Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
I zato što TI nikada nisi vidjela čopor pasa u gradu, tvoja istina je ultimativna??

a vidiš, ja živim u gradu (Zg) i gotovo uvijek u vrijeme tjeranja, po svom kvartu konstantno nailazim na čopore pasa (cca 7-8 pasa, ne znam koliki broj ih mora biti da bi ih po tvojoj definiciji svrstali u čopor). jedan takav čopor je zadnji put danima visio ispred našeg dvorišta (imamo ženku), a jedan dan su se cijelo vrijeme grizli i napadali jedan drugoga pa svekrvi nije bilo svejedno sam tak izaći van i otići po mlađu kćer u školu. a starija je sama išla doma, no srećom došla je kad su se oni ipak razišli.

hoćeš li i meni napisati da pretjerujem i da je problem u tome kaj se bojim pasa?
i da sam bezobrazna i da te vrijeđam?

sorry, ali stvarno pretjeruješ i napadaš bezrazložno.
Ljepoto, ajde čitaj s razumijevanjem.
Ja nisam nikome napisala da je bezobrazan, već Ginger meni, a pokretačica topika u nedostatku argumenata spušta raspravu na osobnu razinu (kao i ti) i počinje me vrijeđati.
No nema veze.
Mene to ne dira.
Ja se mogu branit.
Ali životinje ne mogu.
Dosta je nazvat šinteraj i reći da su psi napali.
I onda slijedi hajka i eliminacija.
To mene smeta.
Ništa drugo.
Imaš ženku, imala sam i ja.
Na čuvanju mjesec dana i baš se tada tjerala.
Izludili smo svi zajedno.
I moj pas i ona, a bome i seoski cucki koji su kampirali pred kućom jer nije bilo ograde.
Bili smo na moru tada.
I ja jako dobro znam kako se psi ponašaju.
I dalje tvrdim da nisu krivi i nisu problem.
Problem je neograđeno dvorište, a to nitko osim mene u ovoj raspravi nije dotaknuo.
Problem su ljudi.
I vlasnici pasa i oni drugi.
Neodgovorni, komotni, razmaženi.
Nekad je bilo posvuda mačaka.
Sad ih nema.
Zašto?
Zato jer su sustavnom eliminacijom skoro istrijebljene po gradovima.
Čitam na jednom drugom forumu da nekima smetaju golubovi i vrane.
I sve bi pokokali.
Ma super.
Ajme u kakvom društvu živim ☹️