Ajme, eto nam nove teme.
Gdje se seksate? Sa osvrtom na cistocu okoline prilikom tog čina.![]()
Ne vjerujuem ne vjerujuem
Mi odosmo u kazaliste, svi u istoj odjeci od jucer (osim majice juniora jer se isfleko jucer negdje), oprano sudje ce ostati u sudjerici, ručnici od prekjucer i dalje vise u kupaoni, a pod od srijede ceka iducu srijedu do ga teta cistilica usisa i opere![]()
Majko milaVeć vidim novu reklamu: žene, ako želite da vam koža ne strada od učestalog pranja i da vam posteljina dugo sačuva svježinu, koristite....kondome Durex.
Posljednje uređivanje od čokolada : 20.11.2016. at 13:27
Tema se bome razvila u interesantnim smjerovima.
Skulirana, kakva je to magična krpa? I gdje se to kupi?
Mi upotrebljavamo ekološka sredstva (ocat mi nekako nije simpatičan) i smanjili smo njihov broj, odnosno prešli na one univerzalne, ali ako postoji još bolji način, zasto ne?
Što se tiče osipa, ja se često perem samo vodom, odnosno malo sapuna/gela nanosim samo na strateška mjesta.
Ono sto zaista mogu preporučiti i u vezi osipa jest prelazak na bio kozmetiku. Meni je razlika vise nego očita. Mamica, ne znam sto upotrebljavaš, mozda ti to izaziva osip?
A napokon sam pronašla i neki bio/handmade deo neke švicarske manufakture, koji stvarno djeluje! Tako da sam i onaj ALU vishy izbacila.
A šta da kažem osim da se ne tuširam nakon sexa, na presvlačim posteljinu nakon istog, a ručnike stvarno koristimo 4-5-6 dana...
Pa i u hotelima već neko vrijeme lijepo napišu, te obrazlože ekološkim razlozima, da samo ono ručnike koje želite da se zamijene, bacite na pod.
ahahaahaaaaa
ja/mi imam/o previše robe i previše posla oko iste
a svjesna sam da je do mene, da to nije realno potrebno toliko često prati
no, počela sam štediti na ručnicima- nakon što ih iskoriste djeca ja se pobrišem njima. tuširam s enerijetko 2x dnevno jer vježbam i trčim a ujutro obavezno
tuširanje mi je uz kavu ritualni ulazak u novi dan i volim biti svježa ujutro pogotovo što se oznojim po noći (mislite se od čega)
kosu najmanje 2 x tjedno jer je nikakva kad nije svježe oprana
djeca su mi razmažena u pogledu robe i nakon jednog nošenja sve bacaju u prljavo
sad sam uvela malo reda pa se traperice nose 2-3 x kao i donji dijelovi trenerki
majice, gaće, čarape svakodnevno se mijenjaju
posteljina 1 x tjedno
krpe barem 3 dnevno potrošim jer mi stalno nešto kipi, curi i kapa
nisam od onih urednih što kuhaju bez prosipanja
mislim da bih mogla smanjiti barem 2 mašine tjedno da sam organiziranija...
Kladim se da se cvijeta zapravo kladila na to tko se u krevetu seksa, al se nije usudila otvoriti takvu temu![]()
Skulirana, majke mi mile narucit cu par tvojih carobnih krpa, uvjerila si me!
Imam ja neke ali te tvoje zvuce jos carobnije
Ja se tusiram prije seksa, i muz isto. Poslije zaspemo ili nekad gledamo film
Necu pisat di se seksamo jer mi neke forumasice dodju doma, pa da ne misle na to kad mi dodju na kavual u sobama drzimo djecu.
Kosu isto perem svako 6. Dan, kome smrdi ne znam, ravnam se po tome da mi nitko kosi ne dolazi tako blizu kao muz, a ima dobar njuh i rekao bi mi.
Mene je ova tema danas toliko oraspolozila da sam napokon oprala zavjese, sto nisam napravila.... pa ima sigurno bar godinu dana
A posto vec chatamo, u kazalistu smo bili po "neurednosti" negdje oko sredine skale, pored nas je bila mama u zarko crvenoj uskoj haljini i zlatnim stiklicama, njene curice s frizurama i sve u frozen temi haljinama, ukljucivo (jedna) frozen prave damske rukavice. Mislila sam da su mozda krenule s Tanci u HNK pa zalutale... Za protutezu s druge strane su nam bili tata i sin u pamucnim trenirkama i tenisicama
odoh objesiti zavjese i diviti se kako se bijele...
No sad kad je tema skrenula u smjeru, gdje se seksamo, predviđam joj jos ponešto stranica.![]()
Da... samo ja sam na mjestu BB u toj istoj situaciji zabranila mm-u da me budi, a ne da sam ga trazila da me budi. Mozda smo (i) zbog toga ipak uspjeli ostati na dvoje?![]()
Molim prijavite seks na kuhinjskom stolu.
To bi uslo pod kuhinjske poslove. I ostajemo strogo u temi.
I nemojte zaboraviti priložiti, kako jelte onda čistite tu plohu?
Da li ocat, neke ekološke điđe miđe, ili neko sredstvo vulgaris iz Dm-a?
Isto i za kauč, ( da li je s presvlakama ili ne), pa pod, te ostala moguća mjesta....
meni je ipak top nečiji muž koji je za ručnik rekao da ne struže iznutra ...još se smijem
Mi mačku kupamo jednom tjedno .
Valjda je ne brišete dvaput istim ručnikom?![]()
Sirius, daj promijeni naslov teme - umjesto "poslova", umetni "bakterija".
Ovaj forum mi je neophodan za mentalno zdravlje.
Malo prije sam upala u glib briga i nedoumica vezano za neke životne probleme, nakon 5 minuta tu, oporavila sam se.![]()
a i ja ga volim i nakon skoro pa deset godina :D
ne gledaš jedan dan temu i od kuhanja ode tema na seks.
dakle, definitivno roda ima bolji godwinov zakon od ostatka internetskog bespuća, hebeš i hitlera i drugi svjetski rat. ako dovoljno dugo traje, svaka rasprava završi na - seksu :D
nisam nazalost postavila anketu pa ću morati sama napraviti statistiku, to ću sutra. ali moj dojam, ovako, je da je situacija na rodi ipak prilicno ravnopravna sto se tice kuhinje. dakle, bila sam u pravu :D
Mene uopće ne muči to što se neki tuširaju 2-3 puta dnevno, jednom se brišu ručnikom, peru kosu svaki dan. Muči me to što se neki seksaju svaki dan...gdje se to kupii što poderu posteljinu tijekom čina
![]()
Hahaha Mitovski!!!! My thoughts exactly!!!
Kakva je to posteljina? (Jer se ne usudim pitati kakav je to sex)
Ja sam iz ove rečenice
"Ne vjerujem da se ne prerete poslije seksa, kao ni da ne perete posteljinu jer ta bi se posteljina nakon redovnog, svakodnevnog seksa raspala nakon tjedan dana."
shvatila da se radi o kemijskoj, a ne mehaničkoj energiji.
:priroda_šesti_razred:
Podsjetilo me na forum iznajmljivača preko Airbnb-a. Tamo hostovi iz San Francisca muku muče s uklanjanjem fleka od nekakvih lubrikanata, tako da vjerujem da problem s posteljinom postoji![]()
svima nam je upala u oči ta rečenica, a iz očiju nam izbija teška ljubomora
![]()