Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Eto, mima, samo da znaš da mi se i to dogodilo s ovim zahtjevnim. Ne zbog skidanja pelene već kasnije akd je jednom tvrdo kakao pa se valjda poplašio. I eto dali smo glicerinski čepić, pa je uz vrištanje kakao. Idućih mjeseci sam jaaako pazila što jede i koliko pije, on je pri kakanju barem jecao. I bilo mi je teško, naravno, al to mi nije strašno. Djeca nose probleme.
    Strašno mi je bilo kad mi je najstariji sa sumnjom na nešto proveo noć na dječjoj onkologiji, kad je ovaj zahtjevni imao repetitivne radnje po sat vremena... Nije meni sve kamilica, al to da dijete ne kaka pet dana, mi i nije dokaz toga da život nije jednostavan

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, mima, samo da znaš da mi se i to dogodilo s ovim zahtjevnim. Ne zbog skidanja pelene već kasnije akd je jednom tvrdo kakao pa se valjda poplašio. I eto dali smo glicerinski čepić, pa je uz vrištanje kakao. Idućih mjeseci sam jaaako pazila što jede i koliko pije, on je pri kakanju barem jecao. I bilo mi je teško, naravno, al to mi nije strašno. Djeca nose probleme.
    Strašno mi je bilo kad mi je najstariji sa sumnjom na nešto proveo noć na dječjoj onkologiji, kad je ovaj zahtjevni imao repetitivne radnje po sat vremena... Nije meni sve kamilica, al to da dijete ne kaka pet dana, mi i nije dokaz toga da život nije jednostavan
    To sam napisala, ne znam gdje si ti tu pročitala da je problem rješen jednim čepićem i s mjesec dana pažnje na prehranu i da to nije problem. Valjda ga nisam dovoljno dramatično predstavila... I dalje mi to nije strašno...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa al kažez da sam ja napisal da to nije nikakav problem a aj napisal djeca nose probleme. Kažeš mjesec dana i jedna čepić, ja napisal dala čepić i idućih mjeseci imala problem... Mjeseci... jecao...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •