Odradjen lower.
I 3×5 hanging leg raise
Cisto zbog teme :povodljiva:
Odradjen lower.
I 3×5 hanging leg raise
Cisto zbog teme :povodljiva:
Kod mene danas rest, a kako izgleda bit će do ponedjeljka. Idem kod mojih na par dana, da se malo odmorim, a i mala kuka da joj je dosta vrtića.
Bas mi se nekako zaredalo s ovim restovima, malo sam ljuta.
Od jučerašnjeg upper-a me i vrat boli
Ne znam kad sam zadnji put vrat zeznula.
J-la nemoj bit ljuta![]()
Nekad nam se tako posloze zvijezde. Bas sam gledala na fitbitu, od wingsa sam trcala 3 puta i vjezbala 3 puta - sveukupno u 3 tjedna. Jbg. Bit ce bolje.
MB i kod tebe se poklopilo
Zadovoljna sam ako utrefim 5 dana sedmicno, u zadnji mjesec je to jedva 4 puta. Bilo je i po dva.
Samo mala promjena u dnevnom rasporedu kod mene izazove poremećaj nevjerojatnih razmjera![]()
Odradjen jutarnji sumotrk i trening danas na igralistu dok sam cekala dijete na atletici. Srecom pa nemam srama vjezbati gdje god stignem
J-la, i 3x tjedno je super ako ne ide drugacije.
I rikavam na naopacko visenje, kak vam je to palo na pamet![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 30.05.2017. at 19:36
tang bravo!!
zhang :praktična:
j-la i MB pa nije to baš tako malo, neki treniraju toliko u puno dužem vremenskom razdoblju!
mene čeka sutra turbo dan, a sparina vani je ajme ajme, mogu se ponovno tuširat samo što smo prošetali kvartom.
ajme lili sta ces kukati kad ljeto dode :D
Posljednje uređivanje od magriz : 30.05.2017. at 21:27
Meni na sipci tesko i visit, a kamoli dizat noge
Prijavljujem 5 km trcanja, od toga 2×1.2 km na 5:37 i 5:35. Nakon toga napad na kuhinju - sve sam pojela sto sam nasla - dva tanjura cokolina za desert![]()
Danas kratko, hiit cardio od 20 min i neki total body ktb 3 runde.
Zhang,divim se vama sto vjezbate vani. Jednom kad narastem i ja cu to moci.
Lili i mi bili u setnji, jedva se dise!
A cure restalice, bitno je da volja postoji, pa ce doci vrijeme kad cete se ustimati opet!
A vrijednice, well done!
Znaci, vani je neko tesko vrijeme?
Ja sam krepavala u treningu, ali sam mislila da je to zato sto vjezbam..
zhang ne samo da vježbaš bilo gdje bez srama, ti to i s presvlačenjem radiš
meni je genijalno kako to izvedeš
ja ne bih vježbala vani iako stalno mjerkam sprave po parkiću
već i to što u trkačkom dođem u vrtić ili u dućan ako mi se baš žuri, zna izazvati umjerenu sablazan![]()
baš ste vrijedne cure!
ja sam otrčala zadnju dužinu u ponedjeljak pa što Bog da u nedjelju na plitvicama
još malo yoge dovršavam, ovih par dana revolution programa, za dalje ću neki žešći tempo
dosta me trčanje skrenulo s vježbanja i baš mi fali...
Posljednje uređivanje od flopica : 31.05.2017. at 06:10
Flopi, drzim fige za nedjelju
Zabavi se na trci i uzivaj!
J-la, vjezbas kad i koliko stignes. A 3 puta tjedno je dovoljno.
Sto te briga za cudjenje. Probaj koji put kad si s malenom vani.
Je magriz ima da rikavam ljeti sinoc me myz zezao da je to do 1/4 moje ukrajinske krvi jer su oni gore naviknuti na hladnije
A i jutros sam dobila m. No svejedno bez obzira na m. tesko podnosim te vrucine.
al ste cure vrijedne bravo svima za intervale, zgibove, sipke i ino
Ja sam naravno isto probala sinoc ovo podizanje nogu na 90 stupnjeva viseci i napravila samo 3. Od sada cu to probat se sjetit odradit cesce ds malo povecam tu brojku
Flopice znas da mislim na tebe i Plitvice, svoje si odradila sad pusti tijelo da se odmori.
Ti u ned Plitvice, ja u sub Hahlic-po brdima se pentramohappy samnda sam umjesto u sub dpbila danas al sam blesa u uskim bijelim traper hlacama. Nadam se da nece biti incidenata.
Eh da i sta vas briga zene vjezbajte vani na spravama, to je prilika a i svrha im kad vec postoje.
Ja se bez problema libim vjezbanja a i skidanja ko zhang![]()
pozdrav curke!
čitam ja vas ali nemam volje pisati, kod mene stalno netko bolestan, čak sam morala prestati raditi da mogu biti s djecom.
i sad sam naravno ja bolesna
još uvijek samo trčim, nemam vremena za nešto drugo.
flopi nadam se da ćemo se vidjeti na plitvicama, idem već u subotu i ostajem spavati da se ne dižem prerano
j-la super za nalaze![]()
a jbg kad naviknes na vise vjezbanja (5-6 puta tjedno) onda ti 2x budu malo![]()
flopi jeeej sta cemo navijat u nedilju!!
plima, bas mi je zao sta ste svi bolesni. nisam skuzila, na bolovanju si ili si skroz prestala radit?
jadranka bravo za trcanje i pace!
jutros opet trcanje ranom zoromkad se naviknem da nije kava prva nakon sta otvorim oci bit ce ok
![]()
plima zao mi je, drzi se
flopi i tebi i plimi drzim fige za sto bolji rezultat u nedjelju. obje uzivajte u kavi. sjetite se i nas koje bi rado bile s vama
jucer je bilo dan za druzenje s familijom i hodanje i hodanje i hodanje, sporm tempom da ne bude zabune![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 31.05.2017. at 09:55
Kod mene jučer vrt 2 sata, danas navečer u planu intervali 3x9 minuta na 5:30 s pauzom od 3 minute (+ zagrijavanje 10 minuta i rastrčavanje 5 minuta )
Bome se Plitvice opasno približile, Plima i Flopi nadam se da ćete biti u elementu. Mislim si da će vam biti super atmosfera, a bit će i Rosa MotaPlima samo da svi ozdravite i da vam dođe bolji period.
Mene nije ponijela jučerašnja rasprava, izignorirala sam šipku kad sam ušla u stan u pola deset
Plima, vibre za bubance
i sretno tebi i Flopi na Plitvicama
jutros sam bila super raspoložena, pa sam redom otrčala 7,3km na 6:49 pejsu
nakon toga Tatin izazov day 3
i za kraj Revolution yoga day 10
sad još odoh pospremat kuću
Flopi, jako se veselim tvom prvom PM! Sad lijepo odmaraj i čuvaj snagu za nedjelju.
Plima, uh, nadam se da ćete uskoro biti bolje. Sretno i tebi na Plitvicama!
Nas sve po redu boli grlo, i to neka odvartno jaka bol!
Mb, bravo!!!! Meni jutros bilo teško, baš sparno i pritisak. A i vrti mi se u glavi, valjda nizak tlak.
edit: Rahela, rasturaš od ranog jutra, bravoooo!![]()
Posljednje uređivanje od ivana s : 31.05.2017. at 11:54
Ivana, mm je taman zavrsio kuru antibiotika bas zbog takvog grla. I jos par ljudi. Mozda da odete do dr.
I flopi, ja tek sad skuzila da trcis pm. Woooow, bravo!!
Sretno, cure.![]()
i ja sam nedavno pila antibiotik zbog grla, a i evo kolegica na poslu dva tjedna poslije mene. očito je nešto u zraku.
vibram da što prije ozdravite. i mi smo po doktorima u zadnje vrijeme, sutra hematolog za mlađega jer nikako mu napuniti zalihe željeza (baš sa otvorila temu na zdravlju djece da vidim kaj drugi kažu..). pa u petak na pregled madeža. ah,ah..
Hvala vam cure!
plima svakako se vidimo, jedva cekam taj pm!
rahela vau, ja sam na raketni pogon ali ti si hiperraketni!
ivanas i oko mene podosta ljudi ima upalu grla i na antb su, bas hrpa...
Lili.mislim i ja na tebe u nedjelju!
rahela wowsvasta si vec obavila!!
ivanacuvajte se. i cimavica je bas jako prehladjena i grozno kaslje :/
tigric nadam se da cete rijesit to sa zeljezom![]()
j-la![]()
Čuvajte se grlobolje, mene je angina jednom prevarila, kao malo boljelo pa odležala 14 dana na zaraznoj.
Tigrić, a da probate aroniju?
Prijateljica je podigla željezo kombinacijom aronije i zobenih, kune se da joj u životu nije bio tako dobar nalaz.
Rahela
Meni danas neki dugi da, valjda ću navečer imati snagu za jogu.
rahela
ja danas 1. dan ciklusa (i baš poštena m.), a za 3h me čeka turbo trening, valjda ću ga uspjet odradit: uz zagrij. i rastrč. imam30 min na 4:55 (cca 6,5 km), ajd bar je zahladilo
a nakon treninga brzinski tuš, pa večerica i druženje s frendicama
Za Hahlić još nisam uopće provjerila jel imam sve od opreme, a u sub se zorom putuje. Moram se pripremit na sve vremenske uvjete od vrućine do pljuska. Malo me brine to što nema hlada pa ako zaprži jadni li smo ti na 12km brda, a niš onda ću šiltericu već na startu cijelu umočit u hladnu vodu i smočit kosu i glavu prije nego li krenem.
Kjb
pripremi se za extra naporan trening.
upravo mi javili moji koji su danas samostalno odradjivali treninge da je zbog sparine i temp.koma i dosta ih odustalo. Sto im inace nije obicaj. Nisu odradili do kraja. Bolje i to nego lipsat i satrat se.
drzmo se!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.05.2017. at 16:39
odradila sam zadnjih 5 km prije utrke, baš je sparno i teško za disati
lili svaka čast što si se odlučila pripremat za maraton u najtoplije doba godine![]()
Kosjenka, probat cemo sad pojacat sve prirodne izvore! Plus vjerovatno terapija.
Bit cemo pametniji sutra kad obavimo pregled.
Veceras nista za prijaviti. Rest iz kisu i grmljavinu. Neznam zasto ali mene to posebno uspavljuje!
Zhang,duzna sam ti slike,znam.maybe sutra i upspijem poslikat svoju raskos!!
Aj cure,na spavanac svi!noc
Samo kratki updejt.
bilo je sparno, al nas je spasila voda koju sad ima.mo na nasipu.
Krenulo nas 7-8 pa se raspalai ko rakova djeca,samo ja i frend uspjeli odradit do kraja po zadanom.
Jedva se disalo al bas u inat tim uvjetima (+1 dc) smo stisnuli
plima palo mi je danas na pamet da kako cu ljeti po jos isim temp trcat tolike duzine al kad donesem odluku nema vise uzmaka.
kjb je fino pocrnila u svojim putesestvijama. Kako je tebi bilo draga na treningu?
Ja sam nakon treninga stavila gla u pod pipu da se osvjezim.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.06.2017. at 00:33
Vecera i druzenje s mojim kokama savrsenoal ono bas za dusu.Neka nova jela sam isprobala
Plima sad odmori i sretno u ned!
Laku noc! Rano se dizem .
Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.06.2017. at 00:35
Evo mene ranoranilice, i to zbog jedne bezobrazne krvopije -jedan jedini komarac me uspio upiknuti 3 puta. Zato su 4 dorucka i 3 rucka spremni, a ja zrela za spavanje.
Kao sto vas je Lili izvjestila, voda na nasipu je light-motiv trkackog treninga. Ako uspijes otici dovoljno daleko od polazisne tocke, uspijes i odraditi cijeli trening po planu sa stajanjima kod svake pumpe. Tako da smo nas pet, koliko nas je bilo iz grupe, sve odradile po zadanom - intervali 3x9 minuta na 5:30. Ali sam zato isijavala toplinu jos dugo u noc, vidim da je mm pobjegao na najudaljeniji dio kreveta.
Idem danas dati krv pa je rest.
Svima koji su jucer vjezbali/trcali/hodali vremenu usprkos kapa do poda.
Lili, sto ste fino jele?
Lili, kjb bravo za trcanje!
Lili super za provod! Sta ste jele?
Jutros nisam trcala al opet budna od 6kao, necu svaki dan al onda bi volila odspavat duze
![]()
Iza posla moramo u st pa je danas rest.
Plima, da nemam krstitke dosla bih ti kosu isplesti :inlove:
Curke uzivajte na kavi i u trcanju!
Lili, sretno u subotu!
Rahela, carice, 3 treninga :naklondopoda:
Jucer upper i abs izazov.
Danas lower.
flopi i plima sretno na plitvicama. lili i tebi. bit ce ti sunce i vruce. ja planiram kupanje za vikend
jucer prijavak uppera u teretani i dl s 55, te prvi dan tatinog izazova za abse
i ja planiram kupanje za vikendsad kad se vrime promini
![]()
magriz jos ako malo smrsavim a ti malo povecas tezinu mozemo se druziti. ti me dizes a ja ti pljescem
(daleko sam ja od 55 kg, al magriz je blizu 60 kg sigurna sam)
Posljednje uređivanje od spajalica : 01.06.2017. at 10:02
hvala cure na željama
u ludnici sam na poslu.
Bravo za sve vrijednemagriz posebno za dl od 55kg.
kosjenka super si se ufurala, bravo!
ovo za hranu sve neki posebni nazivi, nisam pola popamtila: pastrami (roastbeef koji se dugo i sporo peče u nekoj pogačici s brdom začina), neki special wok (nisma zapamtila sastojke), krilca s isto nekim posebnim umacima, ma naručile su 5-6 vrsta jela (bile u Mr. Croqu u Pointu).
Ja sam više od tradicionalnih jela al uspjele su i mene nahraniti (bio rođendan dvjema od nas 8). Jest da sam iščeprkala neke stvari gdje god ima mix svega i svačega ja to povadim vani nisma probala te dodatne umake u posebnim zdjelicama, ali stvarno nešto baš posebno i fora.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.06.2017. at 12:27
ja jedem sve osim onoga što ima miris koji ne volem (čak ni kad začepim nos)
on topic; odradih jutros 2,5km za mene brzih na 5:40
nakon toga izazov Tati, day 4
i Revolution yoga day 11
nisam ja inače tako ekstra nadobudna, ali sad trenutno imam vremena za ovo, a za koji dan opet neću imati vremena ni za pr.nut, pa sad iskorištavam do maksimuma ovo slobodno vrijeme
i sigurna sam da bi da ste na mom mjestu, sve ovako mogle
I ja sam iskoristila kaj sam doma danas zbog djetetovog pregled pA sam odmsh ujutro odskakala jedan hiit cardio,pa neki ktb killer(tako ga nazvase) i za kraj malo plankova.
Rahela i tigricsvaka cast zenske!
Curke dobre ste s tim jelom. Ja isto volim probat novo al da nema u jelu 10 namirnica od kojih obicno bar 3 ne volim, al ja sam specijalac jer ne volim dosta umaka, ni kecap, majonezu, senf, chilly, hren itd.
ja volim jednostavna jela da kad zazmiris odmah mozes prepoznat sto jedes meso, povrce, salate, juhe ...
a ove gore zivotinjice ili unutarnje organe nit zamislit da jedem.
Drz te se cure na ovim vrucinama!