Meni je ova priča s kućnom robom kao kad je mojoj mami hladno pa tjera sve oko sebe da se oblače.
Meni je ova priča s kućnom robom kao kad je mojoj mami hladno pa tjera sve oko sebe da se oblače.
Mima, što ne valja?
Stvarno ne kužim. Pa nije obukao pidžamu ili šlafrug, nego odjeću predodređenu da ju smije zamazati, poderati, uništiti,...
Pa oni se igraju borbe, rata, bacaju se po travi, blatu, penju po drveću, idu na potok,... Ta odjeća za po doma nakon normalnog dana (ako je išao normalno van na igru, a nije ležao pred tv), ide ravno na pranje. Nema šanse da je upotrebljiva 2 dana za redom. Zna i 2, 3 puta dnevno mijenjati robu za doma, ako su npr. bili na potoku. Padne u vodu, padne u blato,...
Pa gle, ipak bi rekla da su manjini djeca koja u Zagrebu padnu u potok. Naravno da ako se djeca igraju u potoku, da se ne igraju u odjeći za školu. Ali ovdje ne razgovaramo o djeci koja u školskoj odjeći padaju i potok i penju se na drvo, nego o djeci koja kada dođu iz škole ostaju doma i npr. pišu zadaću. Tako da mislim stvarno nema smisla ovakva rasprava jer ne mislimo svi na iste situacije.