Pokazuje rezultate 1 do 50 od 541

Tema: Teška adaptacija u jaslice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Mama je potreba ali i igra je potreba. Mamina igra po meni nikad nije kvalitetna kao djecja igra, ona prave blesava besmislena djecja igra kakvu mogu smisliti samo djeca.
    Ako je mama doma a doma je i copor djece s kojima se dijete igra onda su mozda zadovoljene obje potrebe, ako su doma mama i dijete i tako tri pune godine uz poneko igranje u parkicu ili igraonici, meni to nije najbolje rjesnje. Ni za dijete a pogotovo ne za mene kao mamu jer bi iskocila kroz prozor.

Ali me zato uvijek zabavi misao da se po vrticu secu neke mame i nadobudno sazalijevaju moju djecu u vrticu oboruzane najnovijom UK study i spoznajom da ako se dijete adaptiralo i ne place to nikako nije dobro za njega.
    Smijesna si. Pa onda bar priznaj da su ti djeca u vrticu jer ti se ne da s njima baviti!
    Pa cak i da imas tu sansu, ti bi skocila kroz prozor??? Cemu onda imati djecu?

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    Smijesna si. Pa onda bar priznaj da su ti djeca u vrticu jer ti se ne da s njima baviti!
    o Isuse Kriste!!!

Znači svi koji smo dali djecu u jaslice, ne volimo djecu i samo nam je posao bitan.

Samo je valjda prava majka, ona koja zapostavi svoj život, doji do jedno treće godine života, ništa drugo ne radi u životu i više ništa nije bitno jer je majka! Halooo.

S ovakvim stavom stvaraš debila!

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Cocolina prvotno napisa Vidi poruku
    Samo je valjda prava majka, ona koja zapostavi svoj život, doji do jedno treće godine života, ništa drugo ne radi u životu i više ništa nije bitno jer je majka! Halooo.
    nije točno, Coco
    nego svi radimo ono što nam se čini ispravnim za našu djecu, a različita mišljenja i postupci su potpuno razumljivi

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, ja kad sam imala sansu da budem doma uzdrzavana od mm ili da djecu cuva baka sam izabrala naci novi posao i poslat dijete u jaslice. A inace "divim" se tvojoj apsolutnoj moralnoj poziciji gdje procjenjujes zasto netko uopce zeli biti roditelj a da pri tome ne misli da mu se zivot treba sastojati iskljucivo od roditeljstvu prvih x godina, kao i tvojoj odluci pises da na temi u kojoj obicno roditelji djece jaslicara koji prolaze tesku adaptaciju dolaze po podrsku iskustvo i savjete onih koji su to uspjesno vec prosli, a ne po moralizatorske postove nekoga tko je "sve to istrazio", "zna" da su znakovi uspjesne adaptacije losi, i izvjestava iz vrtica u stilu reportera provjernog iz lokalnog zatvora (sve se sareni, ali ne moze se sakriti suza u ocima... ili kako je vec glasio citat). I sve to uz cinjenicu da tvoje dijete uopce ne krece u jaslice (jer ima tri godine) niti ti ocito imas ikakve prijeke potrebe za vrticem ako mozes tjednima ne ostavljati dijete vec otezati prilagodbu u vise-manje nedoged....
    Posljednje uređivanje od sillyme : 15.11.2016. at 12:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •