Pokazuje rezultate 1 do 50 od 808

Tema: Uniforme u školi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno se ne radi o tome da se odlazak na skijanje smatra luksuzom, nego su te knjige o Paulini P. prepune pričanja o markama odjeće i slično - barem po onome što sam ja vidjela.

A što se tiče profesora - moguće da neki preferiraju bogatu djecu, a neki možda baš preferiraju siromašnu, a sasvim sigurno ima i toga da netko preferira dečke a netko curice, a poprilično sam sigurna da ima onih koji preferiraju lijepu i glasnu djecu - no ipak se nadam da su to pojedinačni slučajevi, i da većina nastavnika nema takve preferencije.
    Većina nastavnika ima preferencije, ali isto tako većina uspješno nadilazi manifestacije tih preferencija.

Zar se vama kao roditeljima više djece ne događa da ste s jednim djetetom na istoj valnoj duljini a s nekim ne? Meni da, ali možda je do mene :/

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Većina nastavnika ima preferencije, ali isto tako većina uspješno nadilazi manifestacije tih preferencija.

Zar se vama kao roditeljima više djece ne događa da ste s jednim djetetom na istoj valnoj duljini a s nekim ne? Meni da, ali možda je do mene :/
    Naravno da većina nadilazi svoje preferencije.

Zato je toliko iritantan taj argument da će uniforma "smanjiti nepravedno ocenjivanje učenika na osnovu imovinskog statusa" jer implicira, prvo, da su nepravedni profesori u tolikoj većini da je to gorući problem koji zahteva hitno i drastično rešenje, i drugo, ne samo da su ti profesori nepravedni nego su i takve visine IQ-a da će nošenje uniforme totalno da ih zavara.

Dakle, iz tog argumenta proizilazi da prosvetu mahom čine nepravedni glupani pa, pošto nemamo drugačije rešenje za tu situaciju, prekrićemo decu uniformama .

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da većina nadilazi svoje preferencije.

Zato je toliko iritantan taj argument da će uniforma "smanjiti nepravedno ocenjivanje učenika na osnovu imovinskog statusa" jer implicira, prvo, da su nepravedni profesori u tolikoj većini da je to gorući problem koji zahteva hitno i drastično rešenje, i drugo, ne samo da su ti profesori nepravedni nego su i takve visine IQ-a da će nošenje uniforme totalno da ih zavara.

Dakle, iz tog argumenta proizilazi da prosvetu mahom čine nepravedni glupani pa, pošto nemamo drugačije rešenje za tu situaciju, prekrićemo decu uniformama .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •