Pokazuje rezultate 1 do 50 od 109

Tema: Dojenje i ostajanje u drugom stanju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zuta, pa pise 98 posto. Ja sam ostala trudna kad je sin imao 4 mjeseca i nisam imala pravu menstruaciju, sin je bio iskljucivo dojena beba bez dude. Kasnije mi je dok objasnio da po teoriji cim je razmal izmedu dva podoja veci od 4 sata, estrogen moze nadjacat prolaktin. Dakle, uspavas bebu u 9, pa podojis u 2, pa u 5, pa u 7. Mislis da je to dovoljan broj podoja kroz noc da onemoguci zacece, ali raspored podoja nije dobar.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Svakako smanjuje mogućnost začeća, ali nitko stručan neće tvrditi da se to može zvati pouzdanom kontracepcijom :/
    Osim što tvrdi da kod isključivog dojenja ispod šest mjeseci ima učinkovitost 98%, još kaže i ovo:
    Medjutim, u žena koje nastavljaju potpuno dojiti na jednak način i tijekom daljih 6 mjeseci, kontracepcijski učinak dojenja i dalje je vrlo visok: oko 94%.
    To su potpune gluposti.

A ne vjerujem da je ona nestručna.
    Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Zuta,jesi joj rekla svoj osobni primjer, da joj teorija ne valja?
    Napisala sam da su djeca 15 mj razlike, što je ona shvatila da sam drugo začela sa godinu i pol. Onda sam je ispravila, a na svojoj stranici je svejedno objavila odgovor onako kako ga je shvatila prvi put, netočno.
    Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Zuta, pa pise 98 posto. Ja sam ostala trudna kad je sin imao 4 mjeseca i nisam imala pravu menstruaciju, sin je bio iskljucivo dojena beba bez dude. Kasnije mi je dok objasnio da po teoriji cim je razmal izmedu dva podoja veci od 4 sata, estrogen moze nadjacat prolaktin.
    Učinkovitije od pilula i kondoma?
    https://www.optionsforsexualhealth.o.../effectiveness

Vidi ovo što je ona napisala:
    i dojenje se provodi tijekom čitavih 24 sata: dakle noću svakih 6 sati i danju svaka 4 sata, i to u pravilnim razmacima.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 05.07.2017. at 14:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •