Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Posljednje uređivanje od Jelena : 18.05.2017. at 14:22

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Baš sam ovo maloprije vidjela, nevjerojatno :/

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stvarno ne znam kakav je sluzbeni stav crkve o tome, ali sigurna sam da nijedno dijete s intelektualnim teskocama (pa ni puno onih bez IT) ne moze razumjeti taj cin, a crkva ih ipak uredno pricescuje. Pretpostavljam da onda sluzbeni stav ne iskljucuje djecu s pp.
    I ne treba ih iskljucivati.
    vidim da sam propustila raspravu.
    Na ovo bih samo dodala da nijedno dijete normalnih intelektualnih sposobnosti u dobi od desetak godina ne može razumjeti taj čin, nego idu zato što ih roditelji šalju na vjeronauk bez da ih im se daje alternativa. A crkva ih baš zato i pričešćuje jer je lakše indoktrinirati u toj dobi. Moje dijete je već par puta doživjelo da je vršnjaci uvjeravaju da na vjeronauk mora ići, pa da ja ili učiteljica toj djeci objašnjavamo da je to pitanje izbora. Na takav način se i ovaj mali valjda želi pričestiti kao što i njegova mama ne može zamisliti da se to ne dogodi.
    Pa ipak razumijem da oni to žele kako bi se osjećali prihvaćeni, i taj koncept UIO i sličnih organizacija koja maltretira ljude s molitvama protiv abortusa a onda se ne oglasi u ovakvoj situaciji mi je pokazatelj što je njihov pravi cilj i koliko su zapravo altruistični.

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    A da ne spominjem da je tip isao prozivati s oltara majku, redovno ocrnjuje vjernike i definitivno je problem u njemu. Jer je losa osoba, on kao on, u halji ili bez nje.
    Ovo je i meni upalo u oči, kakav to lik mora biti?

Možemo naravno reći da su mediji i to prenapuhali, s druge strane možemo reći i da se ništa što u medijima piše nije nužno i dogodilo pa smo gotovi s raspravom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •