Pokazuje rezultate 1 do 50 od 181

Tema: Mozak zna da treba, a tijelo mu ne dozvoli,... :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je ova priča s kućnom robom kao kad je mojoj mami hladno pa tjera sve oko sebe da se oblače.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je ova priča s kućnom robom kao kad je mojoj mami hladno pa tjera sve oko sebe da se oblače.
    Mima, što ne valja?
    Stvarno ne kužim. Pa nije obukao pidžamu ili šlafrug, nego odjeću predodređenu da ju smije zamazati, poderati, uništiti,...
    Pa oni se igraju borbe, rata, bacaju se po travi, blatu, penju po drveću, idu na potok,... Ta odjeća za po doma nakon normalnog dana (ako je išao normalno van na igru, a nije ležao pred tv), ide ravno na pranje. Nema šanse da je upotrebljiva 2 dana za redom. Zna i 2, 3 puta dnevno mijenjati robu za doma, ako su npr. bili na potoku. Padne u vodu, padne u blato,...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Mima, što ne valja?
    Stvarno ne kužim. Pa nije obukao pidžamu ili šlafrug, nego odjeću predodređenu da ju smije zamazati, poderati, uništiti,...
    Pa oni se igraju borbe, rata, bacaju se po travi, blatu, penju po drveću, idu na potok,... Ta odjeća za po doma nakon normalnog dana (ako je išao normalno van na igru, a nije ležao pred tv), ide ravno na pranje. Nema šanse da je upotrebljiva 2 dana za redom. Zna i 2, 3 puta dnevno mijenjati robu za doma, ako su npr. bili na potoku. Padne u vodu, padne u blato,...
    Pa gle, ipak bi rekla da su manjini djeca koja u Zagrebu padnu u potok. Naravno da ako se djeca igraju u potoku, da se ne igraju u odjeći za školu. Ali ovdje ne razgovaramo o djeci koja u školskoj odjeći padaju i potok i penju se na drvo, nego o djeci koja kada dođu iz škole ostaju doma i npr. pišu zadaću. Tako da mislim stvarno nema smisla ovakva rasprava jer ne mislimo svi na iste situacije.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa gle, ipak bi rekla da su manjini djeca koja u Zagrebu padnu u potok. Naravno da ako se djeca igraju u potoku, da se ne igraju u odjeći za školu. Ali ovdje ne razgovaramo o djeci koja u školskoj odjeći padaju i potok i penju se na drvo, nego o djeci koja kada dođu iz škole ostaju doma i npr. pišu zadaću. Tako da mislim stvarno nema smisla ovakva rasprava jer ne mislimo svi na iste situacije.
    Sve ok Deaedi, ja se referiram na čuđenje zašto se moje dijete mora obavezno presvući kad dođe doma.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Sve ok Deaedi, ja se referiram na čuđenje zašto se moje dijete mora obavezno presvući kad dođe doma.
    Čudili smo se jer naša djeca nemaju običaj padati u potok, pa nam ta situacija nije pala na pamet. Mislim da većina ZG djece iz škole ide doma, uz možda koje sjedenje na klupi ili toboganima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •