-
Drizite se cure...evo da se i ja javim,prva punkcija u ned.odradjena, imala sam 16 folik., 15 j.st, a oplodjeno ih je vise od 10 (dr.P ne govori bas puno), transfer bi trebao biti 5.dan. Punkciju sam odradila pod opcom anest., dr.nije bio u pocetku za to, ali na kraju mi je rekao da je bolje da sam tako jer su folikuli bili na nezgodnom mjestu tj.visoko. Bromergon pocela piti dan ili dva prije punkcije i jos pijem. Ono sto me muci je uzasan zatvor i bol u crijevima da ne mogu bas hodati i sve sto pojedem budem naduta i zategnuta s vjetrovima kao da sam se prezderala ( ovo mi je pocelo 2 do 3 dana prije punkcije) te se nastavilo i dalje. Piskim normalno i nemam bolove u jajnicima, mozda neka mala probadanja. Imam i mucnine te me je strah uopce jesti. Samo lezim i spavam. Strah me je da nije hiperstimulacija i da se to ne prosiri nakon transfera. Zvala sam dok.on kaze da je to sve ok. Imam laganu temp.37, 2 (od jucer sam na utrogestanu i estrofemu), misli da je to od utrogestana. Kako je vama bilo nakon punkcije? Je li ovo normalno ili?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma