Peterlin, bucka MM zahvaljuje
Robert Galbraith (a.k.a. J.K. Rawling) mi je isto odlican kod nas prevedeno Zov kukavice, Dudov svilac, Karijera zla
Optimist prvotno napisa Peterlin, bucka MM zahvaljuje Ako tm voli kojekakve priče o zamjeni identiteta i programima zaštite svjedoka - onda Harlan Coben. Ja sam čitala Šest godina i Netragom nestao.
Peterlin prvotno napisa Ako tm voli kojekakve priče o zamjeni identiteta i programima zaštite svjedoka - onda Harlan Coben. Ja sam čitala Šest godina i Netragom nestao. procitala sam mislim sve njegove dobre su, ali mi se ne svidja sto su sve vise-manje na istu foru
bucka prvotno napisa procitala sam mislim sve njegove dobre su, ali mi se ne svidja sto su sve vise-manje na istu foru Ako hoćeš sličnu temu na drugu foru - Joachim Zander: Plivač
Peterlin prvotno napisa Ako tm voli kojekakve priče o zamjeni identiteta i programima zaštite svjedoka - onda Harlan Coben. Ja sam čitala Šest godina i Netragom nestao. Voli. Ali više od toga voli dobra, stara, engleska ubojstva I švedska. Pravim popis po vašim preporukama
Optimist prvotno napisa Voli. Ali više od toga voli dobra, stara, engleska ubojstva onda je PD James njegova djevojka
Pravila foruma