Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
Samo neka mi netko kaze uz sve to da je lijena, pa mislim da bi ga objesila. Dijete koje je uz svakodnevne treninge od par sati ( dnevno oduzimaju najmanje 3 sata), uz sve poteskoce, zavrsilo i 3g klavira, ide i na zbor, uz to svaki dan uci barem 2 sata ili vise ( da ima iz glavnih predmeta 3!!) nemoze biti lijeno!
a možda joj je to previše, ne znam, možda je - umorna? i onda nema koncentraciju na satu. a možda doma s njom radite na krivi način. evo, kažeš da radite cijelo popodne i dobije 3. u principu, za takvu djecu koja na satu nisu koncentrirana i ne prate i nemaju pojma što je uopće bilo na satu, a lako odlutaju, nije ti dovoljno jedno popodne za veću ocjenu.
a nakon škole i treninga, mislim da je badava pilite 2 sata s učenjem, ne zna više ni kako se zove :D

to ovako nabadam, možda sam i skoz fulala, ali nema druge nego, što kaže peterlin, sve probati.

ako je kao moja, onda ne dolazi u obzir prekidanje treniranja (a i zašto bi ako to voli), ali možda probati svaki dan ponoviti što su radili u školi. pa tamo gdje učitelji zaštekaju, kao ova fotosinteza (koliko fotosinteza sam kroz školovanje prošla do sad ), hebaj ga, ti crtaš i objašnjavaš.

u svakom slučaju, mislim da je u osnovnoj školi svaki dan učenje od 2 sata previše, možda kraće, ali svaki dan ponoviti što su radili i objasniti što ne razumije. ja bih tako