Pokazuje rezultate 1 do 50 od 808

Tema: Uniforme u školi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Kaže mi jedna učenica da je kod njih određeno da svatko mora nositi uniformu 3 dana (po izboru) tjedno .
    Kad se radi skroz nepromišljeno, s nekim polurazrađenim idejama i s ograničenom količinom novca. A cilj je dobiti medijski prostor, a ne napraviti nešto dobro.
    Gledam kako se sad uludo šminka Zagreb s nekim nepotrebnim iscrtavanjem zebri, s uređivanjem već uređenih površina (Savica, Savski nasip, s dodavanjem besmislene prometne regulacije...). Onako, imam osjećaj da se radi na što glupljim stvarima da netko reagira i da MB opet dođe na portale.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se radi skroz nepromišljeno, s nekim polurazrađenim idejama i s ograničenom količinom novca. A cilj je dobiti medijski prostor, a ne napraviti nešto dobro.
    Gledam kako se sad uludo šminka Zagreb s nekim nepotrebnim iscrtavanjem zebri, s uređivanjem već uređenih površina (Savica, Savski nasip, s dodavanjem besmislene prometne regulacije...). Onako, imam osjećaj da se radi na što glupljim stvarima da netko reagira i da MB opet dođe na portale.
    Ne samo da se uludo šminka, nego se i uludo raskopava.
    A ako niste primijetili, čak je i Floraart ove godine pomaknut gotovo 3 tjedna ranije, vjerojatno zato da bi bio prije izbora

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ne samo da se uludo šminka, nego se i uludo raskopava.
    A ako niste primijetili, čak je i Floraart ove godine pomaknut gotovo 3 tjedna ranije, vjerojatno zato da bi bio prije izbora
    Cula sam za Floraart jutros u autu i mislim si jesam li poludjela?!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena morqm se osvrnut na nasip.to je bilo itekqko potrebno mi trkaci smo se preporodili. Bolja stqza, napokon rasvjeta i vodaaaaa na nasipu da ne moramo nosarat boce i cuda jer na takvoj rekreacijskoj povrsini da nema jedne pipe.
    i most pjesacki je odlicno sredjen.briga me za predizborne trikove.bitno mi ie da je to sad sv3 puno bolje jer koristim taj prostor/povrsinu 3x tjedno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •