uh tek sad sam uhvatila vremena za pročitat, posao pa roditeljski.
Odmah da kažem da meni sladoled uopće ne spada u kategoriju tih no-no namirnica, istinaBog pojedem ih par godišnje, al ono fakat nije za istaknut kao neki turbo junk.
plima da ti odgovorim. Idem samo na štafetu (nas četvero po 5km) na proljetni ZG PM 19.3. i onda 9.4. U Budimpeštu na PM. Poslije planiram trailove i još neke cestovne utrke al sve to kad prođu pripreme za PM da ih ne remetim
Šta ti radiš i vikendom da ti trebaju 3 dana? ja planiram uzet GO u PON da možemo ostat još jedan dan za zezat se po Budimpešti.
Btw kontaktirala sam Sl.Brod jednu školu trčanja jer sam vidjela da ih je masu na tom mom PM da vidim jel bih mogla među njima naći kompanjona za sebe da ne trčim sama svojim pejsom cijeli PM (planiram ponovit rezultat iz Verone). Odgovor voditelja je bio: ! Poštovana, rado bismo vam izašli ususret, al ste prebrzi za nasnitko od naših ne trči tim pejsom PM"
Baš me slatko nasmijala ta odbijenica.
Odoh se bacit u kadu s mirišljavim uljima da probam skinut sav umor sa sebe koji mi se nagomilao zbog ovog projekta. Danas me glava rastura al bit ću ko nova nakon kupanca.
MB mislim da si ti pitala ,nisam kjb al znam da trči PM 2.4. tjedan prije mene i plime.