni njom... Pa ne znam.
    Decko ima siguran posao... Ne bojim se za sada
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 24.09.2016. at 15:13

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Bog cure da se malo i ja javim. Vidim da ima novih clanova to mi je bas drago. Kod mene nista novoga zadnja m me tako dotukla da mi je trebalo malo vremena da se oporavim nikad do sad nisam bila tako lose. Bas sam imala neki dobar filing taj ciklus. Ali eto nece nas. Saljem vam puse svima

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Jagodice,
    Ja sam 90 godište...tu smo znači.

Danas me toliko boli donji dio leđa, križa...inace mi stvarno rijetko, možda svega dva puta u životu... a M još ne moram dobiti, tek je 14 dc.

Cure, u kojem položaju imate spolne odnose?? Da li prakticirate položaje pogodne za zacece ili ne??

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 24.9.2016

(Ne)čekalice:

nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 61.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 48.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc

Odbrojavalice:

Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 23.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    mono111~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~10.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 7.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~3.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Heeeeej curke. Pozdrav svima
    Anka zagrljaj ti saljem
    Moja M danas zavrsila, izgleda da mi je vrkuta skratila na 3 dana M. Nevjerojatno, i bas me zanima hoce li se i ciklus skratiti.
    Edit. Pijem j3dnu kapsulu dnevno!
    Posljednje uređivanje od Narancica000 : 24.09.2016. at 22:28

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mami, hvala na kavici .

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Šta nam je s Nivesom?
    Ima li kakvih simptoma, baš je neko zatišje,

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Jutro cure!

Ja sam jučer dobila m, tako da Mona piši danas 2dc Baš me nekako pogodilo jučer kad je stigla, sve me neka tuga uhvatila. Srećom pomagala sam mami u krečenju i čišćenju stana pa nisam imala vremena tugovati.

Mami baš je neko zatišje, treba nam pothitno par pluseva da nam tema živne :D

A da li se čuje itko s Ives, zna li netko kako su ona i bebica?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Nadam se da su dobro.
    Marle žao mi je zbog m.

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Dobar dan svima. Rucak odraden domaca zadaca napisana i vrijeme je za mali odmor. Inace kako provodite nedelje?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Hej curke. Taman dosla da vam prenesem pozdrave od Ives kad vidim da pitate za nju.
    Ives je dobro! I bebica. Doma je na mirovanju. Odmara i miruje pa ne ide bas na forum al salje pozdrave!

Meni malo mucno danas....doduse mislim da to ima vise veze s jucerasnjih par viski/cola nego s icim drugim

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Bok cure,

Jucer sam čak van išla, nakon duugoo, ali preventivno nisam pila alkohol..nikad se ne zna.
    I dobila neku groznicu i temp.a kašljem već neko vrijeme, od prije dva tjedna sam pokupila neki virus, i odem ja dns u dezurnu ambulantu, i izgleda da imam neku bakteriju na plucima, i dala mi antibiotik, koji je valjda siguran u T - cefalin ili tako nekako
    Imate kakva iskustva s antibioticima i mogucom T ??

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Uzasno se osjecam :/

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mono nazalost stvarno ti nemam informacija. Mogu ti jedino predloziti da sacekas i sutra ujutro nazoves gina i pitas.

Mona....um....pisi mi sutra 1dc
    Stvarno sam zbunjena. Pojavilo mi se dole rozo. Obicno mi od tog "rozog" do prave M prode par sati. Po toj logici danas kasno navecer bi trebala procuriti. Al danas je tek 24dc!

Cak i da racunam kao sutrasnji dan 1dc, u zadnjih godinu dana samo 2 puta mi je ciklus trajao 25d i to jednom nakon antibiotika. Sve ostalo 26-28 ali 26 najranije!...kak obozavam kad me moja vlastita cuca ovak baci u dileme
    Posljednje uređivanje od Jagodicabobica : 25.09.2016. at 18:15

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

I meni krenuo spoting.

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ej cure, svratila sam da vas sve pozdravim, zazelim dobrodoslicu novim curkama i puno srece, plusica, srceka svima vama.Nije me dugo bilo, svasta se loseg izdogadalo ali to je sada iza mene.Cestitam svim novim trudnicama, razveselilo me jako sto vidim da Ives ceka bebicu, bit ce sve uredu, drzi se draga!Curke toliko od mene, sretno svima!

Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mono, bas sam citala uputu o lijeku i pise da nema dokazanih stetnih posljedica. Tak da je prilicno siguran.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jutro, kavica . Komp izvan funkcije...pisem kad dodjem na posao .

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutrooo curke!

Meni je M završila 4.dc, jupiii. I to taj 4.dan je išlo nešto malo, dnevni uložak je bio dovoljan. Narančice vjerujem da vrkuta skrati M, eto i meni je i M i ciklus skratila.

I ja sam 91.godište, i mi smo čekali da se zaposlim nakon faksa, onda jesam, onda smo čekali da bude nekako osiguran posao, onda je, a MM ima siguran i super posao godinama. I dalje nije "pravo vrijeme", jer imamo svašta nešto, ali živimo sami, imamo svoju kuću, radimo oboje, mladi smo i zdravi, mislim da pravije vrijeme neće doći!!!

Mi ne pazimo da su "poze za začeće" baš, jer kad bebimo onda bebimo uvijek iz ljubavi i strasti, nismo još došli do toga da "samo" radimo bebu... Ako mi se hoće biti gore, onda i budem. Ali većinom promjenimo 2-3 poze pa završimo da je on iza ili gore.

Sad kad tako pišem, čini mi se da se možda i ne trudim dovoljno oko bebe. Jer iako su prošli mjeseci, još uvijek nije onako - e sad moram biti trudna i sve ću napraviti za to!!! Da, pijemo svašta nešto i on i ja, znam kad su mi plodni dani (valjda haha), bebimo redovno, spavam sa spermićima u zadnje vrijeme...Možda sam ja iznimka pa kod mene opuštanje ne vrijedi i tek da počnem jako paničariti i pratiti sve živo ću ostati trudna :D

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja nisam čekala da završim faks jer sam znala da moram i na staž i da bi se to moglo otegnuti. ja sam kao apsolvent odlučila proširiti obitelj i usput dati ispite i diplomirati. ostala sam T i odmah na strogo mirovanje(nisko posteljica, kontrakcije...) I naravno, kad se mali rodio trebao je zbog zdravstvenih problema pojačanu njegu...pa sam ostala ponovno T (i opet mirovanje). Na kraju sam ipak diplomirala kad mi je drugo imalo godinu dana (imala sam 3 godine u kontinuitetu mirovanja statusa na faksu).

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

najvažnije sam ispustila. Mm već imao "dobar" posao i stan , tako da nismo bili dva nezaposlena studenta.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mi ne pazimo na poze. U pocetku jesam ali sam i to izbacila jer je ubijalo romantiku
    I noge sam drzala u zraku i mirovala s jastukom ispod dupeta i svasta nesto...
    E sad do kraja godine odmaram od analiza i planova!

Po pitanju poze naravno ima i ovih i onih misljenja. Ali sama cinjenica da su cure ostajale trudne dok su bile gore, i nakon odnosa na wcu i pod tusem itd mi je dovoljno.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mislim da poza nije bitna. Ja sam ostala prv put T nakon jednog brzinskog (mislim da nije uključivao krevet ) bez namjere da išta bude...jednostavno sam željela keks.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 26.9.2016

(Ne)čekalice:

nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 63.dc
    suncokret1983~~~~~~~~~~ 50.dc
    Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc

Odbrojavalice:

mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    mono111~~~~~~~~~~~~~~16.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~12.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 9.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~5.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 1.dc

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ja sam isto prvi put ostala T a da sam se vjerovatno kasnije odmah digla i tusirala, drugi put sam lezala, držala noge ( da su mi utrnule ), valjda nema pravila, sad sam ja bila gore, pa sam se nekako brzo okrenula i za svaki slucaj ostala lezati, i drzati noge.

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Pozdrav cure.
    Molim za savjet. Prema nekom mom izracunu su mi sad plodni dani I kako I sami znaci da se trudimo za bebicu tako smo I sinoc bili vrijedni . Nista forsirano, ono cisto iz gusta. Nakon odnosa i jutro sam primjetila da krvarim. ( svjeza svijetla krv ). Iz to su me jucer i poceli boljeti jajnici. Dali to ima veze sa ovulacijom jer mislim da nema veze se sexom koji nije bio grub nego cisto suprotno. Sutra ionako idem kod doktorice ali ako netko zna iz izkustva bi bila zahvalna na pomoci.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Natalie,
    Ne znam od cega svijeza svijetla krv.
    Neki put je normalno da se pojavi ovulacijsko krvarenje, ali to je najcesce smeđi iscjedak, koliko ja znam, a ne svijeza krv.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Neznam iz iskustva ali ovulacijsko krvarenje postoji. E sad, ispravite me ako grijesim ali, ako krv odmah iscuri je crvena. Ali ako iscuri tek nakon nekog vremen onda posmedi pa zato ostaje i smedi trag!

Inace Rode moje ja mislim da je nas promjena godisnjih doba sredila!
    Ja dobila skoro 4 dana ranije. Vidim cure pisu o skracenim ciklusima doduse piju vrkutu pa je mozda i od tog!
    E da i jutros mi se vrtilo jedno dobrih 10min!

Eh kad smo podlozne promjenama!

A bome jos koji mj. i bit ce godina dana da sam s vama curke. Ocemo festu neku nabaciti?!
    Nadam se samo da nece ta proslava postati anualna stvar!

Oce li ti plusici?! Ako nista bar za Bozic!

Pozdravlja vas Bloody Strawberry

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ola chicas! :D

Mi u novom ciklusu, novoj sansi. Od 6dc drzimo ritam (dvodnevni) pa sta bude.

Pijem nocurak, nasla od lani 9 kapsulica, taman do O da pijem, kontam si da mozda malo sluzi da jerbo nisam nesto slimy u plodne dane, eventualno vodeni iscjedak dan prije O.

Dobra vijest je da sam u godisnji sistematski na poslu, jer imam awesome sefiku, uspjela ubaciti 4 ciljana brisa grlica maternice koja nisam nikad radila pa da vidimo, nadam se da nema neke bestije.

I tak.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Natalie - prošli ciklus je meni bilo tako, doktor mi je rekao da je to nagli pad estrogena, da nije zabrinjavajuće.
    Ali jedino taj ciklus mi nije došlo do rasta temp nakon ovulacije što je trebalo i kasnila mi je M, morala sam ju izazvati tabletama. Etgo tako je kod mene bilo. Krv sam vidla nakon odnosa... samo tada.
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 26.09.2016. at 14:51

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Kafa curke, ko je za?
    Evo mene, imala sam problema sa alergijom i ne prestaju. Biće bolje.

Svim novim curkama, zelim dobrodoslicu!
    MonaLi: Nisi me pribiljezila za listu, prvi dan M bio je 19.9 eto da znaš

Šta ima novog? Može li mi neko reći kako da mjerim Bazalnu temperaturu?

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Natalie - prošli ciklus je meni bilo tako, doktor mi je rekao da je to nagli pad estrogena, da nije zabrinjavajuće.
    Ali jedino taj ciklus mi nije došlo do rasta temp nakon ovulacije što je trebalo i kasnila mi je M, morala sam ju izazvati tabletama. Etgo tako je kod mene bilo. Krv sam vidla nakon odnosa... samo tada.

mislim isto da je to ovulacijsko krvarenje. sutra idem ionako kod doktorice pa cu vidjeti.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Cure,

imate vi kakva iskustva s antikardiolipinskim antijelima???

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Dobro jutro svima. Saljem Vam kavicu. Danas idem do doktorice pa javim sta ima novoga. Inace kako zivimo u Njemackoj odlucila sam se da i prije trudnoce isprobam " blagodati " zdravstva u Njemackoj. I iskreno me zanima kako sve to poteka jer sam prvo dijete rodila u Sloveniji i jako sam bila razocarana. Doktor je bio super ali samo stanje zdravstva i bolnice u Sloveniji je bilo katastrofalno.
    U svakoj slucaju cu vam podnijeti "izvjestaj"
    A sada dalje raditi.
    Ugodan dan vam svima zelim

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro!
    Natali hvala na kavi i sretno kod dr.

Jagodice feštamo, naravno!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro!

mono ja nemam pojma o tome...

Što se tiče O krvarenja, i ja znam da postoji, mislim da sam ga imala svega 1-2x u životu, i to nebi ni znala da nisam vidjela skroooz malo krvi nakon odnosa. Mada moguće da to ni nije bilo od ovulacije nego od grubljeg odnosa. Ne znam.

angie daj izvještaj nakon O dal ti je noćurak dao više sluzi! Baš me zanima jer ga i ja planiram uzeti idući ciklus.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure hvala na kavici, ali ovih dana jedem paradajz umjesto da pijuckam kavicu (pojma nemam kaj mi je...jednostavno imam potrebu jesti paradajz, a kava mi ne paše ni mirisom ni okusom)

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mami jedino se tebi festa samnom hahaha!

Mona kaj ima kod tebe. Ides na fm?

Chiaraaa?

Tocekica cula sam da ljudi zamjene kavu s cajem/nescafeom/kakaom...ali s paradajzom?!
    Kolko su ciklusi inace? Jel ti rano da pisnes kojeg?

Evo jedna za tocekicu: Sto bi dao da sam malo paradajz! Sto bi dao da sam mali paradajz! Da sam mali paradajz strpali bi me u spajz, sto bi dao da sam mali paradajz!

Inace....danas sam teti ZET kontrolorki rekla da nemam osobnu jer imam 15 god...nije ni trepnula. Bas se veselim trudnoci da ljudi kad me vide s trbuhom do zuba upiru prstom i krizaju se! Imam doma i ruksak pa budu mislili da u skolu idem

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro kokice! :D

November, hocu, dat izvjestaj mislim. U petak/subotu bi trebalo biti to O razdoblje. Ne znam jel stigne nocurak djelovat do tad. Vidjet cemo.

Hahaha paradajz u zamjenu za kavu, daj Jagodice pljujem kavu zbog tebe tu! :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •