Stranica 273 od 275 PrviPrvi ... 173223263271272273274275 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,601 do 13,650 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    A što to boxice?
    skijanje...to mi je ispalo iz gornje rečenice

2014 sam imala upalu pluća, pa sad imam neke slične simptome (malo teže dišem), imam feeling da je temp, ali je nema...
    imam fobiju zapravo i nadam se da nije ništa...

QB naravno da ovisi od djeteta do djeteta, ali meni je bilo puno lakše s njih dvoje (i s troje kad bi došao nećak) nego samo s E.
    kad je jedno dijete stalno si mu posvećen, a kad ih je više zaigraju se međusobno...
    ja općenito puno bolje funkcioniram kad sam pod pritiskom i kad imam više posla, onda zbilja organizacija dolazi do izražaja...
    kad imam jednu stvar za napraviti, vjerojatno ju neću napraviti
    Posljednje uređivanje od Boxica : 30.12.2016. at 09:37

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

za NG idemo dvije kuće dalje od naše, MM bratić radi kod sebe doček, zadnje dvije godine smo tamo, ista ekipa dolazi pa ćemu prekidati nešto što je dobro

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Dijana, zaboravih komentarisat rame. Ajd super da nema longete, a vjerujem da će se to samo smiriti i prije nego ti budu potrebne blokade.

Boxica i ja se nadam i vibram da nije to što misliš.

Kad smo kod mirne/nemirne djece, pričao kolega mm kako njegov mali presjedi cijelo vrijeme dok on i njegova žena popiju kafu, malom je tad bila godina ili oko godine. Ovako ga je mm gledao , a međusobno nas dvoje nismo vjerovali. Onda neki dan vidim tog malog, djeca skaču u igraonici, on sjedi mirno za stolom. Za to vrijeme moja je 50 puta ušla i izašla iz onog boksa i došla do malog da ga zove na igranje.

U našem malom mjestu imamo samo školu sporta koja ide od 4 godine, a termini treninga su fuj. Vikendom ujutro oko 9, tako da radi svoje komocije ne vjerujem da ću je upisati. Naprosto mi je nevjerovatno da neko nigdje nijedan vikend ne ode. A glupo mi da mala fula treninge. Za gimnasitku ću se raspitati, jer sva je žilava i vižlava.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Za NG kod kuće, a najradije bi u kafanu . Al me niko ne podržava .

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

j-la evo ja bi s tobom

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

MB ti si moja izgubljena druga polovica !

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

heheh, draga
    moramo nazdravit u to ime kad mi dodjes na lito

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

MB bravo za ubitačni, QB za trening uz troje djece! ja jedva čekam GO idući tjedan isto ću bit sama s djecom, al đipat ćemo okolo a bome i vježbati, maknut se od posla. Tko ne radi, taj bi natrag na posao, a tko radi taj bi pauzu od posla i mirna jutra s djecom

j-la kad dođe drugo, bit će teže na početku prvih godinu dana (godinu i po) a poslije je lakše, puno je i u karakteru djece, pa mislim da bi ti mogla za drugo dobit mirnu, dobru bebicu. Zasluženo!

Dijana, baš mi je žao, nadam se da će ti proći. Prijateljica s posla mi ima te kalcifikate u ramenu i povremeno je išla na fiz.terapiju, ona pije ibuprofene kad je baš boli, pa joj se malo smiri pa se opet javi. Ja se nadam da ti nisi takav slučaj i da je to tebi privremeno. Njoj pomažu vježbe koje su joj dali da radi doma. Možemo dalje na pp. Dobra vijest je da možeš trčati.

i pusti tinejdžericu da đipa, bolje tako nego da ti čuva leđa, gle koliko djece danas "čuvaju" mamu i tatu i u 30-ima (užasavam se toga), sad je vrijeme kad se razvija samostalnost, ovo te ja pokušavam utješit

Boxice ~~~~ da se ništa ne razvije i da uživate na skijanju!

Mi ćemo NG proslavit sa mojom sekom, šogorom i svom dječicom (4 komada) kod nas doma, a u ponoć idemo do naših prijatelja u kvartu čestitati i tamo se podružiti s društvom. Možda čak odem 1.1. na novogodišnju kratku utrku na nasip (5km, organizira naš trener), a i smislit ću nam neki obit. plan za taj dan jer mi je bezvezno povlačenje po kući cijeli taj dan (možda neke toplice).

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dijana, super za povratak bike-a! Žao mi za koljeno.
    J-la i Lili, super za sjajne sistematske i fenomenalne trbušnjake.
    Bila sam na pilatesu. A trčanje čeka nestanak leda i temp iznad nule.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Dijana, super za povratak bike-a! Žao mi za koljeno.
    J-la i Lili, super za sjajne sistematske i fenomenalne trbušnjake.
    Bila sam na pilatesu. A trčanje čeka nestanak leda i temp iznad nule.
    Nera temp je već iznad 0 C?

Planiram idući tjedan skoknut do tvog rodnog grada do nove turist.atrakcije, pa te malo zahaklam.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ola cure
    ja sam jucer ipak restala
    dosla sam doma blizu 22, pa taman ispratila djecu u krevet i nije mi se dalo skakati
    bas lijepo druzenje, nas pet kolegica, cool restoran, super hrana, kasnije setnja po gradu (smrzotina, bura, uf), i kuhano vino
    i prehladila sam se, zateze me grlo i zacepljena sam, pa se nalijevam limunom, medom, djumbirom
    gripe je isto pun grad, valjda ce nas zaobici i ove godine

docekujem novu doma, ali ujutro mala ima nastup na rivi pa cu ipak prosetati gradom, mozda ostati na dnevnom doceku, to isto bude bas lijepo
    a onda se uvuci u toplo

dijana, zao mi je zbog ramena
    meni otac ima slican problem, vecinom ga ne smeta, nekad se javi, primio je par puta i blokadu, prodje
    nadam se da ce tebi brzo proci i vise se nece javljati

lili, super za sistematski, moj je po pregledima slican tvome
    ja za desetak dana idem opet kod doktora, nadam se da cu vise dobiti termin za operaciju
    iako, simptoma stvarno nemam, na dane zaboravim na sve
    ali planiram kratko skijanje u veljaci, london u ozujku, a sve mi nekako visi dok se to ne rijesi

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

prvi trening odrađen. cure su htjele gledati crtiće, a malu sam stavila u baby gym da vježba motoriku-uhvatila 20 minuta za sebe

vidim 2 propuštena poziva iz vrtića iako su kod kuće sa mnom već ddanima, svejedno me presječe svaki put kad vidim broj vrtića na ekranu..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

phew..zvali da vide hoću donosit ispričnicu ili pisat stari godišnji. ma piši godišnji, brate mili-nema šanse da vučem sve tri kod pedijatrice sad. Inače L kašlje evo već 4.tjedan. dobila je efedrin kapi i sirup ali sporo to ide na bolje..

idem nam rezervirat sobu u hotelu-idem na skup za 2 tjedna pa ćemo uđuture obiteljski. radujem se e tad ću napravit pauzu od treniranja.
    svima želim ugodan posljednji radni dan u ovoj godini

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

2014 sam imala upalu pluća, pa sad imam neke slične simptome (malo teže dišem), imam feeling da je temp, ali je nema...
    Boxice, sjećam si da si pisala nešto o tome..to je bilo nešto baš grdo, koliko se sjećam..

~~~~~da nije nikakva boleščuga.

Ja se nadam da ti nisi takav slučaj i da je to tebi privremeno
    Lili, i ja se nadam, nisam ni znala da to imam, i baš me bilo briga. Potvrdila se moja stara bojazan, da kad ti krenu čačkat, svašta će naći.

i pusti tinejdžericu da đipa, bolje tako nego da ti čuva leđa, gle koliko djece danas "čuvaju" mamu i tatu i u 30-ima (užasavam se toga), sad je vrijeme kad se razvija samostalnost, ovo te ja pokušavam utješit
    A moja, ti..ne znam šta bi ti rekla..mi smo joj svi ekstra dosadni, i tako..jedva čekam kad će škola

qb, uživajte!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

dijana, zaboravila sam tinedjericu komentirat. moja je starija godinu, ta nigdi ne ide. samo sidi kuci, cita knjigu ili gleda nesto na YouTubeu i mazi macku
    ja bi volila da oce negdi ic
    valjda nikad nismo zadovoljni

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mojoj ni mačka više nije zanimljiva, o mlađoj seki da ne pričam . Ta mi se pak sad čini ko bebica.

Jel stala bura kod vas? Ovdje predivno vrijeme, večeras ili popodne planiram trčati, iako curim, ali šta sad.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Eto ti na oprecnih primjera

Dijana,
    bravo za planove za trk! Dan je stvarno.divaan!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nije stala
    Dosla sam pjeske kuci jer je mm s mazom u splitu. Lice mi je odrvenilo a usi skoro otpale od leda

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajme MB uh a ovdje divan suncan dan.

ja sam jako happy jer sam uspjela danas ulovit one kompr.tajice od Nike-a sto sam.ih vidjela u Briselu al bile preskupe 125 eur.
    Uglavnom kad je sudjeno, sudjeno je.Samo jedne, jedine zadnje ostale na snizenju za 479kn i to moj broj ma presretna sam.
    Znala sam da ce bit moje prije ili kasnije, preudobne su mi.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.12.2016. at 16:50

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Prijavljujem bavljenje kuhinjom. Cekam mm da se vrati pa da odlucim kaj cu spremati. U meduvremenu izvukla sam romertopf glinenu posudu iz spajze koju nisam godinama koristila a kada sam ju koristila nisam kruh pekla u njoj. Pa gdje ces bolje nego veceras za isprobati
    Bravo cure za odvjezbano i pripremljeno

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Upravo odradila ovaj pilates od Tony-ja 30 min, mislim da ga je linkala j-la:

https://rutube.ru/video/27750691c41f...2e/?ref=search

Htjela sam probat, al ono potvrđujem pilates nije moj cup of tea

mlako je to meni, nisam imala nijedne kaplje znoja, čak mi je bilo frustrirajuće dosadno jer mi nije zahtjevno, ajd pred sam kraj nekoliko minuta je ubacio neke zahtjevnije vježbe pa sam se tu trebala koncentrirat na pravu formu, a opet mali mi je broj ponavljanja tih težih vježbi, pa mi ispadne opet prelako. Inače lik mi je skroz simpa.

Ja sam totalni cardio tip. Nemam osjećaj da sam išta radila, a kamoli pola sata.

uživajte mi u vikendu!!!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lili i ja vise volim cardio ali pilates zna bit bas zahtjevan. nikad nisam probala sama kod kuce vjezbat ali grupne satove sam obozavala.
    super za tajice koje su to, daj link?
    meni su preudobne zoe tajice koje sam dobila od mm-a za bozic

kris super ja cu sutra ispec kruha.

dakle, ja odradila onaj zwow#49, 365 reps
    sve sta mogu rec je da sam crkla!! na pola sam ispsovala sve zivo i burpijima i zhang i svima

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo MB frajerice, ja cu ga iza ned jer u ned mozda trcim novogodisnju utrku pa ne mogu rasturena od 365 reps trcat

Mislim da mi je problem kod pilatesa statika i sto nema znojenja, lupanja srca a ja to volim i onda ne osjecam da sam nesto odradila.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

http://m.nike.com/us/en_us/pd/power-.../pgid-11288575

evo tajica, meni su prekrasne zbog onih aerodinamickih linija koje se prelijevaju u bojama.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

predivne su!! ja sam svoje pokusavala uslikat da vam pokazem ali kako su u nijansama crne nista se ne vidi :/

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Thanx
    a crne je skoro nemoguce dobro sliknut.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Dziiiiiiiz cure
    Sad se osjecam mo Mabel iz Zvonili ste milorde :D
    Ja nemam tak skupe robe

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma daj QB sta bi se tako osjecala.. meni nwkako i opravdano trebaju kompresijske jer sam nakon obe trudnoce morala 2x na zahvat na venama (punjenje pjenom) tako da ja kad imam kompresiju se osjecam ko druga zena.pase mi taj pritisak na moj krvozilni sustav
    volim i kompres.carape i navlake za ruke. Ono bas mi je ugodno.

a kompres.dokoljenkr su mi mraaak !!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.12.2016. at 22:06

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Cure, bravo za sve odvjezbano, kupljeno, i obavljene sistematske!

Ja prijavljujem hrpu bolesnih ljudi jedan zastoj mlijeka i noc pod temperaturom za mene (to srecom proslo), md-a s virozom i velikom temperaturom, starijeg sina s iston tom virozom, malom temperaturom, al velikim kasljem, nula apetita (a taman je projeo u zadnjih par mjeseci), i natecenim limfnim cvorovima pod celjusti ( je da je to normalno za infekcije i uvijek mu se javi, al iskreno mrzim natecene limfne cvorove - losa iskustva). Jos se jedino mali sin drzi kako tako makar on slini i krmelji pomalo vec danima. I sve to u tudjoj kuci - ima da iskocim iz koze. Uf!

Al da ne prolupam, danas sam malo izasla otrcat. Nista puno, 1 km, pace 5:52

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jadro moja jest vas svasta satralo i bas mi je zao uh....al nek si ti otrcala taj 1km i to finim pejsom.bravo

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Joj, bas nas krenulo! I ja drezuram uz bolesno najmanje dijete. Sva je nikakva, kadlje strasno, zacepljena sva, jedva dise...A inhalatora nigdje, mora da mi je ostao na moru jos od ljeta.

Lili, tajice su mrak!!!
    MB i meni su zoe preudobne, kao da ih nemam. Koji model si dobila?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

pozdrav djevojke
    ja sam ovih dana na odmoru
    doslovno
    nerad čisti, samo nužno za preživljavanje obavljam (higijena i hrana)
    i malo lajsam okolo, što jest jest, a i nakon nove idemo obiteljski na kraći odmor, tome se radujem!

QB ja ne razumijem zašto bi se tako osjećala
    nemam ni ja skupe opreme, ajd osim sata koji je za moje pojmove skuplji ali zapravo i nije ako pričamo o trkačkoj opremi
    nekako da budem iskrena meni su super ove moje stvari koje imam za malo para
    recimo, tajice iz lidla koje su možda koštale 79 kn prije cca dvije godine - vrhunski kvalitetne, kao nove izgledaju, udobne, ma prva liga
    ako ih bude opet sigurno ću ih kupiti
    imam jedne duplo skuplje iz hm. nisam ni upola zadovoljna kvalitetom...
    glupo mi sad nabrajati ko što ima, hoću reći da nema potrebe da se netko tako osjeća
    ovo nije natjecanje i postrojavanje tko što ima, mi se samo ovdje volimo pohvaliti s dobro ulovljenim komadom, bilo tajice bilo ruž za usne...
    neke cure vole ovo, neke ono, to je sve ok. bitno da smo mi zadovoljne

neke su škrte potrošiti na tajice i vole imati dobro i izgledati dobro za što manje para

čitala sam nekidan jedan intervju s djedom od85 godina, amer - trči maratone u nekoj probušenoj majici i no name tenkama

veli da mu to ništa nije važno, oprema, satovi, tenisice- on samo želi trčati
    i trči
    maratone
    u 85 godini života
    svima vama bolesnima, viroznima , začepljenima šaljem vibre ozdravilice
    sad je vrijeme tih boleština, ja curu držim doma da je koliko toliko zaštitim ali i to je upitno...

uglavnom, želim vam svima sve najbolje u Novoj koja je pred nama
    puuuuno postignutih ciljeva, dobrih vibri, radosti, zdravlja, pozitive
    vesele i sretne mi bile

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Samo nasa Flopica zna ovako lijepo napisati i pojasniti
    Bas jutros u krevetu lezim i mislim se di su nam Willow i Flopica kad ono...

I bravo za dedicu u 85oj i maratone, ja se nadam da cu bit takva bakica i minimalno jos 20ak godina trcat
    pridruzujem se Flopicinim zeljama za Novu 2017.godinu!!!

Moj GO pocinje danas pa do 8.1. Yeah..

vibrice bolesnima

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jutro!
    Moji decki su bolesni
    Curka je jedina zdrava pa ima pripreme za tulum s braticima.

Drage sve, zelim vam divnu i nezaboravnu 2017.-u.
    Da sve bolesti i ozljede ostavimo u ovoj godini.
    Zelim nam svima uspjehe na privatnom i poslovnom planu, sto manje briga i tuga.
    Sretna nova!!!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

QB nekoga veseli sportska oprema a nekog nesto drugo
    neman ni ja skupe sportske opreme (osim sata) niti bi kupovala skupu jer stalno zelim jos nesto

ivana s dobila sam rush model. bas sam te tila pitat kako se tvoje drze nakon par mjeseci?
    ~~~~~~~vibrice za ozdravljenje

jadranka, bas vas je gadno snaslo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ozdravite brzo

sani ~~~~~~~~~~~ deckima

jucer sama birala neke slike za instagram i kad sve to tako stavim na hrpu 2016.g je bila sjajna <3
    je, bilo je i losih trenutaka. ma sta trenutaka, cilih mjeseci. ali, kako kaze ona pjesma, pamtim samo dobre dane <3
    nadam se da ce 2017. biti jos bolja.

svim curama to zelim

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Fopi, svaka cast kako ti to lijepo nama napises svaki put!!! Uzivaj u odmaranju jos koji dan

Nisam nista spavala, mala imala bas visoku temperaturu, valjda ce danas biti bolje.

Kad je nekidan sef na poslu upitao jesmo li zadovoljni 2016, jesmo ispunili svoja ocekivanja, meni automatski palo na pamet kako jesam, istrcala sam PM! A tek nakon koji minutu, ok i napredovala sam na poslu znacajno.

Zelim vam svima sve naj, naj i da i dalje ustrajemo u nasem vjezbanju i trcanju!!!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mb, bas si lijepo to napisala! Kad tako razmislim, i meni je 2016. bila predivna - dosta je da se mali buhtlic rodio )

Vibrice svima bolesnima, u nas stariji klinac nesto bolje, a md jednako nikako. Proc ce valjda brzo.

Zelim vam svima sve najbolje u Novoj! Da bude puna zdravlja, srece, ljubavi, i vjezbanja!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Kad je nekidan sef na poslu upitao jesmo li zadovoljni 2016, jesmo ispunili svoja ocekivanja, meni automatski palo na pamet kako jesam, istrcala sam PM! !
    ovo bi i meni valjda palo prvo na pamet.
    iako, i poslovno mi je ova godina bila dobra. nadam se da ce iduca bit jos bolja.

nisi mi odgovorila kako se tvoje zoe tajice drze nakon nekog vremena?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

baš ste 'tough crowd'- sve se kontam kako ćete zbog ' :D ' skužit kad se zezam, ali previše me ozbiljno shvaćate

Jadro-žao mi je čuti što vas sve snašlo i nadam se da ćete u novu godinu ući boljeg zdravlja

Svima puno uspjeha u novoj godini želim

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

QBee, hvala evo md dobio neki konjski antibiotik.

Summer, mi smo onda do nedavno bile susjede moja kuca gledala na tvoj posao
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 31.12.2016. at 10:39

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mb, sorry. Dobro se drze ali ipak ih pazim kod pranja. Jednom mi se cicak od necega ulovio na rub nogavice u masini pa se konac malo ocufao. Lijepe su mi te tvoje. Ja bih jedne sarene njihove ali nikad ih ne stavljaju na akciju, uvijek su crne.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja otrcala, doruckovala, otusirala se , obukla u haljinu i napravila frizuru, i sad razmisljam jel rano za pocet sa nekom rakijicom za nivogodisnju festu. Ma nije...
    super sam se odmorila i opustila ovaj tjedan, malo me strah kako ce proci "sam u kuci" u reziji moje Velike veceras (ona se vratila ranije u zg), novogodisnju rezoluciju sam vec smislila (ali ne smim rec)i vrijeme je da kazem zbogom ovoj groznoj 2016.
    Vidim ima bolesnih, viroznih - zato prije svega zdravlja , a zatim, zbog naslova teme, puno vitkih i jakih misica u 2017, puno osobnih i drugoh rekorda, puno smijeha i srece, ma sve super i najbolje od vase kjb

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Vibre bolesnima ~~~~~~~~, nadam se da će temp brzo popustiti.

Neki dan sumiram godinu s mm, zadovoljni smo. Neka nam i 2017. bude ovakva, samo vise zdravlja (mama i maj, ne ponovilo se).

Cure i od mene sve najljepše u 2017,puno pretrcanih kilometara, dobrih vježbi i programa, nove opreme i najviše od svega zdravlja .

Kjb nije rano, prošlo je 12 .

Danas sam odradila onaj spomenuti zwow #49. Umrla sam, sutra neću moći mrdnut rukama.
    Valja mi onda večeras unijeti nešto jače od pive . Da ublažim bolove.
    Sad idem mijesiti neke kiflice.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kjb, sad sam radoznala koja je to ny rezolucija, sigurno ima veze s trčanjem .

Jadro, baš mi je žao za boleštine, tim više što niste doma, teže je hendlati. Ali bravo za odličan 1. km.
    Apropos skupih stvari: osim sata (još ga otplaćujem ), imam samo (jedne) skuplje tajice iz hm, i za mene je to preskupo , ajde i tenisice nisu bile baš malo. mb, krasne tajice, btw.
    Ja baš ne skupljam skupu opremu, skupljam željezo .
    Sad sam završila ručak, jer i na Staru godinu netko treba nešto skuhat, jel, pa kad se slegne, odoh malo na nasip. Jučer sam 6 km, pretoplo se obukla;to mi je gore nego da mi je hladno.

Svima želim da se lijepo provedete noćas, i da nam 2017. svima bude puna najprije zdravlja, a onda i svih drugih dobrih stvari!

j-la meni se čini da ti stalno nešto mijesiš.

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

potdrav, žene!

nakon bauljanja i papanja, vratili se doma....ja upravo radim jer imam još par dana za neke zaostatke....

večeras smo doma, doći će šogiji s malom....spremam škampe

nisam vježbala prošli tjedan ali sam zato dosta šetala, bar nešto. sutra mi je u planu bicikl ujutro

Lili ja imam i hm, i adidas/nike tajica i stvarno se vidi razlika. za jedne me duša bolila, 600kn nike, čvrste sa visokim strukom, ali su deri peri. kao nove. a imam nekih iz haema koje su nakon 3 pranja ofucane, iako su bile 250kn.... ja non stop gledam po sniženjinma na netu sportsku robu, strašno!

svima želim da vam 2017 bude bolja od ove koja je na isteku.
    Posljednje uređivanje od Minimalist : 31.12.2016. at 15:53

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kjb nije rano,
    negdi je nova vec pocela
    Zelim ti da ti se ostvari to sta si zamislila pa da nam se mozes pohvalit sta je to bilo

J-la znam kako ti je ruke me uzasno bole!

Dijana i ja mrzim kad se pretoplo obucem! Nema mi goreg!
    Btw ja nisam stavila sliku tajica, bice mislis na Liline

I ja cu na trcanje sad, planiram 10 km al dosta sam se najela za rucak pa cemo vidit. Pravila sam burek za rucak bas sam zadovoljna kako mi je ispa!
    Moram jos kruh zamijesit da imamo za veceras pa odo na trcanje.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mini mi uletila. Samo da prokomentiram tajice (kao sportski predmet kojeg imam u puno komada ). Najmrze su mi jedne adidas i njih najmanje nosim. Mango i h&m tajice perem u masini kao i sve druge, iznosila sam ih al izgledaju ko nove, nista im nije! Ja kupim koje mi se svide, ne mislim nuzno da cijena garantira kvalitetu.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cure, dobru zabavu vam zelim!!!

kjb, nije rano, u vz najbolji partiji krecu oko podneva
    do veceri smo vec u zenu
    ponoc docekaju samo najzesci
    i to su najbolje zabave ikad!!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I moje hm su ko nove; bit će da se mini tako potrefilo. Mislim da nikad u životu neću dati 600 kn za tajice, ali dobro, nikad ne reci nikad. .

mb, i imaš pravo, ono su liline, te kompresijske, lijepe su fakat.
    Jesi sama mijesila tijesto? Ja sam moj najnajdraži ručak: pečeni pileći file, šampinjone, i kuhane prokulice s krumpirom i maslinovim i malo bijelog luka. Mogu to jesti svaki dan, samo mijenjat zelenjavu..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

joj kako ste lijepe želje poželjele i krasnu godinu iza sebe ostavile (većina).

Meni je isto 2016. bila divna godina, najviše zadovoljstva i sreće zbog dječice koja bezbrižno rastu i postaju krasne osobe s kojim uživam provodit vrijeme, puno lijepih putovanja, odličan projekt na kojem sam radila prošle godine u lijepom gradu, ljeto na Silbi i naravno moja 3 istrčana polumaratona (Treviso, Zagreb, Verona) s time da sam od Trevisa do Verone spustila rezultat za punih 7 minuta.

Ne mogu ne spomenuti moje trčanje kojemu dugujem toliko krasnih trenutaka, divnih ljudi koje sam upoznala, putovanja, onih posebnih trenutaka u životu koje pamtiš cijeli život. Trčanje moje hvala ti puno, puno, presretna sam što sam te otkrila i upoznala pa i u 39-oj

Presmiješno izgleda kad zahvaljuješ nečemu nevidljivome, al meni je trčanje toliko dalo da bi bila grijehota ne spomenut ga. i hvala mome mužu bez čije podrške i ljubavi mnoge stvari ne bih nikad uspjela izrealizirat.

A bucket list za 2017. uz naravno prije svega zdravlje i što više zajedničkog obiteljskog vremena:
    - istrčati svoj 1 . maraton
    - ući u nove poslovne izazove
    (meni znane)
    - otputovati u neki novi nepoznati grad (to je već napola rješeno)
    - i manje surfati

Želim vam svima puno unutarnjeg mira i zadovoljstva, sreće, sportskih užitaka i istinske radosti života!

Život je uistinu prekrasan!! ljubim vas drage moje!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •