Citiraj KAMI prvotno napisa Vidi poruku
Zuska, Violeta je koliko-toliko prihvatljiva za curice ko moje, iako me živcira to stalno spletkarenje pa znam to s njima komentirati. No, meni nije jasno kako roditelji dopuštaju gledanje turskih sapunica koje idu na Novoj TV nakon Dnevnika. To gleda 70% curica iz razreda starije kćeri pa I na tom polju borim bitke. Sva sreća da tri radna dana od pet ima trening u to vrijeme...
A joj, i to me čeka.... Ali dobro, treba dat sve od sebe da dijete do te dobi ima pristup kvalitetnim sadržajima pa će nakon gledanja loših ipak sama moć ocijenit koliko je potrebno da na to gubi vrijeme.

Kad sam bila klinka, gutala sam sve što je imalo slova. Najprije knjige, poslije i sve ostalo.
Moj tata je mislio da su stripovi bez veze pa mi ih nije dozvolio, ali ja sam to nastavila kod susjeda, visili smo na tavanu dane i dane, on je naslijedio na tisuće stripova i sad mi je drago da imam i taj dio pop kulture.
Međutim, u nekom trenutku, tamo negdje s 11-12 godina, poželjela sam čitati ljubavne romane i krenula ih posuđivati. Ajme, kad je stari to vidio, odljepio je.
Naravno, nastavila sam skrivećki, ali nakon tamo negdje 50-tog ili manje, shvatila sam da nakon što pročitam prvi odlomak, mogu uspješno predvidjeti cijelu radnju. Ta špranca mi se učinila nevjerovatno dosadnom i čak mi se učinilo da bih ja to mogla bolje napisati. I nikad im se više nisam vratila. Tako da, ponekad klibci moraju proći nešto nekvalitetno da bi spoznali koliko je to bezveze i da mogu ići dalje. Samo je pitanje dobi i zrelosti...

Ja sam svojim starcima vjerojatno bila premlada za to, sebi nisam Sebi nisam bila premlada ni kad sam s jedva 13 godina htjela na radnu akciju od 2-4 tjedna negdje na jug Srbije s lokalnom brigadom (:metuzalem pa mi starci (naravno!) nisu dopustili. Isto sam napravila scenu, prijetila, urlala itd. ko i tvoja, mislila sam da imam najgore starce na svijetu i da sam propustila najveću foru svog života i da nema smisla da nastavljamo živjeti zajedno...

Uglavnom, sretno, ti si šefica