Pokazuje rezultate 1 do 50 od 850

Tema: Tko je kasno propričao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nema kratak frenulum, odnosno mislim da bih nakon dvoje djece s kratkim frenulom ja znala prepoznat kratak frenulum. A ni oralna motorika ne bih rekla da je problematična jer sam jede sve, tipa jede cijelu bresku samostalno i kad dođe do koštice pedantno zubićima ju ogoli.
    Pjesmice s pokretima voli, i zna pokrete i kao pjeva ali aaaaa, uuuu.
    I Žuta, nemoj se ljutit, ali razina ja sam čitala u jednoj knjizi, stvarno nije pozicija iz koje se može davat savjete... Pročitala sam ja puuuuno knjiga o djeci s poteškoćama, jer sam bila osobno zainteresirana, pa ipak ne bih mogla isključit neku metodu školovanog stručnjaka na temelju pročitanog. A do problema dolazi jer su roditelji griješili, jer je gentski, jer ima sto razloga, a ponekad jednostavno zato što shit happens.
    Peterlin, pod igre pstima misliš ono ::vaj ide u lov, ovaj trči za njim.. i varijacije uz ono ide mala bubamara, koga traži... ili na nešto drugo?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Nema kratak frenulum, odnosno mislim da bih nakon dvoje djece s kratkim frenulom ja znala prepoznat kratak frenulum. A ni oralna motorika ne bih rekla da je problematična jer sam jede sve, tipa jede cijelu bresku samostalno i kad dođe do koštice pedantno zubićima ju ogoli.
    Pjesmice s pokretima voli, i zna pokrete i kao pjeva ali aaaaa, uuuu.
    I Žuta, nemoj se ljutit, ali razina ja sam čitala u jednoj knjizi, stvarno nije pozicija iz koje se može davat savjete... Pročitala sam ja puuuuno knjiga o djeci s poteškoćama, jer sam bila osobno zainteresirana, pa ipak ne bih mogla isključit neku metodu školovanog stručnjaka na temelju pročitanog. A do problema dolazi jer su roditelji griješili, jer je gentski, jer ima sto razloga, a ponekad jednostavno zato što shit happens.
    Peterlin, pod igre pstima misliš ono: Ovaj ide u lov, ovaj trči za njim.. i varijacije uz ono ide mala bubamara, koga traži... ili na nešto drugo?
    Ma da - igre prstima su to što si opisala.

Ima ih još cijela hrpa. Ali potraži neke u kojima na kraju treba nešto izgovoriti (dopuniti stih ili slično). Probaj sa slogovima - pjevati LA LA LA... (zbog toga sam mislila da ima kratak frenulum, jer samoglasnike izgovara, pa probaj graditi na tome: kad dijete kao pjeva aaa-uuuu, ti njemu pjevaj LA LA LA...

Što se tiče frustracija do plača - i ja mislim da je to potpuno bezvezan savjet i da bi moglo dati kontraefekte. Ne znam hoće li ti pomoći, ali ja sam svojem sinu znala reći "ne razumijem, probaj mi objasniti, RECI što trebaš", ali ne na način da ga prisiljavam, nego na način da ga potičem. Ali moj sin je imao problema s nagluhošću u toj dobi (sužene zvukovode pune cerumena). Kad se to riješilo, i govor je krenuo. Kad smo već kod toga - možda ne bi škodilo da ti klinca pogleda otorinac. Ako postoji kakva smetnja, to će se vidjeti na timpanografiji i audiometriji. Očito je da tvoj mali čuje, ali je pitanje da li čuje kako treba. Nisam ja neki stručnjak, samo spominjem stvari koje sam iskusila sa svojim djetetom, pa vidi da li se to uklapa i kod tebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •