Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dobro jutro curke!

Kod mene sve nesto cudno. Bole me trbuh i kriza kao da cu procuriti svaki cas. S druge strane cicke su se tek danas javile, a obicno pocnu cca 8 dana prije (inace su mi ciklusi 29 dana). BBT je i dalje povisena. Cetkica mi je i dalje neprijatelj broj jedan, od same pomisli na nju mi se dize zeludac (svaki put kad ju pogledam imam osjecaj da je ziva i da se migolji ko zmija ). Imam pojacan iscjedak sto nikad nemam i to toliko da sam danas vec tri puta jurila na wc uvjerena da sam dobila. Totalno sam osamucena kao da nisam u svojoj glavi nego plutam negdje van nje . Spavat bi valjda mogla 24 sata u komadu i nebi mi bilo dosta. I na kraju ja koja nisam bas ljubitelj cokolade sam sinoc maznula pol dorine, a prije toga sam kolutala ocima jer mi je kecap, kojeg je moje najmladje s gustom tufkalo, smrdio na kilometre.
    Dakle svi simptomi su tu ,ali kako nebi bilo prvi puta da sam ih umislila jos uvijek odoljevam da ne pisnem prije vremena. Dajem si fore jos sedam dana (valjda bum izdrzala).
    Posljednje uređivanje od iva_777 : 17.10.2016. at 10:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •