Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Trudnoća odmah nakon infarkta srca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Drago mi je zbog tebe sto si mirnija.
    Ali moram biti iskrena da ne vidim razlog zasto amnio tvom slucaju ( osim regularno zbog dobi) jer moguci problemi zbog eventualne neadekvatne farmakoterapije i tako nisu vidljivi tom pretragom.
    Sto se stanja tvog srca tice i iznosenja trudnice, tu sam od prvog posta bila puno optimisticnija za razliku tvog ginekologa i kardiologa, i to nije nikad niti bilo upitno.
    Posljednje uređivanje od sirius : 18.03.2017. at 19:05

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Drago mi je zbog tebe sto si mirnija.
    Ali moram biti iskrena da ne vidim razlog zasto amnio tvom slucaju ( osim regularno zbog dobi) jer moguci problemi zbog eventualne neadekvatne farmakoterapije i tako nisu vidljivi tom pretragom.
    Sto se stanja tvog srca tice i iznosenja trudnice, tu sam od prvog posta bila puno optimisticnija za razliku tvog ginekologa i kardiologa, i to nije nikad niti bilo upitno.
    Ginekolog iz Sv. Duha koji mi vodi trudnoću je predložio da preduzmemo sve pretrage i testove koji mogu u mnogome pomoći i odkloniti eventualne sumnje kao i mene emotivno umiriti i kako bi ja staloženo prihvatila postojeće i nastupajuće čimbenike. On je radio prvo fetalnu ehokardiografiju, a dan nakon i amniocentezu.
    Čovjek je osjetio da sam bila jako uzdrmana po svim osnovama, i sam je pobjesneo na činjenicu da su me ko prasence vozali i slali i ljevo i desno sa gomilom različitih dijagnoza, priča i predpostavki, a da pritom nitko nije postavio adekvatan stav ma koliko moje stanje bilo manje poznato medicini (malo me taj dio čudi al ajde). Drago mi je posebno kaj je izjavio kolegiju da se ne radi o zamorcu već o ljudskoj osobi, makar i sa životinjom treba uspostaviti empatiju a kamoli sa osobom. On je jedini čovjek kojeg razumijem kad mi nešto govori jer svoju terminologiju svede na vokabular svakodnevnog običnog čovjeka. Moram priznati da mi je dao od svih, konkretan razlog da se primim za njega kao za slamku spasa, inače bi izludila.
    Od potencijalno malformiranog ploda zrelog za abortus do djeteta u procesu formiranja kojem već i ime dajem, jako je tanka linija, a posebno emotivna. Znam da bi mogle da me razumijete kao žene i eventualno majke.
    Dajem sve od sebe da ispravno postupim i koretkno prođem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •