Sretan Bozic curke sa malim zakasnjenjem [emoji8]
Sretan Bozic curke sa malim zakasnjenjem [emoji8]
Sretan Bozic, svima! Prekjučer kod nas večera, jucer kod mame rucak i danas kod svekrve.
I ja sam danas bila u Dubravi! :D
Prizdravila sam koliko je moguće uz stalni pokret ovih dana.
Jutro!
Sretan Božić curke, kasnim, nisam bila ni blizu tehnologiji ovih dana.
Ja sam se na Badnjak navečer napila, a jela sam po cijeli dan i na Badnjak i na Božić, bogami i jučer...Sve u svemu lijepi blagdani, opušteno, veselo.
Danas radno...Žudim za godišnjim.
Ništa novog, bebimo redovno, pije se marulja, još ću 2-3 dana nju pa se vraćam na stolisnik i vrkutu...Tu i tamo osjetim žiganje u jajnicima.
Mami - susjedo? Pa mogu onda uvijek na kavu
Giovi - pametna odluka, nemoj se zamratai, to nikad nije koristilo ionako
Ja dobila mengu sinoc, mozda od šetnje a mozda i jer sam na Hitnoj bila, zabio mi se mali komadić drveta u kožu kraj nokta. Jao decko je probao izvaditi ali nista. Ni na Hitnoj nisu... u toj muki sam i dobila M. Ajde bar nesto
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posljednje uređivanje od MonaLi : 27.12.2016. at 10:08
Jutrooo, kavica!
Da Mona onda smo susjede!
Kod nas blagdani klasično prolaze, od kuće do kuće, obitelj, prijatelji,a danas su svi kod nas jer mm i kćer imaju imendan. Iskreno jedva čekam da prođe i da sr odmorim.
Jutrooo cure,
ja sam već na poslu danaskod mene jučer i preključer cili dan gosti...a danas poslje posla napokon i ja idem u goste.
od sinoć su krenuli grčevi i samo čekam kad ću procurit a jutros bazalna 36.8 i dalje se ne pada...
Sretan i blagoslovljen Bozic svima!
Mami, Monaevo jos jedne iz Dubrave.
Ajme koliko susjeda ja ovdje imam, ali nije ni cudo, Dubrava je četvrtina Zagreba
Uh i ja sam iz Dubrave. Doduse sad zivim u drugom kvartu ali...Dubrava je Dubrava
Dobro jutro!
Super mi je ovo valjanje po krevetu do ne znam kadJos smo u pijamama :D
Svi samo jedemo (neki i piju, juhuhu!), a nitko ne piški :D
Mozda i neke od nas kis dijele kvart, alibibojek se ekipa iz Dubrave skuzi :D Ja sam nekad tamo živjela.
Jutro cure,
sarasvati zavidim ti na tom izležavanju, ja sam tako jutros mm ostavila da se izležava po krevetu,a ja morala na posao(to mi je nešto najgore)
btw ja sam odlučila sutra ujutro piškit test,ako danas tokom dana ne dobijem :D
♥ Lista za: 28.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~~49.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~45.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~36.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~35.dc
chicha~~~~~~~~~~~~~~~~~~33. dc
Odbrojavalice:
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
Vlatka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
KreMar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Jutroooo!
Kavica!
Ovi mi dani proletili, sad sam skužila da mi je već 15dc.
Chicha zašto odgađati za sutra ono što možemo danas.0
Mami 2 čim spomenem da ću piškit srce mi pođe lupat 100 na sat, malo me strah,pa odgađam...
a opet mislim da mi je pouzdanije jutarnjim urinom...
30-31dan,
1-2 puta godišnje se zna dogodit anovulacijski ciklus pa bude dođe na 37 dan,al ovaj je ovulacijski po grafu i sluzi![]()
graf je najprije pokazao 19dc, pa se poslje predomislio i označio 18dc,što je po meni bilo i logičnije
al do jučer sam imala grčeve kao da ću procurit,a evo danas ništa,samo vrele i osjetljive cice...
Cicha to zvuci obecavajuce.
Kad vec nisi napravila test jutros sutra obavezno i drzim ti fige da bude lijepi plusic![]()
hvala sanjka :D ja se ne želim previše nadat da se ne razočaram![]()
Chicha, ako ne mozes izdržati, piški sada. Ako si trudna, onda si trudna i ujutro i navecerJa sam svoj prvi plus popiskila oko sest-sedam navecer.
vi ćete mene na svašta nagovorit, do 16h sam na poslu, pa ću onda poslje posla...i evo sad me odmah nervoza pere, svakako vam javim bilo pozitivno il negativno!
a jučer uđem u dm i mislim se šta da kupim test ili uloške,jer ni jedno ni drugo nemam,i odlučim se za test![]()
Chicha držim fige
Još se nije javila???? Čekamoòo!
ja ne vjerujem,čim sam došla doma dočekali me gosti,pa sam na kratko izmaglila u wc, i u roku 30sekundi dvije crte :DDDDD
još ne vjerujem,pišem samo da znate,
mm još ne zna priča s gostima,
u detalje ću kad gosti odu
cure hvala na podršci, ja ću svakako još jedan ujutro odradit
Pa čestitammmmm!
Dvije crte!!!!!!!!!
Weeeeeeeeeee!!! Taj se odgovor tražio!!! Jupi!
Jutro cure,
legla sam tek oko 1h,nisam mogla zaspat od uzbuđenja, jutros se i mm probudio i čekao samnom rezultate novog testa,
opet su bile dvije crtice samo malo svjetlija što mi je čudno,nije se onako brzo pokazala kao sinoć.
A evo sad ću bit malo opširnija, nisam vam prije pisala o svojim simptomima zato što sam mislila da kao i svaki mjesec umišljam.
Prvo sam odmah nakon ovulacije osjećala težinu dolje u trbuhu(to sam osjećala i prošla dva mjeseca)
Pa sam 7dpo osjetila vibracije u maternici,dr kažu da to ne postoji,a ja kažem da postoji,maternica je titrala taj dan na mahove..
i od tad osjećam cijelo vrijeme kao da ću procurit(grčevi,probadanje jajnika),jedini neuobičajem znak je bio taj da sam cijelo vrijeme imala osjećaj da sam se upiškila,pa sam jurila na wc jer sam mislila da je menga krenula.
drugi simptom- kihanje i curenje nosa(al tko to gleda kao simptom,vrijeme je prehlada,vani hladno...nisam to gledala kao nešto posebno)
treći simptom-zatvor( al i to mi se događa u lutealnoj fazi kad progesteroni porastu)
kad sam ja prije čitala simptome trudnoće sad osjećam kao da nisam trudna- niti mi se kava gadi(upravo je pijem), niti mi krvare desni,niti mi je mučnina,niti mi se povraća, pa se zamislim jesam li uopće trudna :D
hahahaha jedna najčudnija stvar, sad sam se sjetila,9dpo sam otišla do dućana za ručak kupit hrenovke,ja to u životu svom nisam jela niti kupovala, mm se čudio da šta će mi to, ja sam rekla da mi se užasno jedu s onim ljutim kečapom i tad sam imala osjećaj da mi se u krv stvaraju kako su bile ukusne :D
moram vam još nešto reć,
ja sam doktorica, razumijem i znam cijeli postupak ovog svega,
al sam prije svega žena koja će ignorirati znanost i struku kako bi postala ono najljepše- MAMA
Chica jos ima vremena za te simptome....to je tek rana trudnoca.
Sto se testa tice sve ovisi koliko ima reagensa na testu i koliko jaku crticu ce pokazati.
Nemoj se sad zamarati s tim, trudna si!!!!
Gdje ces ici na prvi uzv??
kolegicu ću zvat posljepodne(moja stalna ginekologinja),mislim da je druga smjena,pa bi htjela da me odmah pregleda,jer sutra idem za Beograd i nema me do utorka,pa da idem gore mirna proslavit doček nove godine.
mm je presmješan, on još ne vjeruje,gleda u ona dva testa i kaže ma ne vjerujem dok ne vidim na uzv![]()