Pokazuje rezultate 1 do 50 od 294

Tema: 16-mjesecna beba nema nikakvog reda!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ma znam Mima, niti mislim da svi to trebaju raditi... Ali Betin post sam shvatila kao čudjenje "8. svjetskom čudu", a to je praksa koja je prisutna svakodnevno i u zdravstvenim ustanovama.

A sto se tiče vode u nos, cemu onda sluze morske vode razne? Ja to svom djetetu, na preporuku par stručnjaka iz razlicitih bolnica, vec godinama spricam u nos 2x dnevno. (A nekad i sebi).

Ne kazem da se to svakome treba svidati, i da to svatko treba raditi, ali to su (barem meni i oko mene) tako uobicajene stvari da ne razumijem kako su nekome toliko cudne. Uostalom, kao da mi se to bas svida i bas zelim to raditi i super mi je. Radimo to (i ranije smo usisavali) jer nam nema druge da izbjegnemo biti bolesni od nosa (upale uha i sl.) bas svaki tjedan. Dijete zbog druge dijagnoze ima slab imunitet, a viroze i smrklji su mu najveca boljka.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ma znam Mima, niti mislim da svi to trebaju raditi... Ali Betin post sam shvatila kao čudjenje "8. svjetskom čudu", a to je praksa koja je prisutna svakodnevno i u zdravstvenim ustanovama.

A sto se tiče vode u nos, cemu onda sluze morske vode razne? Ja to svom djetetu, na preporuku par stručnjaka iz razlicitih bolnica, vec godinama spricam u nos 2x dnevno. (A nekad i sebi).

Ne kazem da se to svakome treba svidati, i da to svatko treba raditi, ali to su (barem meni i oko mene) tako uobicajene stvari da ne razumijem kako su nekome toliko cudne. Uostalom, kao da mi se to bas svida i bas zelim to raditi i super mi je. Radimo to (i ranije smo usisavali) jer nam nema druge da izbjegnemo biti bolesni od nosa (upale uha i sl.) bas svaki tjedan. Dijete zbog druge dijagnoze ima slab imunitet, a viroze i smrklji su mu najveca boljka.
    Krivo si shvatila moj post, ali već sam navikla da se moji postovi krivo interpretiraju
    Nije čuđenje, nego izraz negodovanja i nepotrebnosti te prakse.

Sluznica nosa je izuzetno osjetljiva, to je medij koji je jako fino ugođen i sposoban brinuti o zdravlju nastavka dišnog puta u gotovo svim uvjetima. Uključujući prehladu.

Sve to što se kapa i šprica u nos je uglavnom namijenjeno ublažavanju simptoma, a ne liječenju, dakle nije neophodno potrebno. No, sto ljudi, sto ćudi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •