Stranica 22 od 25 PrviPrvi ... 122021222324 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 1204

Tema: Odbrojavanje 05/2016 by Narancica & Anka & Zelena vila

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ma to sam tako rekla, ne mislim da je prošla godina uzalud, puno toga lijepog mi se izdešavalo, a i sama odluka "idemo raditi bebu" je po meni lijepa.

Luck žao mi je! :/

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Obično mislim da je ranije nego što bi po kalendaru bila (recimo kalendar kaže da je danas, što bi vjerujem se vidjelo jučer na trakici).

Kako koji mjesec, uglavnom svaki put mislim da je drugi dan - lako moguće jer mi i ciklusi variraju 25-31 dan, a ovaj zadnji je bio još dulji.

Za ovaj ciklus iskreno ne znam, otkako je završila M curim kao luda, osjetim pikanje u jajniku, neki pritisak dolje...Valjda ću ju uloviti jednom mamicu joj :@
    Bolje bi bilo da si u ovih godinu dana otisla bar na 2 uzv da vidis di se nalazis. Po duljini ciklusa sto si napisala O moze varirati od 11-17 dc.

Sluz moze biti i po 2 dana prije O.
    I kad bi na trakici uhvatila pik O ti moze biti za 12 sati a moze cak i do 36 h od full pozitivne trakice.

Jako tesko je to odrediti s trakicom jer nikada ne znas tocno kad ce nastupiti O i onda si radis pritisak.

I ja prva sama pa sam odustala od toga.

Uzv je daleko najpouzdaniji.

Mozda ti je O vec bila a mozda ce tek biti.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Pa išla bih ja ali mi je gin lijepo rekla da se vidimo tek u 2017.godini, da prije opušteno bebimo. Klasika.

Sjećam se samo dok sam bila u 6.mjesecu (ne znam koji dc mi je bio), da je rekla da vidi da O nastupa i da će biti u lijevom jajniku.

Vjerujem da je ovaj mjesec prošla (ipak ću još 2-3 popiškiti kroz par dana čisto reda radi), a idući mjesec piškim od 7.dc pa dok ju ne ulovim.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ma to sam tako rekla, ne mislim da je prošla godina uzalud, puno toga lijepog mi se izdešavalo, a i sama odluka "idemo raditi bebu" je po meni lijepa.

Luck žao mi je! :/
    Ma sve ok.. nisam se previse nadala pa se nisam puno ni razocarala..

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Luck - žao mi je, znam kako ti je, nisam se ni ja nadala... ali kad sam vidla negativan test shvatila sam da sam se ipak nadala. Ali evo nakon menge se bolje osjećam i opet puna nove nade

November - onda ovu godinu poprati i na UZV malo, čisto da znaš točno stanje

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
    Luck - žao mi je, znam kako ti je, nisam se ni ja nadala... ali kad sam vidla negativan test shvatila sam da sam se ipak nadala. Ali evo nakon menge se bolje osjećam i opet puna nove nade

November - onda ovu godinu poprati i na UZV malo, čisto da znaš točno stanje
    Tako je!! U novoj godini u nove pobjede!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj marle prvotno napisa Vidi poruku
    nivesa sretno! nadam se da ćeš nam se uskoro javiti s lijepim vijestima. da li već znaš kada ideš u postupak?
    Jos ne znam. Za sad cekam m pa se moram javit u Vin. Vidjet cemo kako su moje ciste, vjerujem da ce to bit presudno.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Luck zao mi je za -
    Ali drago mi je da si vec spremna za novu borbu

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Luck zao mi je za -
    Ali drago mi je da si vec spremna za novu borbu

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
    Hvala moram biti,nema mi druge,tek sam pocela :O

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Baš sam pričala s jednom ženom s posla, ne družimo se inače al nekako smo došle na tu temu, naime ona je 3 godine radila na bebi, kod gin napravila samo osnovno (papa, brisevi, uzv), i to je to, baš kao i mi prvu godinu su opušteno bez ciljanja misleći kako će to lako ići, drugu godinu je počela s trakicama, čajevima, vitaminima i ona i mm, treću god je tek išla čekirati hormone - sve bilo ok, i eto nakon skoro 3 godine se desio plus.

Šta je to, ja sam uvijek bila uvjerena sa smo mi ovdje iznimka a ne pravilo a izgleda da i nije baš tako...

Ispada da je najpametnije prije nego se uopće krene "opušteno" napraviti sve moguće i nemoguće pretrage.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

November, tako sam se i ja slozila s doktorom da pricekamo s hsg-om 3 mjeseca i sad mi se cini da je prosla cijela vjecnost, sto mi se u tom trenu cinilo nista u usporedbi s gotovo 2 godine pokusavanja i ciljanja odnosa trakicama. Ja bih sad najradije odmah na laparoskopiju da kad vec ceprkaju ispod haube odmah sve i srede.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bok curke. Luck zao mi je. November dobro ti je Mona napisala sto se tice ovulacije. Meni nikada nisu na isti dan ciklusa nego setaju.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro ljepoticeeeee!

Evo da i ja kavicu skuham jednom

Jučer sam piškila popodne u isto vrijeme, i jaaako su slične crtice, mada bih rekla da je jučer bila možda mrvu tamnija. Eto - zaključak - nemam pojma :D

A s dragim ne pričam posvađali smo se oko ručka odnosno oko toga koliko dugo treba peći meso hahahahha tako da se ljutim jako i ne mogu bebiti iz principa. Iako je ujutro bio jako mazni ali žurila sam se na posao pa sve i da sam htjela nebi stigla. Nadoknadit ćemo popodne dok se "odljutim" :D

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

November - hahahah joj znam taj problem kad se ljutim na njega a Lh trakica kaže da se moramo voljeti :D Nema veze, stignete i danas, danas bi još trebao biti peak...

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    chicha i ti nam se javi da znamo kak si i dal si isla na uzv!!!!
    sanjka, tek sam se sinoć vratila s putovanja,tako da me danas popodne čeka uzv, nisam mogla prije na pregled, radi rezervacija za putovanje( sve mi se nekako poklopilo)...

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Jutro cure, sorry zbog nejavljanja, nisam se mogla preko mob-a ulogirat, želim vam svima sretnu novu godinu i punoooooo plusića

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro ljepoticeeeee!

Evo da i ja kavicu skuham jednom

Jučer sam piškila popodne u isto vrijeme, i jaaako su slične crtice, mada bih rekla da je jučer bila možda mrvu tamnija. Eto - zaključak - nemam pojma :D

A s dragim ne pričam posvađali smo se oko ručka odnosno oko toga koliko dugo treba peći meso hahahahha tako da se ljutim jako i ne mogu bebiti iz principa. Iako je ujutro bio jako mazni ali žurila sam se na posao pa sve i da sam htjela nebi stigla. Nadoknadit ćemo popodne dok se "odljutim" :D
    November i ja mislim da bi ti danas trebala onda biti full pozitivna trakica.
    Joj ne zelim uopce komentirati to i znaj da se kod svakoga dogadja. ili se posvadjali, ili odsutnost, ili bolesni itd.

Ako ti danas bude pozitivna onda savjetujem odnose danas, sutra i prekosutra jer nikad ne znas kad ce krenuti O pa pokrijte za svaki slucaj.

Do veceras ce ljutnja proc

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj chicha prvotno napisa Vidi poruku
    sanjka, tek sam se sinoć vratila s putovanja,tako da me danas popodne čeka uzv, nisam mogla prije na pregled, radi rezervacija za putovanje( sve mi se nekako poklopilo)...
    Chica danas bi se svakako trebalo lijepo vidjeti
    Sretno na uzv

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Chica danas bi se svakako trebalo lijepo vidjeti
    Sretno na uzv
    hvala, nadam se jer danas je 5+5 po kalendaru :D

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Lista za: 04.01.2017.

(Ne)čekalice:

Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~42.dc
    chicha~~~~~~~~~~~~~~~~~~40. dc ll
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice:

mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22..dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    Vlatka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
    Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    November~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    KreMar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
    sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro!
    Chicha čekamo lijepe vijesti!

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jutro! Stiže i caj!

Chicha, moj pregled je isto bio dosta rano (isla sam na dugačko putovanje), na 5+2 i sve se vidjelo! Imali smo milimetar! :D

November, ljutite se do navecer, a onda se puno volite :D

Ostale cure, kako ste?

Kad malo pogledam, najmanje se jave cure s liste, a pišu cure koje sam i zatekla ovdje, ali morale/odlučile otići i u neke druge vode...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

E cure, kad već spominjete putovanja, imam pitanje. Ja inače svake godine putujem ali prošle nisam zbog silnih pregleda, klomifena, UZV-a i to, i sve si mislim kaj ako ostanem trudna a uplatim skupi put. E sad, ove godine na ljeto definitivno smo odlučili planirati daleko putovanje, pa što bude. Dosta mi je odgađanja života jer se MOŽDA nekaj desi.
    Koliko je zapravo rizično putovati na početku trudnoće?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

E cure, kad već spominjete putovanja, imam pitanje. Ja inače svake godine putujem ali prošle nisam zbog silnih pregleda, klomifena, UZV-a i to, i sve si mislim kaj ako ostanem trudna a uplatim skupi put. E sad, ove godine na ljeto definitivno smo odlučili planirati daleko putovanje, pa što bude. Dosta mi je odgađanja života jer se MOŽDA nekaj desi.
    Mona ja ti bas ne znam odgovor na to pitanje i radije bi ti preporucila da se posavjetujes s dr jer sve ovisi i di ste planirali ici jer i sama znas da ima rizicnih zemalja.

Al ti mogu napisati jednu situaciju kad sam razgovarala sa svojim stomatologom i rekao mi je da neznamo uopce koliko se ozracimo u jednom letu avionom i da je to puno vise od jednog rtg zuba.

Eto al naravno da ljudi lete i to uopce neznaju i opet se nis ne dogodi hvala bogu.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Nas su upozorili da ne putujemo na mjesta s velikim rizikom od zaraze zika virusom. Onako, ugurbo, to je sjeverni dio J Amerike, centralna Amerika i JI Azija, ali postoji i detaljna karta s podrucjima najveceg rizika.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mona, kamo planirate? Ja sam na 6+0 otputovala u sjevernu Ameriku. I provela sam tamo sve do zadnjeg trenutka da napravim nuhalni nabor, negdje so 13tt. Svoje prvo tromjesječje provela tamo, napravila rani uzv i otisla. Sve je bilo u redu. Imam super zdravu kćer. I imala divnu trudnoću. Osim superturbo rizičnih zemalja, ja ne vidim razloga ne putovati.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Mona nemoj se zamarati s tim, nemoj da ti moguća trudnoća određuje da živiš život i uživaš u njemu. Ja sam putovanje rezervirala prije 3 mjeseca, ma ni na kraj pameti mi nije bila trudnoća, i sve je ok prošlo, istina da mi doček Nove nije bio onakav kakav sam zamislila,nisam pila,nisam plesala,većinu vremena sam odspavala i jedva čekala da se vratim doma i da odem do doktorice....

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Chicha, to od umora nisi plesala? Ja sam mogla samo spavati...i spavati...

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Jutro cure, evo i mene na kavici

Luck žao mi je zbog minusa

Chica sretno danas, čekamo da nam se javiš

Mona za put zbilja ne znam koliko je rizično. Imaš već neku zemlju u planu? Ja bi tak rado negdje par dana pobjegla iz grada, morat ću nam isplanirati kakav mali put (mi svuda idemo s psima pa nam daleko putovanje i nije opcija )

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    Chicha, to od umora nisi plesala? Ja sam mogla samo spavati...i spavati...
    da od umora, same su mi se oči zatvarale,samo sam zjevala, prijatelji su samo govorili da sam partybrejkerica...i sad mi se samo spava :D

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

...i jos ako si mozes priuštiti to spavanje - milina!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

ne mogu, ova tri dana sam na poslu,mm kuha jer je na godišnjem, pa ću jest i spavat čim dođem doma :D

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj chicha prvotno napisa Vidi poruku
    Mona nemoj se zamarati s tim, nemoj da ti moguća trudnoća određuje da živiš život i uživaš u njemu. Ja sam putovanje rezervirala prije 3 mjeseca, ma ni na kraj pameti mi nije bila trudnoća, i sve je ok prošlo, istina da mi doček Nove nije bio onakav kakav sam zamislila,nisam pila,nisam plesala,većinu vremena sam odspavala i jedva čekala da se vratim doma i da odem do doktorice....
    Chicha ti si bila u Beogradu jel tako??
    Pa to uopce nije daleko i nije nikakav problem sto se tice putovanja.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Pa plan je sjeverna Amerika ovaj put , bi mi nešto drugo isto ali nekako nam je to "najsigurnije" a ovisnici smo o putovanjima pa nam je i svejedno di se ide :D Ali onda je najbolje jednosmjernu kartu uzeti i tamo planirat autom a ne avionima... ne znam, nisam pametna :D Ali da, definitivno sam odlučila da ću ovu godinu planirati putovanje, pa makar propalo sve. Osigurat ću karte od otkaza i eto bar vrate 90% ja mislim...
    A ako i propadne lova bit će iz jako dobrog razloga :D Fala curke

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Pa plan je sjeverna Amerika ovaj put , bi mi nešto drugo isto ali nekako nam je to "najsigurnije" a ovisnici smo o putovanjima pa nam je i svejedno di se ide :D Ali onda je najbolje jednosmjernu kartu uzeti i tamo planirat autom a ne avionima... ne znam, nisam pametna :D Ali da, definitivno sam odlučila da ću ovu godinu planirati putovanje, pa makar propalo sve. Osigurat ću karte od otkaza i eto bar vrate 90% ja mislim...
    A ako i propadne lova bit će iz jako dobrog razloga :D Fala curke
    X

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mona, sjeverna Amerika provjereno prolazi s trudnoćom!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bok curke. I ja bih negdje tako otputovala, ali posto ne radim, to je nemoguca misija... nekako radije spremamo novac sastrane za postupke (ako bude trebalo) i preuređujemo stan.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Mona i ja se slažem s curkama, ne treba odgađati život, a obično kad se tako nešto ispalnira desi se nešto drugo što poremeti planove, eto ja ti želim da ti se planovi poremete )

Mi smo preuredili kuću, ostala nam je još samo dječja sobica za urediti, ali to ćemo kad budem tamo negdje na pola trudnoće...Čeka nas još preuređivanje okućnice, svašta nešto imamo u planu za proljeće.

Ja trenutno nemam nikakve simptome O, baš sam sva normalna

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Dobro jutro! I kod mene kao i kod Chiare, putovanje u nekom sesnaestom planu. Iako bih voljela, ako budemo imali srece pa bude druga beba, da prije nego sto se rodi negdje idemo. Jer s dvoje malih ce biti kaos godinama.
    Imam dojam da je bila ovulacija prije dva-tri dana, nekako skolski, ali tko zna, vec sam puno puta imala dojam pa je ispalo drukcije.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Cure moje evo mene s pregleda konacno :D
    15tt danas, veliko srce kuca, sve je u najboljem redu i konacno sam odahnula!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Mi ćemo se kroz par godina seliti u kuću koju treba skroz adaptirati, tako da trenutno imamo 2 štednje, za uređenje kuće i naravno za putovanja
    Ali ovisnost je grozna, kako su neki ovisni o cigaretama tako smo mi o putovanjima

November - hvala ti na toj želji, hehe i ja želim ipak da propadnu planovi, ali evo ovo mi je neko veselje ipak, malo da maknem misli od bebe u svakom trenutku.

Narančice - čestitam Ajde napokon
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 04.01.2017. at 14:42

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    Napokon. Bas mi je drago. Sad si se smirila. Zelim ti da ti ostatak trudnoce prođe najbolje moguce. Jesi bila kod svojih za blagdane?

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    čestitam znaš li spol ili je još prerano?

KreMar avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Evo curke kavica od mene, meni prva jutarnja a vama popodnevna.
    Ja popiškila trakicu jutros i O je tu, već sam se prestrašila da je neće biti..bacamo se u akciju odmah nakon posla!

Da se nadovežem na temu putovanja, mi smo planirali Kubu ili Meksiko u 3.mj prošle god. i taman se pojavila glupa zika i onda nam je to sve otpalo jer mi se nije dalo riskirati.
    Sad sam počela malo gledati ponude pa ako se uspijemo naći nešto povoljno pakiram kofere, isto sam mišljenja da ne treba odgađati život.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ja sam pisala kako mislim da mi je O bila ranije., jer sam imala iscjedak katastrofa sve tako nesto čudno... I sad kao po kalendaru kad bi trebala biti ono sva sam suha ništa poticajno za akciju... Nezz sta bi mislila... I imala sam jučer sve neku tupu bol malo desni malo lijevi jajnik...
    Sad je već kod mene šest mjeseci bez pomaka... Budem išla ginicu, ili cu si kupiti te ovulacijske trakice... Neznam ni sama..

KreMar avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Nivana, možda da pokušaš s trakicama.
    Ja osobno nikad ne znam kad mi je O, ne osjećam simptome. Ovaj ciklus sam počela piškiti trakice 10dc a imam i aplikaciju na mob-u za računanje plodnih dana i mogu reći da je točno pokazala.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

KreMar - jao, od svih mojih putovanaja ljubav prema Meksiku je najveća. Ako mislite negdje idite tamo

Nivana - ako ne znas kad je točno O onda su trakice super, naruči ih preko neta nemoj kupovati ove naše skupe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

KreMar avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

MonaLi - i ja isto više naginjem prema Meksiku, Cancun mi se čini bolja opcija od Puerto Vallarta. Gdje si ti išla ako smijem pitati?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Vidjet cu mozda ovaj ciklus bude sreće ako ne definitivno kupujem trakice... Poslje vas budem pitala koje preporucujete..... Jer nebi se još s ginicem zamarala., sam ce me vratiti kuci jer nije prošla godina dana..
    A prvo smo dobili ono ekspresno, opće nisam kuzila da sam trudna., ono živiš ludujes 100 na sat...

Da li je teze ostati trudan ako si se pet godina pazio., ne lijekovima nego uvijek vadi van...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Nivana prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je teze ostati trudan ako si se pet godina pazio., ne lijekovima nego uvijek vadi van...
    Znam da iza pilula imas veliku sansu ostati trudna, a sto se ovog tice nema sanse da je zbog toga teze ostati trudna.
    Mona sutra je fm?
    Chica javi novosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •