Stranica 6 od 12 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 567

Tema: Podjela poslova u kuhinji među partnerima

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ali - kako znate čiji je čiji ručnik ako nisu različite boje? Ozbiljno. Kod nas svatko ima "svoj" ručnik i to zna po boji. Otkad se sjećam u kući smo imali colour-coding ručnika da znamo koji je čiji...

Vidim da i casa ima isti problem s jednakobojnim ručnicima
    Posljednje uređivanje od sillyme : 18.11.2016. at 13:45

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Joj veš.
    Kako mi ide na džigericu.
    Nemam balkon, nemam sušilicu, imam vrlo mali stan.

Inače, spasila sam se od tih podvrsta pranja kad sam shvatila da ono što se ne može oprati na 60 naprosto ne zaslužuje kod mene biti.
    Sve ide na 60, osim povremeno nečeg bijelog na 90.
    Šta umre, nek počiva u miru, uopće mi ne treba.

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ako se iskuha nije važna boja
    bijelo je na 95, šareno 40
    Posljednje uređivanje od Ana i mamino zlato : 18.11.2016. at 13:50

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi koristimo jedan rucnik dok nije mokar ili prljav sta ja znam... jedan manji za ruke i lice, i jedan veliki za tusiranje. Navecer su oba nekom carolijom na podu i idu u korpu pa u masinu. Nitko nema potrebu za svojim rucnikom trenutno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja doma imam dva ručnika koja sam dofurala iz djevojačkog stana. mislim da su stari prek 30.god. i taman su onakvi kakve volim debeli i grubi. mada iz sušilice sada izlaze mekani pa sam se brzo naviknula i na to.

imam svilanitove ručnike, nikako da se poderu. imam samo dva iz ikee šarena jer ne stane mi više jer ovi neće pa neće da se poderu.
    i mi imamo boje, muž ima plavi, ja rozi, malac bijeli a curica još onaj dječji s kapicom.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja imam balkon a to mi je tek tlaka jer smo uzasno aljkavi i muz i ja i uvijek cemo se uvjerit da nece padat kisa samo da ne bi skupili ves, a nekad cak i da nece padat dugo ili da pada okomito pa da vesu nece nista bit. Tako da je vrlo cesto pokisao. Prije sam ga ponovo prala, vise ni to. Cekam da se osusi. Strpljen spasen.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

svilanitve rucnike ne volim jer nemaju velike dimenzije, ili ih prije nisu imali. ja volim rucnike dimenzija 150x100 cm
    Posljednje uređivanje od spajalica : 18.11.2016. at 13:59

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    svilanitve rucnike ne volim jer nemaju velike dimenzije, ili ih prije nisu imali. ja volim rucnike dimenzija 150x100 cm
    Po gabaritima ručnika pratiš MM-a. Pa to samo da svoj staviš, puna mašina. Zato ja uzela vešmašinu od 8kg kad smo useljavali.
    Posljednje uređivanje od Nera : 18.11.2016. at 14:04

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a zato moje rucnike tvoja perilica onako sporo prala

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kako mislite jedan ručnik? Mi svatko svoj par dana, nekad i tjedan... I mi one koji ne upadaju u boja shemu ne koristimo. Zapravo ni ne znam gdje su...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mi znamo po mjestu gdje vise i boji
    ja imam dva, za lice i tijelo
    oni po jedan
    drzim ih dan-dva-tri
    ovisno koliko su mokri/zaprljani
    i imamo jedan za ruke, taj se stalno mijenja jer nitko (osim mene ) ne zna otresti ruke malo prije brisanja pa se sav odmah natopi
    znao je muz, ali to radi u smjeru ogledala, pa sam odustala od opominjanja
    Posljednje uređivanje od summer : 18.11.2016. at 14:28

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Kako mislite jedan ručnik? Mi svatko svoj par dana, nekad i tjedan... I mi one koji ne upadaju u boja shemu ne koristimo. Zapravo ni ne znam gdje su...
    Kod nas - bež su moji, žuti su mm-ovi, zeleni su za starijeg sina, a s nekim crvenkastim šarama za mlađega. Imam još i hrpu ručnika drugih boja koji se koriste za goste i za bacanje na pod kad se izađe ispod tuša, ti se ne dijele. I još ima par malih, za ruke, to imam i u kupaoni i u kuhinji.

Previše krpa...

Rado bih kao sasa da ne dijelimo, ali svi smo odrasli i nakon tuširanja ručnik je mokar, pa ga ne može koristiti nitko osim gazde.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.11.2016. at 14:48

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi poludila da imam sarene rucnike. Koji uzas. Moji su svi sivi. Neki su malo tamniji, neki malo svjetliji. U skladu s kupaonom.

I ja. Imam prelijepu, crno-bijelu elegantnu kupaonicu i posizim kad ljeti moram objesiti sarene rucnike s plaze u njoj :D :sick

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Imam ti je ja. (Naravno. )
    Nisam ni sumnjala.... ali odupirem se hrčak-sindromu. Uostalom i o tome piše u istoj knjizi.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    I da, zavidim vam na Dolcu. Maštam da ću u penziji imati topli stančić prepun knjiga i divnog vintage namještaja na Kaptolu ili Gornjem gradu i jutra provoditi na Dolcu kupujući svakakve delikatese i divne namirnice i ispijajući kavicu na trgu, samo što bih za takvu penziju vjerojatno morala biti Trumpova unuka
    Da si Trumpova unuka, cisto sumnjam da bi mastala o trznici i malom stancicu :D

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Usudim li se nakon svega pročitanog napisati da mi ručnik traje jedno tuširanje?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A meni u mojoj obnovljenoj kupaonici bijeloj... Toplo oko srca kad vidim sve te ručnike u bojama

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mi imamo rucnike u 2 boje, svjetliji i tamniji bež, i svi su 50x100 (veci nam ne stanu na radijator-ljestve). Dok smo bili bez djece, svatko je imao svoje. S djecom se to sve nekako pomijesalo koliko god se trudili naučit ih da koriste svoje pa svaku večer bacim sve ručnike mašinu jer se brišemo kako tko kojeg dohvati. Svijetli bež ide na 60 s bijelom robom, tamni na 40 sa šarenom. Koji put uhvate neku drugu nijansu kad kći ubaci crni traper da ne primijetim, ali to me prestalo živcirati. MM je, time užasnut, poceo kupovati tamne bokse
    Posljednje uređivanje od čokolada : 18.11.2016. at 14:56

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Naravno, boja ručnika mora biti usklađena s bojom kupaonice.
    Imamo dvije kupaonice, strogo pazim da se ne miješaju.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i ja. u teoriji. a u praksi su obješeni, više od 90% vremena sponzorsko-sportski ručnici koje mm dovuče doma. tipa gavrilović/podravka i sl
    gavrilović ručnika imam milijardu, a odvratni su, ogromni, jedan zauzme cijelu mašinu. mm i j UVIJEK te izvuku iz ormara, iako ih sakrim na dno. jedan dan ću ih sve pobacati u smeće.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 18.11.2016. at 14:58

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Usudim li se nakon svega pročitanog napisati da mi ručnik traje jedno tuširanje?
    Sjećam se i ja takvih vremena... Zapravo, i sad ih ponekad bacim u pranje svaki dan ako je nezgodno i vlažno doba godine kad se ne mogu lijepo osušiti (na radijatoru ili sami od sebe) pa poprime pljesniv miris... To mi je kriterij, a ne koliko dana su bili.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

e ovo ne kužim, majke mi moje.
    ti kao j.
    što se ima toliko zaprljati od jednog brisanja čistog tijela, nije mi jasno.
    mi imamo svako svoj, ja kao summer, jedan veliki i jedan mali. nakon tuširanja ih stavim na radijator i stvarno nema potrebe tako često mijenjati.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Sjećam se i ja takvih vremena... Zapravo, i sad ih ponekad bacim u pranje svaki dan ako je nezgodno i vlažno doba godine kad se ne mogu lijepo osušiti (na radijatoru ili sami od sebe) pa poprime pljesniv miris... To mi je kriterij, a ne koliko dana su bili.
    Osuše se, nemamo problema s tim da se neće osušiti... i idu u kantu dok ih se ne skupi cijela mašina.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ti kao j.
    mi imamo svako svoj, ja kao summer, jedan veliki i jedan mali. nakon tuširanja ih stavim na radijator i stvarno nema potrebe tako često mijenjati.
    Ma znam.
    Ali ne mogu si pomoći.
    Valjda imam neki poremećaj kojeg još nisu dijagnosticirali.
    Srećom, to su mani 50x100 ručnici...
    Pokušala sam s onim ogromnim, uspijem ga držati dva dana (4 tuširanja).

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ti kao j.
    pa brišem cijelo tijelo, od glave, preko trupa do nogu. ne mogu taj ručnik vratit i sutra s njim opet brisati, štajaznam, lice i kosu

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nakon ovakvih tema se uvijek pitam što nije u redu samnom .

Da mama nije čitavo desetljeće kupovala ručnike na akcijama, ja bih imala samo sponzorske.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    a zato moje rucnike tvoja perilica onako sporo prala
    Bojala se da se ne pretrgne pa se šparala.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam uvjerena da je sa mnom sve OK
    I s mojim ukucanima. A svi koristimo isti rucnik minimalno tjedan dana Ali svatko svoj...
    I ne znam kolike to imate rucnike za goste, kod mene je za goste samo onaj za ruke, visi iznad radijatora i osusi se brz. Taj mi isto zna visiti po tjedan dana... jer u njega se brisu oprane ruke, ako su bile oprane onda rucnik nije prljav. Bar u mom svemiru...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 18.11.2016. at 15:52

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bi svoje u top pa na Mars poslala da vade za svako tuširanje novi.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a moj za jedno tuširanje tri ručnika, i svi odmah u perilici završe...samo ja u kući šparna

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    I s mojim ukucanima. A svi koristimo isti rucnik minimalno tjedan dana Ali svatko svoj...
    I ne znam kolike to imate rucnike za goste, kod mene je za goste samo onaj za ruke, visi iznad radijatora i osusi se brz. Taj mi isto zna visiti po tjedan dana... jer u njega se brisu oprane ruke, ako su bile oprane onda rucnik nije prljav. Bar u mom svemiru...
    Dobro, koristite li barem dva ručnika, a ne jedan te isti? Jer ja ne mogu sa istim ručnikom obrisati i g...icu i lice

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ahahah, pa nacelno da, imamo mali i veliki, ali ako se netko bas navecer istusirao i bacio mali na pod obrisat cu se od veliki. Cisto tijelo i to. Ne gadi mi se.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Taj za goste mi se najprije isprlja. Gostinjski wc mi je smjesten odmah kraj ulaznih vrata i kad djeca ulaze s vana, odmah ulete tu oprati ruke. Dakako, ne isperu ih temeljito do kraja, nego samo obrisu ruke s ostacima prljave sapunice i na dnevnoj bazi moram mijenjati rucnik.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kaj vi svaki dan imate goste? Mislim ja kad imam goste sto je obicno za vikend onda stavim cisti rucnik i voila. Tudju djecu, svoju sestru i najblize frendice opce ne drzim za goste.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ispod lavaboa imam puno malih ručnika za ruke, pa njih mijenjamo po potrebi, najčešće jednom dnevno... ali desi se da mene nema doma, pa ostane i dulje.
    Gosti se posluže tim ručnicima... a ako ima puno gostiju, imam jedne još manje, mislim da su 20x20, pa onda stavim te, da svako ima svoj (ko u Esplanadi )

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

U malom wcu za goste imam 2 mala rucnika koja mijenjam po potrebi. Skoro uvijek jedan visi kraj lavaboa za slucaj da netko udje unutra. I bas svaki put kada ga nije bilo, moj tata je usao unutra i ronca kako nikada nemam rucnik u wcu

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj vi svaki dan imate goste? Mislim ja kad imam goste sto je obicno za vikend onda stavim cisti rucnik i voila. Tudju djecu, svoju sestru i najblize frendice opce ne drzim za goste.

Meni je kuca kao kolodvor, uvijek netko upadne, iako sam otpocetka drzala stav da mi se treba najaviti. Yeah right, najavljuju se samo oni zbog koji ne bih mijenjala rucnik :D

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ovako i kod nas.
    Jedno pranje- jedno brisanje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi svoje u top pa na Mars poslala da vade za svako tuširanje novi.
    Eno baš pitam svoga "Is there life on Mars" ? Slažem se - nemam dovoljno jak katapult za lansiranje .

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dobro, koristite li barem dva ručnika, a ne jedan te isti? Jer ja ne mogu sa istim ručnikom obrisati i g...icu i lice
    Jedan naravno. Moja g...ca je jednako cista kao i moje lice nakon kupanja. Rucnikom brisem vodu s ciste koze. Maksimalno sto moze ostati na njemu je par stanica koze. Sto me ne smeta niti smatram prljevim. Jedino sto me smeta je nakon frotiranja kose ako ostane koja kosa na rucniku da mi prilikom iduceg brisanja se zalijepi na tijelo, ali ako dobro protresem rucnik i taj detalj je rijesen

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jedan naravno. Moja g...ca je jednako cista kao i moje lice nakon kupanja. Rucnikom brisem vodu s ciste koze. Maksimalno sto moze ostati na njemu je par stanica koze. Sto me ne smeta niti smatram prljevim. Jedino sto me smeta je nakon frotiranja kose ako ostane koja kosa na rucniku da mi prilikom iduceg brisanja se zalijepi na tijelo, ali ako dobro protresem rucnik i taj detalj je rijesen
    sillyme legendo

Mudro zboris.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A nego kako? Pa ne bih se ja brisala ponovo u isti rucnik. Nakon tusiranja, oba idu u pranje, i onaj s kojim sam obrisala kosu i onaj od tijela. Muskom dijelu obitelji je dovolan jedan po tusiranju, mi zenske imamo duuge kose i koristimo po dva.
    Za ruke imamo zajednicki, mijenjam ga jednom ili dva puta dnevno. Brda rucnika perem, to mi je sasvim normalno. Do nedavno su bili svi iste boje, a sad sam dobila gomilu plavih i moram nekako smisliti sto sad.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

to sam i ja pitala muža prije puno godina
    odgovorio je da zašto ne, da ne struže iznutra

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni su dobri rucnici od bambusovih vlakana iz ducana Posteljina. I boje i tekstura mi se svidjaju. Imaju akcije (mislim da i Glorija ima kupone povremeno). Njihove imam samo zelene i bež. Al nemam samo njihove rucnike. I obicno su istovrsni u eksploataciji. Ja sam prije satima birala rucnike u velikim ducanima s rucnicima. Nema vece srece nego kad su na pola kata u velikoj robnoj kuci samo rucnici. Optimirala sam kvalitetu, cijenu i boje. Pa i kad nisam trebala kupiti bih dosla malo ih popipat, da vidim sto ima novog. U Zagrebu nema takvih ducana

Neke sam i dobila na poklon - recimo crveni i plavi. Ne bih nikad kupila, al sto sad trosimo ih. Sto radite vi monokromati u rucnicima s poklonjenim rucnicima?

(Mi imamo svatko svoj rucnik za tusiranje, jedan za ruke lice, mikenjamo cca svaki drugi dan, ako ne zaboravim. Ja znam dok ih vjesam koji je ciji, a zna se po mjestu gdje visi ciji je)

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Meni je fora čitati svakave navike, i svida mi se kad u tome uzivate i sretne ste sa svojim odabirima. Mada mnoge od njih ja ne razumijem .
    Beti, ti i ženske u kuci svaki dan perete kosu? Mojca, ti se tusiras svaki dan dva puta?

Ja sam par puta bila u situaciji kad sam silom prilika svu higijenu, i sebe i kuće morala svesti na minimun, i u takvim trenucima covjek shvati da se nista strasno ne dogodi. Npr. bilo je trenutaka kad sam tjednima radila prekovremeno, tipa i po 70 sati, htio ili ne, nema sanse da ocistis, samo najnuznije zlo. Covjek bi ocekivao da se uz toliko rada ima novca za cistilicu. Ali moj je sav otisao na cuvalicu. I nista se nije dogodilo jer podovi nisu oprani tjednima.

Druga situacija su tri trudnoce x 4 mjeseca konstantnog povracanja, gdje ne mogu podnijeti apsolutno nikakav miris, a kamoli kemiju sredstava za ciscenje. Minimalno pranje vesa jer ga poslije pranja od mirisa praska ne mogu obuci ni sebi ni njima, nit uci u kupaonu i pustit masinu. Da ne pricam o tome koliko je ta kupaona porigana, a nema sanse da ju operem, a mm isto ne stigne jer je s klincima, ili u kuhinji u koju ja uopce ne ulazim. U kojoj on naravno niti brise fronte, niti pere sudoper, niti sporet, samo nahrani sebe i djecu, i sude u perilicu. Nema presvlacenja krevetnine jer ako osjetim novi miris, zrigat cu se iste sekunde. I nista se nije dogodilo.

Trece, ja sam iz siromasne obitelji, moji su djed i baka do pred stare dane zivjeli u kuci sagradenoj od blata, sa zemljanim podovima, kupaonicu nisu imali, a wc je bio poljski uz štalu. I djeca koja su im otisla u Zagreb uglavnom su radila niskoplacene poslove i nisu imali za uloziti u bolje zbrijanjavanje. Tek su u devedesetima dobili zidanu kucu, a kupaonicu i wc u kuci jos par godina kasnije. Ja sam citavo djetinjsko provela ljeta kod njih (brat, bratici, sestricne), nikad nam nista nije bilo od poljskog wc-a koji nitko nikad ne pere nego samo odnosi lopatom drek . Ili sto smo se kupali u lavoru ili bili u kuci u kojoj se zemljani pod ne pere.Ok, ok. Znam da je opce poboljsanje higijene naroda bitno za zdravlje, samo spominjem.

Sto jos? A da, ekologija. Kad citam neke od postova, ne mislim nista drugo nego "koliko kemije lijevaju svaki dan u odvod i koliko vode trose". Meni to tako stalno zvoni u glavi kad cujem necije navike pranja svega i svacega toliko cesto.

No, kazem, ne zelim biti negativna, ako uzivate u tome, drago mi je, samo nastavite (dok ne uvedu ekolosku policiju ).

I na kraju jos malo o sreci i cistoci. Ta moja najbolja frendica koja ima todlera i bebu, a riba od jutra do mraka (bez pomoci drugih zena), kad dode sa mnom u Maksic kaze "ajd nek uzivaju, al koliko sam ja sad toga mogla napravit"... A kad ja dodem kod nje, uvijek vice "nemoj gledat, nisam prala pod 4 dana". Dode ona k meni, u nekom od gore opisanih razdoblja, kad ja ne da nisam oprala 4 dana, nego 4 tjedna, i ona to ne primjecuje. Ja nakon tog kaosa napravim generalku u trajanju od doslovce 100 sati, ona opet navrati i kaze: "nisam nista primjetila razliku". Onda joj ja kazem da tako ni ja kod nje nista ne primijetim kad ona stalno govori "nisam stigla ovo i ovo". Hocu reci, ja ju stalno pitam je l ona to tako stvarno zeli ili sto... A njezin je odgovor uvijek nekako "pa to se tako mora, i tako mi je ljepse". Malo sam se zapetljala, al htjela sam reci, meni nje ipak bude zao, ja mislim da se nista ne mora. Samo ono do čega ti je stvarno stalo. Uglavnom, odrzavam i cistim i ja. Al ne toliko, i ne biste to ni primijetile .

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Sto radite vi monokromati u rucnicima s poklonjenim rucnicima?
    Nije mi nitko nikada poklonio ručnike, ali ne znam kako opet mi se skupilo nekoliko ručnika različite boje. Njih koristimo za sportske aktivnosti i prljave rabote tipa kada se nešto poplavi da se obriše time. I stoje zatvoreni i daleko od pogleda da ne narušavaju dizajn moje kupaonice

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni je isto interesantno čitati svakakve navike.
    Ja perem kosu svaki dan i tuširam se dvaput: ujutro i navečer. Obavezno!
    Ljeti i češće.
    Odjeću nosim jednom i u pranje.
    I ne vidim nikakav problem u tome.
    Veći mi je problem prljavština i smrad.
    Ne može me nitko uvjerit da mu kosa ne smrdi drugi, treći... dan ili odjeća.
    Ekologija me ne brine kao ni potrošnja vode.
    Ionako plaćamo vode kao da imamo tri bazena, a ne potrošimo desetinu toga.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ljeti i češće.

Znatiželjna sam: Od čega ti smrdi kosa 2, 3 dan!?
    Koliko ti traje odjeća/koliko ti uopće treba odjeće koja se pere nakon svakog pranja da bi izgledala pristojno?

Ostalo neću komentirati jer mrzim moraliziranja ove vrste a očito progovaraju u meni moji dalmatinski geni/odgoj (šparni i usklađeni s modernim konceptima održivog razvoja) kad čitam da pr ručnici idu u pranje nakon jednog tuširanja

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I ja sam kao mala u selu na jugu koristila i poljski wc i svi smo pili iz jedne krigle i kupali se jednom tjedno, pa mi je se to oduvijek gadilo. Još i više kada sam bila mala nego sada kada sam odrasla. Očito tu ima i neke urođene gadljivosti.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ljeti i češće.

Nejasno mi je kakav se smrad moze stvoriti za 2-3 dana ako zivis u prosjecnim zivotnim uvjetima s prosjecnim higijenskim navikama i nemas nikakav hormonalni poremecaj. Ok, iduci dan mozda ne mirises tako svjeze kao kad si netom okupan, ali ni ne smrdis. Ono, neutralno.

Stranica 6 od 12 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •