Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: podizanje imuniteta kod odraslih

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam ih dobivala jednom tjedno, mislim da su neurobion ili tako nešto.

najveći problem mi je u tom nedostatku energije i kroničnom umoru.
    niti jednu aktivnost ne mogu napraviti u cugu, od kuhanja ručka, usisavanja, bilo čega,
    uvijek moram napraviti pauzu.
    bojim se da mi se ne dogodi isto što i 2014. kada mi se sve živo iskompliciralo.
    od obične prehlade došla do upale pluća, upale sinusa pa upale mastoidnih sinusa
    za koje nisam znala niti da postoje.
    mjesecima se nisam oporavila, a vidim da mi imunitet opet pada.

kupit ću tu guaranu i još malo vidjeti savjete ovdje.
    idem pogledati što je biobran.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam ih dobivala jednom tjedno, mislim da su neurobion ili tako nešto.

najveći problem mi je u tom nedostatku energije i kroničnom umoru.
    niti jednu aktivnost ne mogu napraviti u cugu, od kuhanja ručka, usisavanja, bilo čega,
    uvijek moram napraviti pauzu.

bojim se da mi se ne dogodi isto što i 2014. kada mi se sve živo iskompliciralo.
    od obične prehlade došla do upale pluća, upale sinusa pa upale mastoidnih sinusa
    za koje nisam znala niti da postoje.
    mjesecima se nisam oporavila, a vidim da mi imunitet opet pada.

kupit ću tu guaranu i još malo vidjeti savjete ovdje.
    idem pogledati što je biobran.
    Uffff.... zvuči poznato. I ja imam taj problem, ali si pokušavam organizirati posao tako da mi je fizičko opterećenje što manje. Sad sam recimo ok, ali nedajbog kakve viroze, odmah se cijeli sustav raspadne jer živim trajno u stanju labilne ravnoteže.

Offt. imam dojam da se meni ovdje na forumu uvijek čude kad pišem kako meni sinovi pomažu u čišćenju... ali to je zapravo rezultat upravo ovakvog mog stanja. Nakon bolnice duuugo nisam mogla sama usisati cijeli stan iz cuga, pa onda delegiram dečkima sve što oni mogu i znaju. Dobro je i njima i meni. Tako je i ostalo. Kupili smo mali ručni sauger za čišćenje u tjednu i za takve dane kad nitko nema vremena/snage sastavljati veliki vodeni usisavač. Puno pomogne.

Isto je i s kuhanjem. Nije moja ljubav prema malim kućanskim aparatima i ekspres loncu bez razloga. Lonac mi prepolovi vrijeme potrebno za stajanje uz šparhet. Hrana iz njega je zdravija nego štajaznam iz tave, a puno mi je lakše u tjednu kuhati tako. Vikendom može i malo više, ali u tjednu to je spas. Jednostavno moram uzimati u obzir svoje fizičke limite.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •