Pokazuje rezultate 1 do 50 od 104

Tema: faza destrukcije i nihilizma

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

evo nas opet...vrišti, svađa se, lupa,udara.... isusek....

3.4 godine,krenula u vrtić i konstantno bolesna ili prehlađena...

mi to sve hendlamo ok, dajemo pažnju koliko ona treba, pokušavamo joj udovoljiti...teško joj je, umorna je i iscrpljena, stalno joj curi nos...

al, trebalo bi postaviti neke granice jer ih prelazi - recimo, kažem joj da se ne može više igrati s vodom jer vani puše vjetar a ona je prehlađena i da će joj biti gore- poludi I IZDERE SE JA ĆU SE IGRATI VANI S VODOM!!!

Uglavon, opet faza, razumijem uzroke i da joj je teško ali cica mi živce pošteno.

p.s. poslije crknem od smijeha kad se sjetim kako je poludjela odjednom, pretvori se iz gizma u gremlina...čak je jednom i opsovala - bem ti mater.
    Posljednje uređivanje od nanimira : 13.03.2017. at 14:26

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj nanimira prvotno napisa Vidi poruku

p.s. poslije crknem od smijeha kad se sjetim kako je poludjela odjednom, pretvori se iz gizma u gremlina...čak je jednom i opsovala - bem ti mater.
    Neću ti ništa drugo komentirati, osim ovoga. Ako je to tebi smiješno, onda je normalno da se ona ponaša kako se ponaša.
    Da vidi da si se užasnula, ne bi drugi put. Čak joj ne bi trebala ništa reći, na tebi vidi sve. Djeca su jako mudra u očitavanju neverbalnih poruka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •