Stranica 47 od 143 PrviPrvi ... 3745464748495797 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,301 do 2,350 od 7104

Tema: Vježbačice i trkačice 2017.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zhang, vidim da je vrime da uhvatimo Spajku u mašinu sa nekim repeticijama na otvorenom

Lili je li ti imaš takav bike da ga hvališ? Ono, rama je čelična, bit će da ima 20kg (ovo je bezvezna procjena, nisam našla podatak).....to joj baš i nije nešto praktično.
    Ivana, da, jedino pametno je otići u dučan da ti pomognu oko veličine. Ima tutorijala na netu i to je ok, ali dečki znaju svoj posao.
    Kad kažem znaju svoj posao, mislim na bike dučane koji drže renomirane marke tipa Giant, Specialized, Drago sport u Maksimirskoj...

I da, pravo Spajki kaže. Svaki bajk vozi, pitanje je samo kako.....a to ne znaš dok ne sjedneš na nešto što vrijedi.
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 19.02.2017. at 21:54

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo vrijednice!!!

Mb, vec sirnice!!! Znam da kod vas pocnu full rano ali nekako mi Uskrs jos nije na pameti. Zato kod nas pale krafne! Odlicno su ispale! Poslije sam isla s klincima na nasip, ja trcala oni na biciklima.

Danci, trebam savijet za bike! Kupujem onaj babski, za do posla i natrag, s djecjom sjedalicom i kosarom za pute bagalje sto vucem. Gledala sam malo, i tako biram prema boji uglavnom
    Nasla ovaj sto mi se sviđa ali bi rado da mi neko pogleda ove teh. karakteristike i kaze vrijedi li ista. Najvise me strah da nije pretezak...
    i moja preporuka za giant, malisi su slagali bic po mjeri uz 2 godine servisa gratis
    a super su i decki iz dsg

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Danči,

ja sam malo više pričala s ivana s na ovu temu pa imam osjećaj ( možda griješim) da ne planira davat neku veliku lovu za super tuper bajk nego neki dobar value for money za gradski bajk kojim će ići na posao, da je praktičan, košare za torbu i ino, da može prevest dijete do vrtića i sl.

nemam ovakav bajk, al kad sam ga kupovala u Rog Jomi za ovakve potrebe koje gore navodim, trgovcu sam navela svoje kriterije:
    -ne želim skup (fensi šmensi) bajk na koji moram pazit da ga netko ne ukrade (to mi je bio prioritet jer ga svugdje ostavljam, s njim idem i po sastancima i nisam željela opterećenje, niti to da moram pazit di ga ostavljam),
    -za potrebe gradske vožnje, s blatobranima, s onom zaštitom da mi se ne zapetlja haljina, sitnarije:svjetlo, zvonce, košara..

Težina me uopće nije zamarala jer apsolutno nigdje ne podižem bajk nit za tim imam potrebu tako da sam odmah znala da neću od aluminija (jer diže cijenu a time i mogućnost da mi ga netko mazne ), s bajkom idem u lift, iz lifta u biciklarnik ili haustor. Ne pada mi na pamet furat ga do balkona na neke nosače i sl. Šta'š ja sam totalna amaterka s biciklima, al ga volim vozit. i često sam na njemu (čak i po kiši, imam poncho za bicikle).

Da mi bajk treba za potrebe kakve imaš ti profić, eh onda bi kupovala nešto posve drugo (kao što ni ja ne trčim u tenisicama od 400kn a nekom drugom su čisto ok ). Htjela sam se rješit "grbljenja" na mountain bajku dok vozim u štiklama i suknjama meni je bajk takvog tipa skroz ok za moje potrebe i još sam nadodala jednu košaru i otraga.

Baš sam ivana s i rekla ako hoće nešto malo kvalitetnije i profi da se obrati tebi kao profiću
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.02.2017. at 23:22

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Danci, zainteresirana sam za yogu

Bila na Pacijentima...subjektivno misljenje, puno buke nizasto.
    Ali ja nisma fan mjuzikla, isla sam jer je frendica to svom silom htjela gledati.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nije bicikl nesto sto ces kupovati svakih par 100 km pa se isplati otici negdje da ti ga sloze i dati koju kunu vise za kvalitetniji i lakši bicikl.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam skuzila da sam najrazocaranija sa jeftinijim varijantama.
    Ono, kao, imas. A zapravo nemas.

Sani, vidis, yoga nije losa ideja, danas je rest. Cak mislim da negdje imam i Tonyev stretching, mozda iz p90x2, sjecam se da mi je to bas bio dobar strech.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Draga dancika, najretniji ti rodjendan zelim. Puno zdravlja, srece, dobrih treninga, kilometara i fine klope.
    Uzivaj i proslavi!!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Danci, sretan ti

Hvala vam na misljenjima za bike. U pravu ste sve redom. Istina je sto Lili kaze da ne trazim nesto ekstra, necu s njim na Sljeme def. ali s druge strane bitno mi je da nije tezak. Imala sam priliku vozit jedan takav i to je nezgodno. Jos kad stavim dijete od 16kg i stvari, hmmm.
    Koliko vidim za 2500 kn se moze naci na akciji alu rama, pa i ove poznate marke.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ivana s ajd ako nadjes za te novce a alu ramom javi da znam kad budem mijenjala svoj.

Danci zelim ti sretaaaan rodjendan, uzivaj u svom danu !!!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lili bravo za klince, bas su zlatni

Spajka ne znam kojim postom si me vise nasmijala

Tang bravo!!
    Vafli

Ja sam sinoc skoro zaspala dok su se sirnice pekle, sva sreca mm me probudio. Fine su ispale
    Vaga pokazala par dg manje, odma sam bolje volje (povrsna, stas).
    Btw BF upala do upale!!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Cilu jednu stranu preskocila

Draga Danci zelim ti sretan rodjendan

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ivana moze sigurno. ako ti nije projekt kupi bicikl danas popodne, onda mozes mirno i polako naci sigurno nesto sto je dobro.

ja nisam neka vjezbacice, sportasica. ali na primjeru rola i bicikla koje ne koristim svakodnevno sam bome osjetila sto znaci par kn vise. ovaj moj bicikl i MM radje vozi nego svoj. jer kaze da je stvarno poseban. Inesica ga je jedno vrijeme vozila i ona je rekla da je zbilja dobar. a ona i njen muz su na biciklima stalno. ona zna od sela do radnog mjesta otici biciklom. ne znam koliko km ima, ali 30 minimalno. cubana i rahela ce znat bolje.

dakle ne osjetis svaki bumper na bubrezima, klizi zbilja njezno. i kako je Cubana rekla ne kupujes ga svaki dan. ja sam svoj an snizenju platila za moj pojam puno kn, ali vrijedilo je svake lipe. a malo sam se suzdrzala od kupovine neceg drugog.

Lili ja sam svjesna da ti vozis dosta svoj bicikl, ali tezak bicikl je OK, ali zasto ako mozes kupiti Al ne kupiti. Meni su ovi koje je ivana linkala slatki, ono bas su slatki, ali kad se vozimo moja gospodja i ja draze mi je da je njezan na izbocinama, kojih fala bogu ima oko nas. mada faktor kradje je isto bitna stvar. bome nije da ih se ne krade.

eto malo poduzi post, o mom iskustvu. ja stvarno volim svoj bicikl, toliko da nisam dozvolila da ide na zimovanje u nase skladiste. pa je prezimio u nasoj garazi. MM ga je svaki dan morao izvesti i vratiti dva puta, kad bi auto stavljao u garazu. ali tu sam zaprijetila drugim stvarima, pa je tako moralo biti . ove godine sam konacno postavila kuke na zidove pa sad ukrasava zid.
    nakon ovog mogu samo zakljuciti da sam ja zbilja zaljubljena u svoj bicikl. kako je lijepi, iako sam ga kupila prema boji

Danci draga
    Posljednje uređivanje od spajalica : 20.02.2017. at 07:35

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I moj je rozi )))

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pih. ti nis zaljubljena dovoljno ko ja. a moj cak nije roza

sto ne ne bi reklo kad me vidite, ja ko papiga sarena hodam

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Vaga pokazala par dg manje, odma sam bolje volje (povrsna, stas).
    moja vaga je ona prastara na kazaljku i ta me izluduje
    sve si mislim kupit novu digitalnu ali ta ce me, bojim se jos vise nervirat :D

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

oce oce, jednom imas 53.1, a sutradan 53.9 i sad sta na kraju, ja pisem 53 :D

ovo 53 je cisto da se tjesim, daleko sam ja od te kilaze. skoro pa miljama.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci sreeeeetaaaaan!!!

spajka 53??!!
    ja bih s tom kilazom bila zivi kostur
    pa koliko si visoka?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ginger, sta ti je, ja da imam 53
    ovo 53 je cisto da se tjesim, daleko sam ja od te kilaze. skoro pa miljama.
    dakle ja nemam ni priblizno 53. nekad bilo danas se spominjalo. mislim da sam 170 cm visoka.

a ti jos sitno brojis dva mjeseca? bas sam uzbudjena. znam da ce ti biti tulum, ali ovo je fakat posebna trudnoca

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja ostala u soku od ovih 53 pa dalje nisam ni vidjela
    a i ostalo mi u sjecanju da nisi bas niska pa reko kad si postala tolika zgoljavica

je, jos sitno...ja obicno radjam cim napunim 38 tt pa ce stvarno brzo proci
    veselim se bebici
    al sam se ukakila od straha od poroda
    znas ono, kad si svasta prosao i znas sta ti se sve moze (ili jest vec prije) dogoditi...
    tebi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    dakle ne osjetis svaki bumper na bubrezima, klizi zbilja njezno. i kako je Cubana rekla ne kupujes ga svaki dan. ja sam svoj an snizenju platila za moj pojam puno kn, ali vrijedilo je svake lipe. a malo sam se suzdrzala od kupovine neceg drugog.

Lili ja sam svjesna da ti vozis dosta svoj bicikl, ali tezak bicikl je OK, ali zasto ako mozes kupiti Al ne kupiti. Meni su ovi koje je ivana linkala slatki, ono bas su slatki, ali kad se vozimo moja gospodja i ja draze mi je da je njezan na izbocinama, kojih fala bogu ima oko nas. mada faktor kradje je isto bitna stvar. bome nije da ih se ne krade... nakon ovog mogu samo zakljuciti da sam ja zbilja zaljubljena u svoj bicikl. kako je lijepi, iako sam ga kupila prema boji
    na zaljubljenost

Ma meni moj uopće nije težak nemam pojma koliko kg ima, al pičim s njim sve u 16, sjećate se da sam se s njim utrkivala i s tramvajem radi one jakne , ne osjećam ni izbočine jer sam kupila kvalitetan sic, a i često ga vozim stojećki, niš mi gdji ne smeta
    Imala sam financijski limit 2.000 kn kad sam ga kupovala prije 2-3 godine (ne sjećam se se točno) i meni se ta brojka činila dostatnom za pristojan bicikl , ja prezadovoljna s njim.

spajka koliko je koštao taj tvoj? Nekako ja imam osjećaj da tih 500k više, postane brzo bar 800-1000kn gore.

Ginger neka je sretno!!! kako se osjećaš?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ginger bas je proletilo

magriz, u pravu si i mene stalno nervira ta vaga a opet se izvazem, povrsna sam jbg.

spajka umirem na biciklu ja nisam cilu zimu sila na svoju, cimavica je povremeno vozi.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sretan ročkas Danči, puno km u kotačima, puno kg u kb, puno finih palačinki, lijepih i nasmijanih trenutaka s klincovima i sve ono što si sama želiš

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Danči sretan rođendan!

moj vikend pun akcije:
    subota: otišli MM i ja s klincima u Escape room (klinci tražili, mi rješavali), svi skupa se oduševili!
    poslije se počastili u Kraš čoko baru...
    nedjelja: family rolanje na Jarunu

predvečer sam odvježbala, skinula sam neku aplikaciju Workout 7 min, uzela prelaki trening, slijedeći put ću jači...
    3 serije, svaka vježba traje 1 minutu
    Jumping jacks
    wall sits
    push-up
    abdominal crunch
    step-up
    squat
    triceps dip
    plank
    high knees
    lunge
    pusp up&rotation
    side plank

apropo bicikla, mi smo svoje kupili u Hervisu, stalno imaju neke akcije...
    moj je sportski, puno više mi je je pasao nego klasični ženski bic
    sad se spremamo malcu kupiti, prerasao je svoj...

bravo ženske za sve odvježbano i otrčano!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moj bicikl je bio skuplji od navedenih brojki. ja sam isla kupiti si iPad pa sam kupila bicikl. jer sam shvatila da mi je iPad nije napet, al bicikl mi je bio puno jeftiniji a i punooooooooooo ljepsi. i naletila sam na njega na super snizenju.

ali svejdeno nakamurine bicikle na snizenju mozes naci. samo kao i sve, ako zelis jeftinije proci moras malo vremena odvojiti.

i jos jedna stvar koja je bitna, klinci brzo rastu, pa ovo ce s vremenom i klinci voziti, naravno ukoliko se moja zaljubljenost smanji. jer ipak ne volim dijeliti svoje ljubavi tako lako
    Posljednje uređivanje od spajalica : 20.02.2017. at 09:18

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bok djevojke!
    najprije da Danci poželim sretan njezin dan, puno pozitive, dobre enegije, zdravlja i odvoženih km

sad, što se tiče bajka ja sam teški laik, ali znam da je mučenje voziti težak i nespretan bicikl
    ja uzmem kćerkin ponekad, nisam prije toga godinama probala
    pala sam u nesviejst od napora, dakle, to se tako teško voiz da dušu ispustiš
    a nije bio jeftin jeftin, oko 1500 kn prije 4 godine
    sad joj moramo kupiti drugi
    zato bih obratila pozornost kakav kupujem mada do 2 000 kn se sigurno može naći kvalitetan za prosječne potrebe

elem, što s etiče tenisica
    uoće nisam sigurna koliko su sad te stvari nabrijane zbog popularnosti trčanja
    čini mi se da jesu, podosta
    evo, nekidansam spontano kupila crivit tenisice u lidlu je rsu nepromočive i baš su mi trebale to jutro
    i razmišljam, akosam sad fulala, ode 200 kn u vjetar
    meni je žao da mi 200 kn ode u vjetar
    ali ne da nije otišlo u vjetar, nego su me oduševile, 16 puta bolje i udobnije za trčanje od nekih dosta skupljih koje imam...
    uvijek s esjetim jednog djeda koji trči maratone i njegove filozofije, spominjala sam već
    trči godinama
    u no name tenisicama, običnoj ofucanoj majici, nekim ispranim hlačicama
    i kaže da je sve ostalo nebitno, njega samo zanima pokret
    i to mu jedini impuls koji ga pokreće
    80 godina
    maratonac
    Posljednje uređivanje od flopica : 20.02.2017. at 09:24

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

eh, tipfeleri
    a edit istekao, sorry...

rahela i tang moram vas pohvaliti!
    škicala sam te zwovw od zuzi
    pa to je žešći tempo, svaka cast!
    također i zhang, ali za nju znam da je ful redovita
    i opasna!

spajalice ti rasturaš taj BR, ma svi ste se aktivirali što mi je drago čuti
    Ginger tebi posebnu pusu i baš me iznenadilo da je tako blizu
    ja ne treniram a ni neću dok se potpuno ne izliječim
    baš se nešto zakompliciralo, ali eto, ako ću iskreno i sama sam kriva djelomično, no dobro
    treba slušati svoje tijelo i ne biti sam sebi neprijatelj, eto tako...
    jedino radim yogu svakodnevno, bez iznimke
    i muža budim ranom zorom, da ne zakrljžam

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    jedino radim yogu svakodnevno, bez iznimke
    i muža budim ranom zorom, da ne zakrljžam
    Flopičina jutra
    odlično je to da slušaš svoje tijelo.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

boxice super vikend

flopi, nadam se da ces se brzo oporavit ~~~~~~~~~~~
    da mene muz ujutro probudi za cardio ugrizla bi ga

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a navecer te mora loviti nekim pejsom. koji si ti igrac MB

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

zahebani

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Lude ste

Nekad sam znala skratiti jutarnje trčanje za 1 km zbog prethodnog cardia, nemoš i ovce i novce

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a navecer te mora loviti nekim pejsom. koji si ti igrac MB
    Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    zahebani
    ludare ste
    Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Nekad sam znala skratiti jutarnje trčanje za 1 km zbog prethodnog cardia, nemoš i ovce i novce
    a vid' ivane s i ona je opasna igračica.

ja sam skužila da otkako sam fizički jako aktivna da sam manje zainteresirana za tu vrstu cardija iako sam očekivala da će bit baš suprotno (osim ako se ne probudim, moja turbo aktivna keks zona je travanj-listopad). Al sam otkrila da baš posebno uživam u zadnje vrijeme u našim razgovorima u miru i tišini, o svemu i svačemu, majko mila..sad će me već netko reć: Hebeš razgovore ! morat ću dodat čašu vina da ih začinimo

Boxice divaan vikend, jako mi se svidja kako vi provodite svoje obiteljsko vrijeme !!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.02.2017. at 10:41

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Dančiiiii sreeeetaan !!! Cure su ti već poželjele ono što bih i ja !

Spajka !

Lili meni sve češće dolazi da ga mlatnem kad predloži, ali mislim da je to do zime i kraćih dana . Mislim da ću se popravit sad s toplijim danima .

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

koje ludjakinje!!
    Lili pa kako? kod mene je bilo-sto vise treninga, to vise domaceg cardia
    sad je to vise sumo hrvanje nego cardio, al dobro...bit ce opet
    hvala na pitanju, dobro sam uglavnom, nesto me peru kontrakcije pa sam se primirila...puno prerano mi je za roditi pa slusam dr...

nego, kad stigne ova upsicka, ja ocekujem 100 swingova ili 5 km trkacica
    od Lili 10

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ginger nevjerojatno kako tuđe trudnoće brzo lete! i LOL na sumo hrvanje

a kad stigne, obavezno bar 100 swingova, samo nemoj burpeeje molim te

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Ginger nevjerojatno kako tuđe trudnoće brzo lete! i LOL na sumo hrvanje

a kad stigne, obavezno bar 100 swingova, samo nemoj burpeeje molim te
    tang, ti se druzis sa zuzkom, sta je tebi 100 burpeeja

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jel ja mogu odat 5 km pliiiiiz. vidis da me girja nategnula

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ginger, ja ću i 100 swingova i 5km, ako treba i isti dan!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ginger, ja cu bar 5 km!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo i burpee cu radije nego girju.

evo dakle ja odanje 5 km i burpee. ti kazi koliko bi ih draga.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

spajka proci ce te do tad, nema hodanja :mrgren:
    a mozes i trcati, lol, samo mislim da ti girja draza
    rahela

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Danci, sretan rodjendan!!!

Ja nista ne vjezbam. Cekam da djeca ozdrave, stariji ozdravio, s mladjim se setamo po pedijatrijskim ordinacijama i inhalacijama ( bas ga je izmucilo (

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jadranka i to je vjezbanje zivaca. tako da nije da ne vjezbas.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

spajka istovremeno

ajd spajka, iskombinirat ces nesto, al ne mos samo odat
    Posljednje uređivanje od Ginger : 20.02.2017. at 12:47

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

5 km Ginger, alo pa to je odanje i pol.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jadranka, grlim, drz se

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

5 km Ginger, alo pa to je odanje i pol.
    pa ako je jos ekstra uz ono sto redovno prohodas ok, al nema izvlacenja na redovne korake

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Danci, sretan rodjendan!!!

Ja nista ne vjezbam. Cekam da djeca ozdrave, stariji ozdravio, s mladjim se setamo po pedijatrijskim ordinacijama i inhalacijama ( bas ga je izmucilo (
    Jadranka,
    nas je spasilo kad smo kupili kućni inhalator...
    mi smo kupili neki oko 300 kn (dvije maskice (veća i manja) + dodatak za nos + dodatak za usta) i spasili klince od odlaska doktrima...
    kupili 2007. za stariju, malac ga i danas koristi...puno brže sve prođe

Ginger, ja ću 100 squats...
    sva sam si ponosna kak mi je dupe ojačalo

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

jadranka drzi se

bas sam i ja tila napisat da cu i ja i 5km i swingove, sta god triba

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ginger, meni će zavisit od inspiracije , jer imam izbor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •