Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: Fidget spinner

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jesmo tang, odgovorni smo za ponasanje nase djece. mi ih odgajamo.
    ali, uvijek postoji ali. mi smo imali roditeljski s temom da su nasa djeca nemirana na jednom satu, toliko da je razrednica morala otisi sa svog sata da bi smirila djecu. i sad su nas pozvali na roditeljski. nit ja mogu sjediti s njima u skoli i govoriti im pstttttt, nit mi je noramlno da je razrednica napustila svoj sat jer njena kolegica nije bila u stanju odrzati red na svom satu. ne branim svoje dijete, niti kazem da je moj cvijece niti ista. ali ova situacija me i sad kad je ses jetim nanervira.

mislim radila sam i ja sa studentima. pa bome jednom sam ih pustila, mlada i neiskusna, al sam naucila. npr. ako vices tiho, smirite se niko ne cuje, al ako pljesnes glasno svi se okrenu i zasute.
    pa valjda su na faksu nesto naucili na metodici. ili su sjedili tamo na usima.
    i ne treba djecu gladiti perom. treba im jasno odrediti granice i ne popustati. moje znaju granice doma. nadam se da su sposobni i u skoli iste shvatiti i postivati.
    a taj strah od roditelja mi nije jasan. ne kuzim i nikako ne kuzim kako se mozes bojati roditelja. i njima treba postaviti granice. a ne opvaj moze ovako ovaj ovako.
    cesto kazem da je demokracije precjenjena u nekim situacijama. jedna od njih je i skola.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    a taj strah od roditelja mi nije jasan. ne kuzim i nikako ne kuzim kako se mozes bojati roditelja. i njima treba postaviti granice. a ne opvaj moze ovako ovaj ovako.
    cesto kazem da je demokracije precjenjena u nekim situacijama. jedna od njih je i skola.
    veliki potpis.
    također, istina je da u ponekim nelagodnim situacijama nedostaje podrška nastavniku koji ima problem s neugodnim roditeljem
    ima toga
    ali to su iznimke
    a i što bi trebalo, bježati od svake potencijalno neugodne situacije i svake budale koja ti se postavlja?
    I sljiegati ramenima jer se eto nećeš izlagati za bijednih par tisuća kuna
    nisam pristalica toga, znam da je teško prolaziti stres s agresivnim roditeljima ali mislim da se ne treba povlačiti
    osim u stvarno ekstremnim situacijama gdje ti je ne znam, ugrožen život...

ovo sve ostalo, ma kakvo premetanje spinera i ometanje nastave
    iako, ponekad da je dosadno, dosadno je
    ali i tome se može doskočiti, dogovori se nastavnik da će se zabaviti svi skupa par minuta a nakon toga spiner u torbu
    kod djece takav ristup često upali, malo zabave i opuštanja pa rad
    ali da netko cijeli sat vrti i da nastavnik nesretno uzdiše jer je jadan nemoćan, jednostavno ne vjerujem u to

nastavnik je ODGOVORAN za atmosferu u razredu i MORA pronaći način kako uspostaviti pozitivnu disciplinu, nema tu rasprave
    Posljednje uređivanje od flopica : 07.06.2017. at 06:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •