Stranica 22 od 41 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

kikica_87 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Jolica sretno neka bude jedna Ali vrijedna

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Drzimo fige!

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj da Sybila...držim fige i na rukama i nogama da se oplodi...tko će dočekati jutro
    Držim fige da se oplodi ma hoće mora jedna je ali vrijedna idemo naprijed

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Gotovo je . Biolog kaže da ta jedna stanica na kraju nije valjala.

kikica_87 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Jolice bas mi je zao, Ali NE daj se, glavu gore. NE odustaj!

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jolica, ne odustaj....

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jolice, jako mi je zao!
    Vjerujem da su ti sad sve lađe potonule...otplači koliko moras, ali onda u nove pobjede! Tvoj amh nije taaako los i moze se tu dobit jos stanica. Ocito stimulacija, tajming i sto drugih stvari nije bilo pogođeno....
    Uzimas li sto za kvalitetu jajnih stanica?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj mimsi prvotno napisa Vidi poruku
    Jolice, jako mi je zao!
    Vjerujem da su ti sad sve lađe potonule...otplači koliko moras, ali onda u nove pobjede! Tvoj amh nije taaako los i moze se tu dobit jos stanica. Ocito stimulacija, tajming i sto drugih stvari nije bilo pogođeno....
    Jolice a sto reci
    Potpisujem mimsi sve sto je napisala.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Jao Jolice jako mi je žao
    isplači se, predahni malo, skupi vojsku natrag i ne gubi nadu!

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj mimsi prvotno napisa Vidi poruku
    Jolice, jako mi je zao!

Ne uzimam ništa, šta vi cure koristite?

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jutros sam bila koma...odplakala sam...ionako sam od početka znala da nije sjajno no svejedno me šokiralo... Sad sam se tek zainatila i već sam u pregovorima za dalje. Idem privatno na konzultacije, idem da pogleda moje nalaze detaljno i da mi netko napokon objasni zašto se to događa jer i u prvom postupku sam imala 7 folikula / 2 stanice, 1 loša i jedna se oplodila. sada 2 folikula / 1 stanica i to loša. Očito je negdje problem, a moje nalaze nikad nitko nije pogledao kako treba. Zanima me dali osim otpusnog pisma koje se nadam da ću dobiti imam pravo tražiti još nešto iz mog kartona? Sve nalaze od hormona i sve što sam vadila imam kod sebe, zanimaju me eventualno papiri sa folikulometrije i sl dali imam pravo dobiti?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Imas na temi Kako smo popravili kvalitetu jajne stanice...jako puno korisnih savjeta i preparata.
    Tako je, to je stav koji se trazi! Samo naprijed i ne odustaj!
    Nisam sigurna za dokumentaciju koju mozes traziti... Bitno je da imas sve nalaze i dobre strucnjake koji ce se detaljno posvetiti tvom slucaju.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ja uzimam coq10 od 600 mg, omega 3 i A-Z mama vitamine iz dma

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Hvala mimsi pregledat ću temu . Teško je ali glavu gore i dem dalje... kao uostalom i svaka od nas. Samo sam eto odlučila da umjesto državne idem u prrivatnu polikliniku. Dva neuspjeha su dovoljna za promjenu klime

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Jutros sam bila koma...odplakala sam...ionako sam od početka znala da nije sjajno no svejedno me šokiralo... Sad sam se tek zainatila i već sam u pregovorima za dalje. Idem privatno na konzultacije, idem da pogleda moje nalaze detaljno i da mi netko napokon objasni zašto se to događa jer i u prvom postupku sam imala 7 folikula / 2 stanice, 1 loša i jedna se oplodila. sada 2 folikula / 1 stanica i to loša. Očito je negdje problem, a moje nalaze nikad nitko nije pogledao kako treba. Zanima me dali osim otpusnog pisma koje se nadam da ću dobiti imam pravo tražiti još nešto iz mog kartona? Sve nalaze od hormona i sve što sam vadila imam kod sebe, zanimaju me eventualno papiri sa folikulometrije i sl dali imam pravo dobiti?
    Pošto je bila aspiracija broji se kao postupak tribaš kod njih po odpusno pismo ako ti nisu dali a predpostavljam da nisu ostalo sa folikumetrije meni je dr. uvik dava odma sve kakvo je stanje folikula i enda ostalo nema šta jedino će ti emriolog pojasnit stanje js kakvo je i šta se dogodilo

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Jolice, zao mi je..al takav nam je put ocito, moramo se malo pomuciti do uspjeha..
    A kamo planiras ici?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hvala mimsi pregledat ću temu . Teško je ali glavu gore i dem dalje... kao uostalom i svaka od nas. Samo sam eto odlučila da umjesto državne idem u prrivatnu polikliniku. Dva neuspjeha su dovoljna za promjenu klime
    Jolice a kakvi su ti ostali nalazi?
    Mislim na FSH i LH.
    Ako imas mogucnosti ici privatno odi.
    Ne moze se ovako sam sfusati postupak i tako sve u krug.
    Ovakvim slucajevima se treba dobro pozabaviti i sagledati svu situaciju detaljno i sve nalaze dobro prouciti pa ako nesto treba jos i napraviti. Ovi po drzavnim bolnicama to niti imaju vremena a i vjerojatno se ne trude dovoljno. Koliko idu na edukacije ne znam al ocito ne dovoljno.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Apsolutno se slažem sa tobom sanjka...nikako nisam zadovoljna onim što sam do sad dobila u državnoj bolnici. A živaca i volje više nemam za takvu polu-obradu. Nije sve baš ni na mojoj strani, amh, kile...ali opet od prvog postupka do sad sam i smršavila a jedino što čujem su kile i kile... Moja iduća destinacija je Repromed i dr.Radončić

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jolice procitaj ovdje sto je inesz ostavila post. Po zakonu sto su duzni

http://forum.roda.hr/threads/87551-P...VRHOVCU/page33

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Apsolutno se slažem sa tobom sanjka...nikako nisam zadovoljna onim što sam do sad dobila u državnoj bolnici. A živaca i volje više nemam za takvu polu-obradu. Nije sve baš ni na mojoj strani, amh, kile...ali opet od prvog postupka do sad sam i smršavila a jedino što čujem su kile i kile... Moja iduća destinacija je Repromed i dr.Radončić
    Ja ti dajem maksimalnu potporu.
    Dobar izbor je dr. R

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

[QUOTE=sanjka;2930544]Jolice a kakvi su ti ostali nalazi?
    Mislim na FSH i LH.

sanjka ovako piše u nalazima: LH 5,2IU/L
    FSH 6,5 IU/L
    Hormoni rađeni 3dc

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

[QUOTE=Jolica30;2930549]
    Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Jolice a kakvi su ti ostali nalazi?
    Mislim na FSH i LH.

sanjka ovako piše u nalazima: LH 5,2IU/L
    FSH 6,5 IU/L
    Hormoni rađeni 3dc
    Ovo dvoje ti je odlicno.
    Ocigledno negdje drugo postoji problem i treba ga naci.
    Odmori pa kad budes spremna sa svim nalazima odi privatno na konzultacije.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ja ti dajem maksimalnu potporu.
    Dobar izbor je dr. R

Hvala...trebala sam i nakon prvog neuspjeha poslušati svoj instinkt i krenuti dalje... Mislim da sam izabrala dobro. Odlučila sam uložiti novce u to i ušparati gomilu živaca koje ovako izgubiš

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Jolice procitaj ovdje sto je inesz ostavila post. Po zakonu sto su duzni

http://forum.roda.hr/threads/87551-P...VRHOVCU/page33

http://www.zakon.hr/z/255/Zakon-o-za...ava-pacijenata

članak 8

http://klinika.pravo.unizg.hr/conten...-dokumentaciji

Jolice,
    žao mi je da nije bilo transfera.

Dobar savjet je da potražiš drugo mišljenje.

Smije li se znati koliki ti je BMI?

~~~~~~~ sretno i ne odsutaj!

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Inesz bmi je sada na 32, smršavila sam 20kg...znam da bih trebala još i nastojim što više skinuti ali svejedno mislim da je ovo jako jako loše...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Jolica bravo za mršavljenje! Nastavi polagano i dalje i sretno!
    Tvoj amh i nije tako loš, idi svakako po drugo mišljenje.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jolica procitaj ovdje sto je od Ninedrv muz uzimao pa eto cisto da znas. Stavila je nina linkove.

http://forum.roda.hr/threads/83065-P...inikama/page36

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Draga Jolica, što prije ostavi te ružne stvari iza sebe i kreni s pozitivne nule! Mnogo nas je s puno lošijim nalazima od tvojih, vjerujem da ćeš uskoro ostvariti toliko željeni cilj!

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Jolice, javi nam kako prođu konzultacije I polako s kilama, 20 je već puno, i znači da što god radiš - radiš dobro

Idem na probni transfer. Žene, drž'te fige

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Sybila - sretno i javi kak je prošlo!

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    Jolice, javi nam kako prođu konzultacije I polako s kilama, 20 je već puno, i znači da što god radiš - radiš dobro

Idem na probni transfer. Žene, drž'te fige
    Sybila drzim fige

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kao što su i cure rekle, imaš pravo na kompletnu medicinsku dokumentaciju, samo moraš poslati ispunjen zahtjev i platiti kopiranje i troškove slanja.
    Mene je izašlo oko 130 kuna, kopirali su mi sve od 5 postupaka na VV.
    Što se tiče preparata za poboljšanje tvojih jajnih stanica i muževog spermiograma, možeš mi se javiti u inbox

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Nisam ga ni osjetila. Doslovno, ja mislila da se jos uvijek priprema kad pokazuje na ekranu, evo me, unutra je. Pun mjehur+uzv+doktor kojem vjerujem = idemo po smrzlice kroz 10 dana :D

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Wow, Sybila, bas mi je drago! Super!
    Koji ti je danas dc? Kak to uopce ide kad je fet...npr.ako ne bude prirodne ovukacije?

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Danas sam 10dc. Moja ovulacija je u 99%slucajeva 15dc, pa onda ce 20dc male vratiti. Iskreno, i meni je palo na pamet kako ide kad nema ovulacije i ne znam na svu srecu, kod mene je ima, evo sad je folikul 18mm.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam 10dc. Moja ovulacija je u 99%slucajeva 15dc, pa onda ce 20dc male vratiti. Iskreno, i meni je palo na pamet kako ide kad nema ovulacije i ne znam na svu srecu, kod mene je ima, evo sad je folikul 18mm.
    Sybila odlicno, bas mi je drago da je probni tranf.uspio.
    Ako ti je danas na 10 dc vec folikul od 18 mm onda bi O vec sutra ili prekosutra mogla biti sto znaci da ce i transfer biti ranije.
    Posljednje uređivanje od sanjka : 07.11.2016. at 12:49

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Sybila baš mi je drago zbog tebe. Dr.B je stvarno divan čovjek . Ja sad iza 13h zovem prvo dr.R pa onda svoju staru bolnicu da vidim kada mogu doći po otpusno pismo i kod dr.R na konzultacije.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Da, Sybila, i ja mislim da bi ovulacija mogla ranije jer je folikul vec velik. Ides li jos izmedju na fm?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Cure mogu li tipkati s vama iako cekam betu zbog inseminacije, a ne ivf-a?

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ma moji folikuli rastu do 25 znam, cudno, tak je. Tak sam prosli mjesec isla svaki dan jer kao "sad ce, sutra ce" pa do 15.dana, kak sam im i rekla da ce biti, nije pukao
    Idem u sri na fm.
    Jolice - da, stvarno je. Doveo je bio i dr.t da mu demonstrira. Znaci sama si sad dalje placas kod privatnika? Taj dio uopce ne znam kako ide.

Ahahhahah tipkaj, tipkaj Chiara, dobro nam dosla

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Sybila hvala na dobrodoslici.
    Moji folikuli su isti kao i tvoji. Pucaju na 23-25. Zadnji put je ovulacija bila tek 17DC.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Dogovor je pao...četvrtak 11h konzultacije kod dr.R , stvarno sam jako jako happy zbog toga. Držite fige da sve prođe ok i idemo dalje

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Chiara, kada ti je beta?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Chiara, dobrodosla i sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Chiara, naravno da mozes pisati..kakvo pitanje
    Mimsi, fet ti je isto kao i normalan et..koliko sam ja shvatila u tom ciklusu kad je fet uopce nemamo ovulaciju..od pocetka ciklusa (ili od planirane ovulacije?) sam ja uzimala estrofem i utrogestan i dodes na onaj dan kad ti je zamrznut embrij..znaci ako su mi zamrzli embrij 5.dan onda u tom ciklusu kad je fet dodem na uzv na dan kad bi bila ovulacija i pet dana nakon toga dodem na fet..s punim mjehurom..to mi je najgori dio..jer ja nikako ne mogu izdrzati taj pun mjehur i meni su et/fet uvijek radili uz uzv..prije samog postupka dok bi jos jednom uzv pogledao gdje ce smjestiti embrio i onda sam isla na postupak..lezala naglavacke 15ak min i onda jos 2 sata u sobi i doma..

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Jolice, žao mi je što ti postupak nije uspio i baš mi je drago kad čitam i vidim da si brzinom munje krenula dalje! Bravo za tebe! Ne želim pametovati... ali tvoj slučaj me uvelike podsjeća na moj... Imam iza sebe 2 neuspjela IVF postupka u kojima se od 7 dobivenih JS nije oplodila niti jedna, a naravno da mi nitko nije znao objasniti zašto je to tako. I isto kao i ti okrenula sam se privatnoj klinici u kojoj sam sad u postupku. Samo... ti si puno brža od mene! Meni je trebalo godina dana da se odlučim na ponovni postupak. Svaka ti čast! I samo hrabro i sretno dalje.
    Chiara, sretno sa betom!

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

I sad vidim da je Chiara zatražila dozvolu za tipkanje, a ja se samo ubacujem....

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

fakat mislim da ne treba tražiti dozvole za tipkanje

fuksija - tebi su spriječavali ovulaciju? Ja tu eto imam normalno, prirodan ciklus. Nisam niti znala da se radi tako kako si ti radila. Hm.
    Posljednje uređivanje od Sybila : 07.11.2016. at 18:54

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Fuksija nadam se da lijekovi ipak pocinju od planirane ovulacije. Ja iskreno ne znam ovuliram li.. Uvijek imam sluz i bolove u lijevom jajniku i lh trakica pocne tamnit al ne do kraja, tj.ne uhvatim lh pik. Npr.prosle godine sam ovulirala, ali vec jako dugo mi to nitko nije pratio.
    Meni su rekli da dodjem 7.dc pa sam mislila ic preksutra (iako je to 8.dan). No dobila sam u srijedu navecer pa onda cetvrtak racunam kao 1.dc. Jel to ok? I za sada nikakve lijekove ne uzimam..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •