-
Evo imam ja curicu od 12 godina. Prvo sto mi pada na pamet da ukoliko nije inace po prirodi takva, da je dobila instrukcije od frendica kako iskamciti od roditelja. I to vjerovatno od onih 5.Prvi mob koji je dobila imala je 11 godina, izvrsna ucenica, voli fotografiju pa je dobila mob sa boljom kamerom. 4x su joj ga donosili do trenutka kada nisu. Iducih 6mj je bila bez moba. Mi otplacujemo izgubljeni.Ovaj koji si je sada kupila je od dijela njenih novaca(honorara) za koji se dva tjedna ustajala zorom i vracala se navecer(snimanje)
Frendici je tata za rodendan u skolu pod nastavom donio iphone. Moja je bila sokirana. Pricale smo o tome, pitala sam ju cemu ce se to dijete veseliti i koji ce joj motiv biti kada bude veca da se osamostali, sve joj je bilo jasno. Ona je skromna i samim time dobije vise. Uvijek se trudim nagraditi tu skromnost ali neke lekcije mora nauciti.
Ona se zna nositi sa tim pritiskom vrsnjaka i ne dira ju toliko sto nema nesto naj naj, radile smo na tome uvijek.
Da ne ispadne da je samo ona takva, sin od skoro 17 fura isti mob kao i ona vrijednosti 1200kn sa solidnim speckama i koliko vidim uspjesno se nosi s time. On nema skuplji mob jer je do sada razbio pa jedno 7-8 komada, izludio me.
Smatram da trebaju biti posljedice za njeno ponasanje i da ih treba snositi. Koliko vidim jako te povrijedila svojim istupom. Slazem se sa napisanim da ne bi trebala odstupiti gledajuci unaprijed sto se sve moze dogoditi. To nije mali novac a neke preplate ne bih niti u ludilu uzimala. Cini mi se da ona uopce ne razumije koliko je to 7000 kn
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma