Lili75, znam... hvala na podršci..
sprijecila su me dva spontana pobacaja.... krajem srpnja bi mi bio termin zadnje izgubljene bebice i kako se on bliži sve sam tužnija...
V&NMama, daaaa, puno je lakše kad možeš podijeliti misli s nekim tko razumije...

i ja se tako kroz suze molim

mene bi moji mama i tata osuđivali prvo jer se jako boje za mene a drugo zbog nekih svojih stavova i mišljenja koje ne mogu ovako javno iznositi...
moji između ostalog smatraju baš to što si napisala -da bi trebala biti sretna i zahvalna što imam dvoje zdrave djece jer kolki ljudi ne mogu imati ni jedno... da trebam cuvati sebe i svoje zdravlje kako bi se mogla brinuti za ovo dvoje malih koje imam a ne riskirati... da sam prestara za trece dijete...
dijelom je to i zbog toga jer su se oni sami u prošloj godini jako razbolili i više mi ne mogu pomagati na nacin da mi pricuvaju djecu..
a posebno ih užasava cinjenica da bi morala na treci carski.. ne mogu si ni zamisliti njihov uzas da moram na cetvrti carski kao ti... i ovako sam mislila skrivati trudnocu dok god bi se moglo
ja njih razumijem u ovom dijelu u kojem se boje.. i znam da bi mi bilo fizicki teško samoj sa troje male djece ali bi ja to vec nekako..
a i nisu više tako mali- skoro cetiri i skoro dvije godine.. ima ovdje puno žena i sa manjim razlikama među djecom... dobro možda su mlađe od mene al nedam se ja
i tako ima tu još nekih detalja i otežavajucih okolnosti...
no mene ništa ne može navesti da odustanem... bar još neko vrijeme...