Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
I još jedna sitnica, možda i nebitna, ali to dijete se u životu nije diglo dobro raspoloženo. Dok joj se brat budi pjevajući sa širokim osmjehom od uha do uha.
Ima dana tj. jutara kada bi je katapultirala na mars taj tren čim ustane iz kreveta, taj pogled, ta faca, o bili bože, poremeti ti tvoju vlastitiu kemiju u času, a brata redovito pika dok jadan ne pukne. I onda krene zavisi od dana do dana, nekad imam živaca pa se trudim izmamiti joj smješak i onda najednom kao da te sunce obasja, a nekad nemam, i sama sam u komi, neispoavana, boli kičma, glava, pms, pa se posvadimo odmah rano jutro. Tata i brat nam se uglavnom tada miču sa puta.
Šafran, od riječi do riječi si opisala moju curku i mog sina. Ona mrgud, pogotovo ujutro, svjetska bol, drama, uvijek je nešto, uvijek s nečim nezadovoljna, ali jako drži do svog integriteta, zahtjevna, ono karakter koji nije lako podnositi, s druge strane, izrazito osjetljiva i empatična, sve kuži itd.
Mali brat je potpuna, ali potpuna suprotnost, lagan za održavanje, ugodan, zabavan, veseo, svuda se može s njim, sam se zaigra. Ima i on žute minute i tantrume, ali to je neusporedivo s njom.
Off topic sam jer ne mislim da su mi klinci daroviti, samo se divim karakterima i sličnosti s tvojim opisom, lol