Pokazuje rezultate 1 do 50 od 211

Tema: "Ne plači!"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa muzička jest nešto više od drugih aktivnosti, jer je to škola i obavezna je kao i obavezna škola. Znači, ako ne ideš, nećeš proći razred.

iskreno, baš me zanima sillyme jel' ti ovo teoretiziraš ili stvarno ne 'pustiš' dijete na slobodnu aktvinost ako ne izvrši obaveze. I ono, dijete zove profesora/trenera i objasni mu razlog nedolaska.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa muzička jest nešto više od drugih aktivnosti, jer je to škola i obavezna je kao i obavezna škola. Znači, ako ne ideš, nećeš proći razred.

iskreno, baš me zanima sillyme jel' ti ovo teoretiziraš ili stvarno ne 'pustiš' dijete na slobodnu aktvinost ako ne izvrši obaveze. I ono, dijete zove profesora/trenera i objasni mu razlog nedolaska.
    Muzicka nije obavezna skola, ne moras proci niti jedan razred iste. Zna se sto je obavezna skola. hrvatskoj, muzicka to nije. Prema tome neprolazak nije nikakva posebna drama kao ni odustajanje od plesa, folklora,mskole stranog jezika, izborne informatike itd.

Sto se objasnjavanja izostanaka tice moji to ne rade jer mi nikad nitko nije rekao da je nedolazak na placni sat zahtijeva posebnu ispriku kao sto je to navodno potrebno za muzicku, pa sam rekla da ako bi bilo potrebno se ispricati da onda bi to prepustila djetetu jer je samo skrivilo nedolazak. Da je mojom krivicom ja bi ispricala dijete.
    I da, bilo je da nisu pusteni ici na slobodnu aktivnost jer nisu odradili sto je trazeno od njih, ne vidim nista neobicno u tome.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •