Munkica, lista je super.
Hvala za listu, Munkica!
Ja jedva čekam kraj radnog dana danas, odlazak frizeru, shopping i vikend! Treba mi nešto da preživim još ovih nekoliko dana pms-a!![]()
Munkice, lista je super! Nivana, dobar ti je umor
Koračam prema doma, idem po dijete pa na rostilj.
Drage moje pratim vas al nemam kaj pametno za napisat!
Koliko vidim ovo bi mogao biti uspješan mjesec!
Pozdrav![]()
Kod mene adaptacija na vrucine jos, pa sam sva krepana. Bas sam se lijepo naspavala popodne.
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
Dobro jutro, kavica poslužena. 10 dpo...cice ne bole, i dobila sam pms grčeve kao da ću svaki čas procuriti. još uvijek imam , a sad malo TMA (too much info) bijeli iscjedak bez mirisa, tu i tamo bijela sluz. naravno imam i problema s probavom. Ja ću provjeriti oko 17 forum pa ću sastaviti listu ako je netko prije toga ne stavi.
Imam + ! Clearblue digitalni 2-3 tjedna![]()
Dominikslatki cestitaaaaaam![]()
Ajmo cure, ovaj mjesec se cini obecavajuci. Drzim fige svima!![]()
Dominik - znala saaaaamsjena je ipak bila veliki plus!!! Čestitam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dominikslatki, čestitke na plusiću i školsku trudnoću do kraja želim!
Čestitam i ja
Hvala svima! 1. Korak riješen sad idemo dalje
Ajmo cure još koji plusic!!!
Dominik, čestitam od srca!!!
Dominikslatki čestitam!!
Događa li se ijednoj od vas da neposredno pred menstruaciju imate intenzivan (jako, jaako) miris tj. smrad dolje. Meni se to javlja posljednja 3 mjeseca. Za vrijeme menge i tijekom ostalog dijela ciklusa nemam nikakva peckanja, svrbež ili intenzivan miris pa mi nije jasno.
♥ lista za: 03.06.2017.♥
(ne)čekalice:
Fitnessgirl~~~~~~~~~~~~~~~~48.dc
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~33.dc ll
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~20.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Dominikslatki, čestitam ti od srca! Ostalima u gornjem domu šaljem ~~~~~ da i one ovih dana pišnu plus. Domini, možeš otvoriti novo odbrojavanje, ili čekati prvi UVZ pa nakon toga (kako želiš), dok ne odlučiš što ćeš na listi si zajedno s nama uz II. Cure, ja sam danas popodne spavala (netipično za mene) pa to isto brojim pod 10 dpo simptom. Suncokret, nemam pojma što bi to moglo biti. Možda ti se promijeni pH u tom dijelu ciklusa...uzmi si vaginalete s probiotikom da se sve to stabilizira ako te smeta.
Posljednje uređivanje od tocekica : 03.06.2017. at 17:18
Dominikslatki!!! Pa to je divno!!! Čestitam!!!!
Evo, dojenje ne smeta ni kod tebe!
Dominik cestitammm od srca!!Dok sam citala ostatke bas sam htjela napisati kako su meni oni najjeftiniji iz ljekarne pokazali neg malo prije ili malo poslije (ne sjecam se tocno) prvog pregleda gdje je potvrdjena trudnoca...treba ih izbaciti iz upotrebe jer samo izazivaju stres...
Sarasvati ja sam odlicno,i dalje nemam osjecaja da sam trudna i iscekujem slj pregled da saznam spol i iscekujem slj tjedne da pocnem osjecati bebicu jer ovako sam mirna par dana nakon pregleda i onda pocnu strahovi dali je sve u redu...to valjda tako treba biti kada je prva beba.
Cure vibram na najjace da ovaj mjesec bude plodan za sve trudilice i da u sljedecem odbrojavanju bude punoooo imenaaaa...![]()
Jutroooo!
Kavicaaaa!
hvala mami, pridružujem se. !! dpo, cice nula bodova, imam osjećaj kao da ći svaki čas dobiti, napuhnuta sam (baš svi simptomi PMS-a). Test, kinez od 10 IU negativan.
Cure hvala svima ! Još sam u šoku , stvarno nisam očekivala odmah!! Sad me panika lovi. Tocekice tvoji su 2 g razlike jel? Meni će bit točno..
Neću još u odbrojavanje Nek obavimo 1. Pregled a nadam se i još kojem plusu pa da bude dvostruku!
Tocekice vidiš da je meni test 2. Dan kašnjenja M pokazao neg, samo meni vidljivu sjenu Al doslovno.. i to onaj iz dm.
Na kraju sam uzela clearblue onaj digitalni 70kn i odmah iste sekunde pokazao i plus i tjedne.
Giovi uživaj u trudnoći koju ne osjetiš, sve bi dala da mi ova bude takva. Prva je bila prestrašna.. otvorena, ležanje, bh konstantno..
domini, ja sam još rani dpo i nisam ni očekivala +, ali imam doma 20 komada pa sam rekla zašto ne. Ja bih trebala dobiti M tek za 5-6 dana. Moji su 20 mjeseci razlike. Moram reći da mi je dosta lagano bilo s njima dok su bili mali (i sada su dobri) jer se dobro slažu i zajedno igraju. Moj sin je bio vrlo sretan kad je dobio sekicu i htio je sudjelovati od prvog dana u brizi oko nje. Nosio nam je pelenice, igrao se s njom...,za mene je to bio šok, moja beba odjednom je postala veliki braco.
Cure posluzite se. Kuham popodnevnu kavu i caj. Probat cu listu napraviti.![]()
♥ lista za: 04.06.2017.♥
(ne)čekalice:
Fitnessgirl~~~~~~~~~~~~~~~~49.dc
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~34.dc ll
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~33.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~33.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Chiara! Dugo te nije bilo!
Domini, pa zasto ne bi odmah bilo! Tako bi svakome trebalo biti! Mozda pripadaš onoj skupini zena koje su kao plodnije
u određeneog doba godine, hahaha. I onda ti se ja pridružim u tu skupinu :D
Da sam ja ostala trudna odmah, razlika bi bila 2 i pol godine. Ovako ce biti 4+
Tocekica, ne kuzim se u ovu osjetljivost, ali nadam se da je fulala.
Giovi, drago mi je da ti trudnoća prolazi mirno.
Sarasvati, stvarno bi tako svakome trebalo biti, bas nije fer! Mi hvala dragom Bogu smo sva tri puta u roku 1-3 mj uspjeli samo sto je 1. Put bio spontani, a trudnoća bas visokorizična bilo je hoću-neću izdržat tamo u 21.tjednu..
Nadam se trećoj sreći s trudnoćom
Joj kamo sreće da mi se pridružiš ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ljubičice kakvo je stanje kod vas?
A kod mene mora biti skroz kontra: prvi put brzinom svjetlosti, drugi put brzinom puža. :D
Bas lijepo da ti se ostvarilo sto si htjela i sad neka ti jos i ostaviti ugodna trudnoća!
DS čestitam!!!!!!!!!!! Ohohohoho napokon plusić!!!!!!!!!!!! jupiiiiiiiiiiiiiiii
evo kave!
ja ulazim u tjedan 2., jaooo kako sam nestrpljiva, izludit ću do petka. Za vikend smo baš baš uživali. Od danas do petka mi je ispunjeno ama baš svako popodne i to skroooz tako da neću imati vremena previše razmišljati.
Inače od simptoma nemam ništa, nula, nada, zirou, njente! Niks!
Dobro jutro cure!
Ugodan dan vam želim!
♥ lista za: 05.06.2017.♥
(ne)čekalice:
Fitnessgirl~~~~~~~~~~~~~~~~50.dc
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~35.dc ll
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~34.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~34.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice:
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Pozdrav cure, evo i 12 dpo test neg, imam pms grčeve, cice nula bodova. Danas sam dobro spavala i sanjala sam da sam dobila II. Testiram opet u petak, ako do tada ne dobijem M
Vlattka, Nivana, dosta ste visoko na listi~~~~~~
Tocekice,Iako ti djeluješ skroz drugacije id ovog tužnog emotikona.
Ja hodam kao s metlom umjesto leđa. Bole me kriza, ona bol od ukočenosti i tesko se krecem :rolleyes:
Nivana! Koja je tvoja odluka? Koliko čekaš? ~~~~~~~
Vlattka, znam da su tvoji ciklusi duži. Iako su i Nivanini postali takvima.
Dobro jutro svimaDrzim fige da svima bude plus.
Ja cu testirati popodne ili sutra ujutro pa javim sta ima kod mene.
Vlattka, javi nam rezultate!!
Ja sam danas negdje 11-14 dpo. Nemam nikakvih simptoma osim užasno bolnih grudi, ne osjećam se trudno ali definitivno izgledam tako :D (miom mi je s prednje vanjske strane maternice pa mi donji dio trbuha "iskoči" pred menstruaciju)
dosla M jučer popodne, sad neznam kako bih to svrstala ...ja brojim kao danas 1.dc ...
mozda se nesto vratilo u normalu...napoooookoooon.
toliko me rastura da mislim da ce mi se dolje sve raspast ili ono kao da ce mi ispast ........hwhehe
sory. evo moze kavicu sluzim
I ja ću pišnuti sutra test, bit će 8.dan nakon transfera, a čitajući razne forume naše i strane vidjeh da se već i 6dpt moćže vidjeti plus. (riječ je naravno od trodnevnom transferu)
Tako da ću jedan sutra a drugi u petak pišnuti.
Jednostavno ne mogu izdržati!
Pozdrav curke. Pratim vas iz prikrajka i veselim se od srca plusicima. Cestitam!
Kod mene nista novoga. Operacija od MM prosla super i dobro je oporavlja. Inace stigla M jucer tako da smo se odlucili probati sa klomifeima.Kako je od operacije bruha proslo dva tjedna nece biti problema... Sutra ih pocinjem piti pa cemo vidjeti. Mlila bih curke sa iskustvom za savjet kako ce to sve proci. Nuspojave, islustva i sl.
Ja sam na Klomifenima bila nemoguća. Užasno sam bila cendrava, plakala stalno, živčana, bezobrazna. Ali ja sam ih pila u postupku tako da je tu i psiha dosta odigrala. Fizičkih nuspojava nisam imala.
Ja nema šanse da pišam test, jednostavno psihički ne mogu više podnijeti snježnu bjelinu kao rezultat! Obećala sam sama sebi da idući test koji pišam mora biti pozitiavan, tako da čekam neko veće kašnjenje!
(kad se sjetim kad sam točno prije godinu dana sva uzbuđen pišala prvi test, par dana prije nego je trebala doći M, jer sam mislila da smo uspjeli od prve... dođe mi da se opalim čekićem po glavi!)
Vlattka, November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čekam!!!