Pokazuje rezultate 1 do 50 od 654

Tema: Odbrojavanje 4/17 by Dominikslatki

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

CHIARA; nije bolna histeroskopija? Ja sam trebala za nju tj, imala sam mali polipčić, ali bila sma na hormonalnoj terapiji, i polip više dokotrica nije vidjela na uzv. Pa sad ne znam jel nestao ili šta..

Drago mi je da si okej, i nadam se dobrim vijestima.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Bajbiblue prvotno napisa Vidi poruku
    CHIARA; nije bolna histeroskopija? Ja sam trebala za nju tj, imala sam mali polipčić, ali bila sma na hormonalnoj terapiji, i polip više dokotrica nije vidjela na uzv. Pa sad ne znam jel nestao ili šta..

Drago mi je da si okej, i nadam se dobrim vijestima.
    Bajbi meni nije bilo bolno. Rađeno je pod opcom anestezijom. Kasnije sam imala bolove slicne menstrualnima. Jucer je dosao nalaz biopsije i uredan je.
    Prije 2 god kad sam bila na tempiranim odnosima, folikul je pukao na 25 mm i isto nisam dobivala stopericu. Ne brini se, puknut ce.
    Drzim fige da te za 2 tjedna iznenadi plusic.

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Bajbi meni nije bilo bolno. Rađeno je pod opcom anestezijom. Kasnije sam imala bolove slicne menstrualnima. Jucer je dosao nalaz biopsije i uredan je.
    Prije 2 god kad sam bila na tempiranim odnosima, folikul je pukao na 25 mm i isto nisam dobivala stopericu. Ne brini se, puknut ce.
    Drzim fige da te za 2 tjedna iznenadi plusic.
    Super, čestitam na hrabrosti, ja sam imala brigu za histeroskopiju, sad se cini da necu morati je raditi. Drago mi je da je uredan, sad osmori do Spetembra!
    I ja se nadam, ali me dosta stvari buni, recimo ja sam cijelo vrijeme pogresno pratila, svaki put kad vidim sluz ja mislim da je tada ovlulacija, sada lh trakica pozitivna ali nema one sluzi ili ona doalzi posle kada vec odradi ovulacija svoje.. Ko će znati. Neću više razmišljati, što bude- biće

Javim se za dvije sedmice :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •