Pokazuje rezultate 1 do 50 od 198

Tema: Produženje vozačke dozvole

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Bilježnica prvotno napisa Vidi poruku
    Produžila sam vozačku ove godine.
    1.odeš liječniku po potvrdu o psihofizičkoj nečemu, uglavnom papir s njezinim štambiljem
    2. uzela sam preko neke stranice s ponudama pregled za liječnički za B kategoriju -> tamo dođete s uvjerenjem liječnika
    3. napravite taj pregled
    4.u pošti ispunite opću uplatnicu (imate i mali šalter pošte u Heinzlovoj)
    5. biljezi + fotografija
    6.uzmeš papirić i čekaš na šalteru u Heinzlovoj
    7.dobiješ žuti papirić s kojim vozaš mjesec dana dok ne naprave novu vozačku
    8. prođe mjesec dana i pokupiš vozačku
    Mi kao da živimo u različitim državama, a ne u istom gradu. Jučer sam podigla novu vozačku u Heinzelovoj, kako sam ranije napisala, nisam morala raditi nikakav pregled niti su me tražili ikakvo uvjerenje o psihofizičkom nečemu Samo uplatnica na 151 kn, biljezi i fotografija. Vozačka je bila gotova za 3 tjedna.
    Ne znam o čemu to ovisi, ali očito treba dobro pogledati što piše na staroj vozačkoj. Ako ne piše da se traži ponovni pregled po specijalistu tom-i-tom, onda ga ne treba raditi. I da, kako rekoh ranije, nosim naočale, to mi je svojedobno bilo ograničenje za vozačku, ali očito više nije...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Mi kao da živimo u različitim državama, a ne u istom gradu. Jučer sam podigla novu vozačku u Heinzelovoj, kako sam ranije napisala, nisam morala raditi nikakav pregled niti su me tražili ikakvo uvjerenje o psihofizičkom nečemu Samo uplatnica na 151 kn, biljezi i fotografija. Vozačka je bila gotova za 3 tjedna.
    Ne znam o čemu to ovisi, ali očito treba dobro pogledati što piše na staroj vozačkoj. Ako ne piše da se traži ponovni pregled po specijalistu tom-i-tom, onda ga ne treba raditi. I da, kako rekoh ranije, nosim naočale, to mi je svojedobno bilo ograničenje za vozačku, ali očito više nije...
    Bila ja danas, isto ovako. Slika, 151 kn, ,biljezi. Za cca 30 dana doci po vozacku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •