Moze, thx![]()
Ja vec sad gruntam sto cu nakon boba...a tek sam pola prosla.
Jako sam se zazeljela tony-a.
Mozda da i ja probam hard corps?
Saljite mi link na mail tko ima...tnx
Na wingse nas ide dosta, ajde zhang![]()
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 13.02.2017. at 22:12
Brzinski Nera super za.Wings!
Deaedi odlicno za definiciju i trenera koji zna pohv alit!
Ujutro nit peglam nit se.brzinski jelsminkanje spremanje djece i hoop vani sam.
Veceras 11.1 kmna 5:25 (60 min). Fino.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.02.2017. at 22:29
Ujutro kuham, spremam, tuširam se, šminkanje, onda spremanje dječice, pa odlazak u školu i...onda ponekad navratim kući... nešto popeglati
I to samo kad starija ima
Posljednje uređivanje od kjb : 14.02.2017. at 05:52
Crko keyboard, nije moga to podnijeti.
dakle samo kad starija ima jutarnju smjenu.
Ovisimo o skoli u svakom pogledu.
danas imam vaganje, a jela sam jucer kiseli kupus, tj. sarmu. Sto cu sad ?
Jucer predivnih 9.5 na 5:50, nisam se uznojila!?! Inace se s mene cijedi.
idem dalje kuhat, i sve gore nabrojano, osim zadnjeg jer mala jos uvijek ima temperaturu. To je vec 6-ti dan
Kad sam ono kukala da nisam sva svoja, u cetvrtak? E tek jucer sam bila normalna za normalno odvjezbat, i odradila zwow 15 kako treba! U prvom dijelu vjezbi sam bila cak i brza od zuzke , vjerojatno jer sam imala lakse utege. Al na burpeesima bi ona nadoknadila, boze sto mrzim burpees!
Peglanje: i ka peglam direkt sa zice, a nekad ne mogu docekat ni da se osusi do kraja od uzbudjenja![]()
Ali nista od deficita kod mene jucer, sin dobio prvu ultra peticu, a i za to obecah palacinke
Kako rece anci, to je gorivo![]()
Tang bravo za zwow 15 i neka palacinku, triba proslavit prvu peticu posteno
Kjb, lili bravo, super trkovi!
Tang, bravo za peticu i za zwow!! Posebno bravo za palacinke
j-la, najmanji je jos bolestan. A mene malo grlo grebe.
Lili, kjb, super ste otrcale![]()
kjb ti fakat super napredujes. bravo.
tang jedna palacinka, pa pari da si ih izila 10. ajd ne spominji te brojke, jedna ko nijedna......(ako je vise, onda dalje opet znas, dvije ko jedna, a jedna ko nijedna......) dakle to se ne pika, ova 15tica je bitna.
Sani piltala si za JM. BR ima 12 WO i 3 cardia. program traje 3 mjeseca. svaki mjesec jedan cardio, WO se rade u tjednu 2, a svaki se radi dva tjedna. npr.
tjedan ti izgleda WO1, WO2, C1, WO1, WO2, C1 rest. i ponovis jos jedan tjedan. pa onda ides WO3, WO4, C1....... pa dva tjedna. ja sam sad na pol puta, s tim da sam WO5 i WO6 radila tri tjedna, a ne dva.
Boba i TOny nikad nisam radila, ni Tatianu, a zusku jesam ponekad neki 5 minutni. jer sam naivno vjerovala da je to 5 min, al uz strech to traje dulje. mozete se smijati, ja mislila tuka nes ti 5 min. je da te ubije u tih 5 min. al onda ti strech oduzme puno vise. pa opet dodjes na nekih ne znam koliko min.
sani ozdravite brzo
spajkana palacinke.
restala sam od petka, pa tek danas prijavljujem isto što i Tang - zwow 15
meni je ooooodličan
isto sam bila uglavnom brža u ovim prvim vježbama, pa me ona stigne na burpeejima, ali ja njih obožavam
i pripremila sam si svoje utegiće od kile i girju od 8, ali utege nisam ni digla, sve sam odradila s girjom![]()
koji je ovo program?
ima na netu nešto free ili se mora pretplatiti?
ja jučer nisam stigla do teretane pa sam doma odvježbala 4 serije:
30 sek čučanj uz zid
30 sec bočni plank
10 stražnjih iskoraka
10 sklekova
10 čučanj skokova
10 naizmjeničnog dizanja ruku i nogu
10 booty cross over
10 bicycle crunches
između sam ubacila par plankova na rukama (naizmjenično dizanje nogu, dodirivanje ramena, obrnuti plank)
baš sam se poslije super osjećala...
i ponosna sam na ovih total 40 sklekova (pravih), prije mi je to bilo SF
večeras idem u 9 na trening funcional (to ne propuštam)...
poslije idemo MM i ja u Mc na Mcsunday s preljevom od jagode
večericu za Valentinovo ćemo odgoditi za neki drugi dan
Jeste sve bile vrijedne jučer, bravo!!!!
Ja trčala 5.3km pejs 5:45.
Sani i kjb, vibrice za malene bolesniće ~~~~~~~~ <3
Boxice, spajka priča o Body revolution, prije je bio na youtubeu ali mislim da ga nema više, ima na torrentima ili ti ga može netko presnimit, dosta cura ovdje ga je radilo
boxice bravo!!
ovaj program sta spajka spominje je jillian body revolution. znat ce cure ako ima negdi online, vjv ima,
ivana s bravo!
vec su cure rekle to je body revolution, ja ga imam vec sad jako dugo na kompu, ali ne znam kako doci do njega.
i ja ga imam dosta dugo na kompu a nisam ga radila nikad![]()
isto tako cuvam i 6w6a, 30DS, focus, insanity, max30, px30, Black fire... vjv ima jos stogodskupljacica programa
![]()
i ja imam hrpu programa, uvijek mislim kako ću jednom probat taj vražji focus, ali znam da to nije istina![]()
ima koja dobro duša iz Zagreba da mi presnimi Body revolution?
plaćam coffy, tortu, čevape...you name it!![]()
Cure, bravo za sve odvjezbano.
Ja sam probala radit neki zwow prije par tjedana. Rekoh, bas mi treba nesto kratko. Pa sam shvatila i ja da to nike bas kratko pa sam se vratila Tony-u
I u mene bolesno dijetestariji, uhvatio neku virozu s gadnim kasljem. Al cini se da lagano prolazi. Vibrice ostalim malim bubanicima.
Danas mi je u planu trcanje, 3 km.
E, i ja bi mogla na wingse ). Rado bi dotrcala do prijateljice u Sukosanu.
Jadranka, zwowova ima kraćih i dužih, ima ih i po 12ak minuta, zavisi koji si potrefila
mislim da su 11, 12, 13 bili kraći
ako hoćeš full kratko, imaš hrpu petominutnih, pa možeš odradit jedan, ili dva, ili koliko hoćeš
A jel to stvarno traje 5 min? Ili ona pokaze 5 minuta, a onda ja trebam odradit taj isti broj vjezbi u koliko mi vec vremena treba? Tako sam ja shvatila.
Trenutno trcim 3x tjedno po nekom programu od 0 do 5 km. I uz to, ako uspijem, vjezbam dva puta (najcesce jedan put) snagu uz Tonya, i to neki pocetnicki program.
jadranka ja sam radila onoliko koliko sam ja mogla u tih 5 min. svjednos am dusu ispustila![]()
izvolite svi doći na Wingse, pa ću vam ja dodavat vodu kad budete prolazile kaj moje zgrade![]()
jadranka bravo
ajde i ti na wings, imas 11,5 km do sukoscana od rive![]()
svim bolesnima velikiam i malima vibrice i brz oporavak želim!
Ja imam uglavnom hrpu Jillianki, mislim da sam njenih programa počela jedno 5-6 (30 day shred, ripped in 30, yoga meltdown, body revolution, bodyshred)
završila nijedan![]()
Morala bi jako brzo trcat do Sukosana da te vozilo ne ulovi
Al njje to ni bitno, bitno da sudjelujes i uzivas u atmosferi.
ma ne mora brzo trcat, ja sam nakon par mj trcanja istrcala do tamo za sat i 15-20min, zaboravila sam tocno ...
hitra![]()
Pa cek dokud sam ja dosla prosle godine mozak mi je stao skroz ?!
Jel ima neki Sv.Petar ? To mi zvoni u glavi.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.02.2017. at 16:52
Ne bud'lijena isla sam zavirit u Wings od prosle godine.Ja samntrcala do Sv.Petra na moru nesto manje od 20km, a po mom Garminu Sukosanska marina je taman negdje na cca 12-om km.
Ja upravo kod frizera, bila je prijeka potreba jer sam sva bila zarasla, kosa narasla. Izaci cu ko nova.
A onda malo proslavit Valentinovo s mojim najdrazima.Kcerka bi palacinkarnicu Milky Way pa cemo tamo. Ja nisam ljubitelj palacinki al uzet cu koji griz reda radi.![]()
Sorry, nisam ti odgovorila...nešto me bilo omelo, a sad sam se sjetila jer mi propala teretana i razmišljajući što ću, sjetih se da bi mogla bas to
Sandbag zamijeni bilo kakvim utegom. To je samo fancy oprema, u ovom slučaju.
Inače, bugarska vreća (što je slično sandbagu) je meni mrak i vrlo je često koristim, ali mi je preteška za ovaj koncept pa sam i ja koristila bučice![]()
Jos ću ti biti malo dosadna. U jednom videu sam vidjela da s tom vrećom ide preko ramena. Je l u tom slučaju uteg samo držim u visini ramena?
I po tvojim komentarima već vidim da ću elitno krepat.
Danas power strength, užasno mi je bilo teško. I noge i ruke kao od olova. Grozna sam bila.
Kako preko ramena? Jel ima naziv vjezbe?
Jel onako kao zamahne pa stavi na trapove?
Nisam zapamtila naziv vježbe, ali ide da stavi vreću preko jednog ramena pa radi čučnjeve (ili nešto tako). Pitam jer mi je to veće opterećenje jednog ramena/strane u odnosu na drugu. Jesam ziheras.
Aha, onda mozes i bucicu.
To je ok, nece se dogoditi disbalans jer ces raditi obje strane.
Jedino je bitno da tezina dodatnog opterecenja bude takva da ne krivis kicmu na jednu stranu, a opet mora biti dovoljna da ti malo vise aktivira stabilizacijske misice (core ce ovdje biti angaziraniji i nesto ledjni misici).
Fokus na pravilno drzanje i nemas frke.
Ma kakvi dosadna! Ni ne pomišljaj!
Vjerojatno misliš na mountain squats iz Resistance 3. Tad stavi sandbag na rame pa legne pa se s njim digne. Slobodno zamijeniš sa utegom u ruci koji prisloniš ramenu. Mislim da i u videu imaš neke koji rade sa utezima. Pola ponavljanja se radi na jednoj, pola na drugoj strani. Nemaš brige, neće Tony dovest do disbalansa, ali ti to već znaš
E da ti odmah i zahvalim
Danas mi propala teretana, čitaj kaznila malu da ne ide na trening pa sam i ja ostala bez :jaobisera:
I onda se sjetih tebe i 22HC pa sam si, u skladu sa osjećajima, odlučila odraditi cijeli: od cold starta, preko resistance 2, cardio 1, abs 1 i istezanje za kraj. Bilo je predobro. Volim Tony-a
![]()