Stranica 11 od 42 PrviPrvi ... 91011121321 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 2069

Tema: Vjezbanje i trcanje ljeto 2017

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zapravo necu brisati nista. svakom svoj post.

ali molim opet sve sto sam ranije napisala.

magriz jos jednom zakoci.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Spajka, ne izjašnjavaš se po pitanju Bodyshreda ?
    Ja cijeli dan juče navijam da počneš i ti, pa da imam supatnika .

Danas mi je po redu cardio, mislim da se zove fire up, i sve su prilike da ću ga raditi jer me koljeno ne zeza. Dok sam radila ova dva, razmišljala sam o vježbama kojim sam mogla zeznuti koljeno. Je l moguće da su high knees uspjeli uzrokovati povredu? Nisam bila dovoljno zagrijana, tako da sam prvi bol osjetila u skočnim zglobovima, a onda pazeći njih zanemarila koljeno. Ima i čučnjeva, i iskoraka ali tu sam baš pazila.

Teica, ako je skočni zglob natekao, nipošto trčat! I drago mi je da si se pokrenula !

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

j-la, trenutno kao i svi ne znam di mi je glava a di mi je dupe, pa ne vjezbam da ne bi slucajno osjetila

ovaj tjedan mi je cudno poslozen, pa ne mogu ista niti zapoceti niti odluciti.

pogledam ga sljedeci tjedan, ne znam ni da li ga imam.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Probudim se jutros u nedoba i pomislim : ajde kjb, odradi trening 50 minuta na 5:45, ne pada kiša. A onda opet mislim, možda prija koja trenira za maraton ko i ja računa da ćemo skupa trčat, pa da ju ne zeznem. No padat će kiša, možda ne dođe na trening. A ne mogu je pitat u 5 ujutro. Da li bi vi imale dilemu?
    Lili = inspiracija, stvarno ju je gušt čitat i gledat kako trči.
    Teice, pazi na nogu, nikako trčati ako boli.
    MB, Jadro, želim vam još puno lijepih kupanjaca u rujnu. Ja se možda zaletim još krajem mjeseca ako se zvijezde poklope.
    Dijana, sigurna sam da vježbaš (ili namjeravaš). Piši

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ima cijeli na youtube
    Ne odustajem, ha !

Meni nije tolika frka kao vama mamama školaraca, ali osjetim kraći dan. To znači da moram pomjeriti vrijeme vježbanja, a sve poslije 8 mi je ufff! Organizacija!
    To je najviše razlog što sam odustala od Tati, zadnje vrijeme zeza njena stranica. Pa dok nađem šta ću vježbat, pa pročitam upute i pogledam video, nervoza me uhvati koliko vremena izgubim.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne

edit: odgovor kjb
    Posljednje uređivanje od spajalica : 07.09.2017. at 09:05

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne

edit: odgovor kjb
    ofkors

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kjb ni ja nebi imala dilemu, u 5 ujutro bi ostala u krevetu
    sorry, nikad karaktera od mene

j-la to i mene muci kod tati, puno mi vremena potrosi. zato sam i od zuzke odustala jer su joj novi treninzi postali komplicirani i zahtjevaju vise opreme pa mi to oduzme puno vrimena, pogotovo ako moram improvizirat (kad neman neku opremu npr ili neku vjezbu ne mogu/ne znam izvest)

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vidim da vas je 5 ujutro odvuklo od pravog pitanja; trčati kad ti paše ili biti solidaran . No možda je to za kutak za filozofski trenutak

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Pa dok nađem šta ću vježbat, pa pročitam upute i pogledam video, nervoza me uhvati koliko vremena izgubim.
    Razumijem te

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da vas je 5 ujutro odvuklo od pravog pitanja; trčati kad ti paše ili biti solidaran . No možda je to za kutak za filozofski trenutak
    kad mi pase.
    pogotovo ako mi to treba i znaci a vani se sprema kisa koja ce padati u dogovoreno vrijeme. to ne znaci da ce mi se to dogadjati uvijek, jer kolaci s forumasicom za kojom sam trckarala i gutala njenu prasinu mi jako puno znace.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

j-la je, tu negdje, oko 6., nisam sigurna
    prva 4 su mi bila skroz ok-uz manje modifikacije, a onda sam naletila na zid
    bas mi se vise nije dalo, pretesko mi bilo
    ma mislim, mogla sam i naslutiti - zhang je rekla da je super

kjb neeeee

hebate, kaj se palite, preskocite kaj vam ne pase, a imate i ignore listu - i, mirna bosna
    iskreno, moram priznati da ja dosta toga o trcanju preskocim
    procitam ukupne km i pejs i meni dosta da padnem na rit
    nemam pojma kaj su fartleki i ne zanima me pa kad pisete o tome i slicno - ja preskacem
    jbg, ako ikada pocnem trcati, mozda mi postane zanimljivo pa cu citati

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nemoj Ginger za tebe je to opasno. brojka 4 je sasvim dovoljna. kad te neko pita kako trcis ti reci paaaaaaaaa onako oko 4. ljudi ce misliti pace a ti na nesto drugo sat moze i brzo hodanje biljeziti

a sto se tice ignor liste toplo je preporucam.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

spajka
    bome, dosta mi, iako je cetvorkica bombon, al trojkica je i dalje feferon, lol

imas pravo - brzo hodanje, brzo jedenje, brzo pospremanje, brzi.... to su moji trenuti sportovi, hehe

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

kjb, ja cijeli ovaj tjedan ignoriram mm-a kad me budi za trčanje. Doduše, u utorak sam se probudila s bolovima na stražnjoj strani koljena, u onoj udubini, baš me boli dok hodam, u ekstenziji. A dan prije nisam ni vježbala niti trčala. Bojim se googlat o čemu bi se moglo raditi. Ima li tko slično iskustvo?

Iskre pripisujem gustom rasporedu i stresu koji je redovito prisutan u rujnu na svim poljima, pa valjda i ovdje došlo na red. Ali neugodna podbadanja tu i tamo sam i ja primjetila.

Drago mi je da se javljaju nove i nove-stare cure

A sad prijavak, da me spajka ne špota

5 rundi:
    10 V-sit ups
    10 swing
    5 goblet squat
    5 biceps s 10 kg + 5 sa 5kg

5 rundi:
    10 V-sit ups
    10 ramena s 5 kg

5 rundi:
    10 leđnjaci
    10 prsa sa 10 kg

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ginger na brzo obavljanje svega.
    ja takodjer preskocim neke stvari, ono ne moze te sve zanimat.

ivana s bravo bravo! ne znam sta te to boli :/ nadam se da ce prestat brzo
    ja sam se jutros probudila s bolovima u donjem dijelu ledja, bas me boli, a jucer nisam nista radila. da sam sinoc vjezbala sigurno bi mislila da sam
    se nekim krivim pokretom sredila, ovako ne znam :/

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala cure moje drage na lijepim riječima
    Spajka hvala na moderatorskoj reakciji.

O Dijana ola nismo te čule 100 godina, daj nam se javi češće, piši jel vježbaš i što. Mene su fascinirale one tvoje težine na šipki.

Teice tko bi sve to pohvatao.Super da si se vratila, piši nam češće.I nemoj trčati dok ti je zglob otečen, nipošto. Ledi ga, kad prođe onda kreni.

Što se tiče mora, sad bi meni bilo super jer više nema vrućina i sparina a može se još kupat.

Jadro, svašta ti stigneš uz dvoje dječice i neću se smesti

idem dalje čitat

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

J-la drago mi je da je koljeno prošlo i da više ne boli
    Al žao mi da sad boli ivanu s i MB možda da probate s istezanjem tih dijelova tijela cure, javi se valjda netko s pametnijim savjetom.

Probudim se jutros u nedoba i pomislim : ajde kjb, odradi trening 50 minuta na 5:45, ne pada kiša. A onda opet mislim, možda prija koja trenira za maraton ko i ja računa da ćemo skupa trčat, pa da ju ne zeznem. No padat će kiša, možda ne dođe na trening. A ne mogu je pitat u 5 ujutro. Da li bi vi imale dilemu?
    Lili = inspiracija, stvarno ju je gušt čitat i gledat kako trči.
    Teice, pazi na nogu, nikako trčati ako boli.
    MB, Jadro, želim vam još puno lijepih kupanjaca u rujnu. Ja se možda zaletim još krajem mjeseca ako se zvijezde poklope.
    Dijana, sigurna sam da vježbaš (ili namjeravaš). Piši

kjb ja te razumijem o čemu pišeš a gle zato mi imamo wahts up grupu, svi isključene zvučne notifications tako ako i dođe poruka u nedoba vidjet ćemo je kad se probudimo. šta ja znam? kad imam dogovor, uglavnom držim ga se, posebno ako se radi o samo dvije osobe u igri. Ako je veći broj ljudi, lakše bi mi bilo reći da ne dolazim. Dužine definitivno volim u društvu i tu mi paše solidarnost.

ivana s odličan trening !!!

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    ginger ja takodjer preskocim neke stvari, ono ne moze te sve zanimat.
    slažem se.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jucer neki active rest dan očito.
    Coordination set:
    5x10 lunge-deep lunge- knee raise-warrior 4.
    Ništa posebno, al nisam ni bila za ništa više.
    Danas me čeka cardio set od 5x(10jumping jacks +2plank jacks)- nadam se 7 setova.
    Inace svaki dan ima svoja 3 lvl. Ova vježba je u lvl1 3seta, lvl2 5 setova, a lvl3 7 setova.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cubana vidim to su ti opaki planovi

A ja sam nadobudno planirala za danas trening odradit trčeći doma s posla, potpuno smetnula vremensku prognozu.
    Al kako muž ima košarku poslije posla, ne da mi se trenirat naveče u 20h. No vidjet ću,ako bude slučajno neka rupa bez kiše iza 16h ipak ću otrčati.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

j-la ja radim BS isto, samo bojim se da se nećemo moći pratiti jer ne radim po njenom kalendaru
    bilo bi mi puno previše, s obzirom na trčanje 2-3 x tjedno i girja jednom tjedno, pa tu uguram BS

proljetos sam odradila do wo 4 čini mi se...
    jutros odradila wo 3 , to je ovaj https://www.youtube.com/watch?v=tMM4eugUn0Y
    težak je, odradila sam sve vježbe ali sam ih par morala modificirati, tj. one sa sklekovima
    možda će tebi biti lakši s obzirom da si bila dosta redovita uz tati, a znam kakve su njezine vježbe...

preksinoć 10 km brda, veličanstvena priroda, pogled na smaragdno zelena brda , onako baš se jesen ćuti u zraku
    sutra nemam pojma što ću i hoću li

Teice, mojih prvih 9,80 km je bilo na Wings for Life u Zadru, u svibnju 2015. a prvo trčanje koje sam odradila nakon više od 15 godina pauze je bilo ožuja iste godine

moram reći, s obzirom da ste svi rekli svoje mišljenje da me baš smetaju određene stvari na ovoj temi!

sad ću ih taksativno nabrojati:

- smetaju me podhebavajući i nepodržavajući postovi, jer pretpostavljam da svi trebamo i volimo dati i dobiti podršu
    - smetaju me postovi sa sveznajućom i pametujućom notom, malo skromnosti isto nije naodmet
    - smetaju me postovi onih koji NIKAD ništa ne prijavljuju, a javljaju se SAMO kad je neki pičvajz (ne smeta me da netko samo čita a ne sudjeluje, neka čita ako će mu to pomoći i motivirati ga), znači ništa KONSTRUKTIVNO, samo ajmo doliti ulje na vatru

- također, smetaju me oni koji se druže ovdje s drugima od jutra do sutra, pa znamo sve o djeci, muževima, garderobi, hobijima itd. ( što je meni sasvim simpa ) a onda nekim čudom nestanu bez riječi i naprasno, što je isto ajde donekle shvatljivo, jer se nismo dužni opravdavati i svi imamo potrebu za odmakom od foruma i život nas odvede nekim drugim prioritetima. Ali kad se zapitamo kako su, gdje su, ni a ni be. Ali evo fajta, evo i njih. To mi je odhebavački i nepristojno.

sad sam rekla što mi je na duši i mogu dalje

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

okeeeeeeeeeeeeeej nadjoh se prozvanom , pa evo prijavka
    jucer 12 min test 2.35 km, slabije nego prethodni kad je bilo 2.46 km. ali s obzirom na trenutno vjezbanje/nevjezbanje i ciklus u mjesecu (malo vece cice) OK mi je.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

flopi da bi ric dodala

bravo za 10 km i super ti je raspored treninga. ja imam u planu isto vjezbanje 3x, trcanje 3x ali ovo vjezbanje nikako da mi se poslozi. jos malo nadam se.
    inace, kod mene ce se u nekom fitnessu otvorit cross fit treninzi pa namjeravam otic pogledat kad budu ogledni sati, jako me zanima.

edit: spajka uletila, super si otrcala! meni iduci tjedan pada fit test
    Posljednje uređivanje od malena beba : 07.09.2017. at 11:12

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

meni taj cross fit ne sjeda. ne mogu ja to. previse zahtjeva od mene. ja sam ipak neki tip mimoze.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure koje samo vježbate, u koje doba dana ubacite vježbanje? ja se nikak organizirat s ono malo vježbi koje pokušavam obaviti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

obicno oko 18-19 max 20 sati, u nekoj rupi kad su klinci zbrinuti u bilo kojem obliku. programi koje ja radim je obicno dug max 35-40 min.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

znate kaj meni smeta?
    kad se pogledam u ogledalo i vidim da mi odjeca ne stoji onak dobro kao prije godinu dana
    mislim, stanem ja u sve predtrudnicko, al nista nije zategnuto
    mlohava sam, bljaaaaak
    psmtr da u godinu dana nestane skoro 3 godine truda
    eto, a druzim se samo sa ovim dosadnim vjezbama za dijastazu, a i to prerijetko
    idem si na zivce
    fuj sam si danas ko i ovo vrijeme

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    cure koje samo vježbate, u koje doba dana ubacite vježbanje? ja se nikak organizirat s ono malo vježbi koje pokušavam obaviti.
    Ja se trudim u 5i50. I većinu vremena (od kad sam se vratila sa GO, da budem preciznija) uspijevam.
    Al ovaj tjedan sam sva naopaka pa nevečer u 21.
    Al jutro mi je definitivno najbolje. Imala sam silnih muka sa navikavanjem međutim popodne mi je prekratko za sve što moram obaviti, ili bar u miru s MM kavu popiti..
    I pere me nervoza ako dan ide kraju, a ja nisam odvježbala. Zato ujutro i mirna Bosna
    Posljednje uređivanje od Cubana : 07.09.2017. at 11:19

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

spajka mimoza
    ma nisi, ne kaki.
    ja bas zelim probat!

nano ja vjezbam bilo kad izmedju 18 i 23 h, jutro jednostavno nije moje vrime. trenutno sam ogranicena na jednu prostoriju u stanu pa ne stignem vjezbat jer nema sekunde da ostanem sama. zato u zadnje vrime samo trcim. ali doc ce i moje vrime, jos samo malo

ginger pa rodila si, ne budi tako stroga prema sebi! misici pamte, cim budes mogla vjezbat vratit ces se ti brzo na staro, uopce ne sumnjam

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    obicno oko 18-19 max 20 sati, u nekoj rupi kad su klinci zbrinuti u bilo kojem obliku. programi koje ja radim je obicno dug max 35-40 min.
    Ja ovako nekako, slično Spajki. Obično bude čim s posla uđem u kuću, u 17 i 15 se parkiram ispred kuće, u 17 i 40-45 već imam patike na nogama. Rijetko kasnije jer nemam snage.

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se trudim u 5i50. I većinu vremena (od kad sam se vratila sa GO, da budem preciznija) uspijevam.
    Al ovaj tjedan sam sva naopaka pa nevečer u 21.
    Al jutro mi je definitivno najbolje. Imala sam silnih muka sa navikavanjem međutim popodne mi je prekratko za sve što moram obaviti, ili bar u miru s MM kavu popiti..
    I pere me nervoza ako dan ide kraju, a ja nisam odvježbala. Zato ujutro i mirna Bosna
    Radi ovog boldanog, voljela bih ovako rano ugurati vježbanje, ali za to nemam vremena.

Ivana s, čim je koljeno, ne valja se zezat.

Flopi, fino si rezimirala .
    Što se tiče programa, da, bilo bi ti previše da ga pratiš pored trčanja i girje. U ovom linkanom vidim plyometriju i sklekove, i naravno, kao što sam najavila, to ću modificirati . Mada mi je ostalo od Tonya, radi prave sklekove pa koliko duboko odeš. Meni je mjerilo, u martu 2016. od skleka sam samo držala plank, dok sada idem do visine lakta. Možda bi mogla i dublje ali se ne usudim.
    Ove sve programe posmatram kao stepenicu više koja me vodi do punog skleka, do beskonačnog v-sit upa i sl.

Ginger, ja vjerujem curama koje kažu da mišići pamte, pa se valjda brže i lakše vratiti u početnu formu. A ti nisi početnik
    Posljednje uređivanje od j-la : 07.09.2017. at 12:00

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tijelo sigurno pamti.

stalno sam se bavila sportom do dolaska djece - i otada niš. Sigurna sam da tijelo pamti, lakše se nekako vratim. ja ću sad tu stalno pisati - možda me to sve natjera da se malo jače pokrenem

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

spajka ne znam zašto si se prepoznala, kad nisi trebala
    nisam na tebe uopće pomislila u svojim nabrajanjima

NiB ja vježbam uglavnom u jutarnjem terminu, već popodne mi je energija stvarno low, a navečer nema govora o tome
    navečer mogu samo oprati zube i stustiti se s knjigom u krevet ili pogledati seriju
    jedino trčanje znam odraditi oko 6 popodne, a i to mi bude teško
    ustajem rano, sat i pol PRIJE izlaska iz kuće
    jer tu uguram kavu, yogu ili girju, tuširanje i doručak
    najviše volim odraditi ujutro jer me onda prati osjećaj da sam sve obaveze taj dan riješila

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam od ove jutarnje sorte. Ustanem se u 5 umjesto u 5.45 samo zbog vježbanja. Sad na go zabušavam konkretno po tom pitanju i vježbam kad mali zakrmi za dnevno spavanje (a ni on po tom pitanju nije redovit). Zato jedva čekam povratak na posao i svoj ustaljeni ritam.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    najviše volim odraditi ujutro jer me onda prati osjećaj da sam sve obaveze taj dan riješila
    Točno tako, i taj feeling mi je neprocjenjiv

Ginger, znam da je frustrirajuće ali za tako slatku upsićku vrijedi jovo nanovo
    Brzo ćeš ti natrag u formu!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja sam od jutarnje sorte

just kidding, naravno, ja volim vjezbanje u kasne nocne sate :D
    ali ja se vec dizem sat i po prije posla
    dok otpremim djecu, spremim si marendu, nesto doruckujem, svako drugi dan perem kosu, nasminkam se, otpijem guc kave, eto
    sad sam bar ubacila par pozdrava suncu, dobro dodje za protegnuti se

tijelo pamti, gingerice, ne boj se
    ja skoro pet mjeseci nisa posteno vjezbala zbog operacije
    sad se vratih focusu, gammi, i iznenadjujem se iznova kako mi dobro ide s obzirom na moja oprezna ocekivanja
    ja stvarno MORAM vjezbati
    otkad sam se vratila ritmu, puno me manje muci stres, bolje spavam, i vec se sva fit osjecam
    iako mi je raspored trenutno koma, zbog cega i zavrsim na kasnovecernjem vjezbanju, to jednostavno moram odraditi
    sinoc sam u 21:30 pocela skakati speed 3.0
    a za deset dana mi pocinje i jazz balet, bas me zanima hoce li mi se svidjeti

sto se carki tice, ja bila sva odusevljena kad sam vidjela nove stranice, nisam znala kako smo ih ispunili
    slazem se sa flopi

inace flopi za vjezbe, ubacila sam i vjezbe disanja i prakticiram ih kad god stignem

i ja u nekim programima radim sklekove na utezima (moji su kako zhang kaze, heksagonalni i time stabilni, i pozamasniji, 2.5 i 5 kg) i lakse je tako

bjezim s posla u zubara
    jes mi bijeg

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Flopice carice baš si lijepo pobrojala i nek si dušu olakšala

Spajka super ti je taj 12minutni test, odlično ti ide! kakva mimoza

MB joj probaj Cross Fit to je predobro, ja ću ići u studenom kad budem radila pauzu od trčanja nakon maratona. Teško da,al su zato rezultati tu valjda nakon 2 mjeseca.

Nano ja ako treniram s klubom treninzi su mi oko 18:30-19h (i traju sat vremena) a subotom ujutro dok moji ukućani još spavaju,ali ja dosta treninga znam odradit sama kad mi odgovara, nekad je jutro prije posla, nekad dok dijete trenira svoje ja odradim svoj trening, nekad trčim iz ureda doma,. Njabitnije mi je da se treing ne propusti a uvijek nađem neki način i rupu za ugurat.

ginger ne budi prestroga prema sebi darga

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Ove sve programe posmatram kao stepenicu više koja me vodi do punog skleka, do beskonačnog v-sit upa i sl.
    do beskonačnog V-sit upa

tijelo sigurno pamti.

stalno sam se bavila sportom do dolaska djece - i otada niš. Sigurna sam da tijelo pamti, lakše se nekako vratim. ja ću sad tu stalno pisati - možda me to sve natjera da se malo jače pokrenem
    Ajde Nano uz nas nećeš omanut sigurna sam. Za početak trebaš se odlučiti s čim bi počela, u čemu se vidiš?
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.09.2017. at 13:56

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nano možda nešto grupno pod vodstvom?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo me. I ja sam jutarnji tip. al sam sve sporija i već se dižem sve ranije i ranije (ja kuham ujutro). po tom tempu, mislim da bi meni ipak bilo bolje oko 6 popodne, jer navečer nisam za niš

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo me. I ja sam jutarnji tip. al sam sve sporija i već se dižem sve ranije i ranije (ja kuham ujutro). po tom tempu, mislim da bi meni ipak bilo bolje oko 6 popodne, jer navečer nisam za niš
    Nano to doba ti je idealno za možda nešto grupno pod vodstvom? jesam dobro popamtila da ti imaš već stariju djecu (kraj osnovne/srednja)?
    vjerujem da bi se mogla onda organizirat s nečim u grupi da se lakše pokreneš a poslije možeš i sama.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ali ja se vec dizem sat i po prije posla
    dok otpremim djecu, spremim si marendu, nesto doruckujem, svako drugi dan perem kosu, nasminkam se, otpijem guc kave, eto
    vako i ja i pitam se di bi jos vjezbanje ugurala
    summer svaka cast da uspijes uz svoj ritam i vjezbat. i mene to rjesava stresa, zato mi nije tesko ni u 23h ic trcat, poslin lakse zaspem.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

meni je isto puno lakše se dizat na godišnjem ujutro rano i trenirat nego kad radim.
    iako i to čudo se dogodilo par puta a treba se poslije treninga i otuširat, oprat kosu, djecu spremit za školu/vrtić, doći do ureda...

Subotom se dižem rano jer su treninzi rano zbog vremen.uvjeta, jedva čekam napokon ovu subotu da se "naspavam" do 6:30h jer se već tjednima dižem subotom u 5:30. FalatiBože da su vrućine prošle pa ću moć sat duže odspavat.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja se ne šminkam i kosu perem 2x tjedno popodne. Možda zato stignem ujutro.
    Često mi je blesavo prijavljivati moja "dostignuća" kad stalno radim skoro pa isto, a i nitko drugi ne vježba po rehabilitacijskom programu.
    No evo ipak prijavak. Pilić spava i stigla sam u pol sata core, noge i ramena. Dupe me boli od jučerašnjih čučnjeva pa je dobilo poštedu.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

meni cila wc rutina skupa sa sminkanjem oduzme max 15min, nekad se pitam sta radim ostalih sat i 15
    ajde kad perem kosu to je jos 15 min. ali malo vamo malo tamo ode vrime negdi

jedva hodam po uredu, ne znam sta me ovo usteklo :/

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Za sve one, kojima je teško početi, odnosno nisu tipovi da vježbaju sa svim ovim online programima, mislim da je najbolje ići u neku grupu.
    ja isto nisam nisam vladala svim tim terminima... Climbersi, squat, Jump...ovo, ono.
    i tako sam negdje u svibnju lijepo krenula u teretanu iza ugla ( uprkos svojoj averziju prema spravama i utezima).

i bome su mi se otvorili novi svjetovi. Počela sam sa grupnim treningom (u međuvremenu sam i dobila 10 vježbi na spravama, koje mogu apsolvirati 2x tjedno kad stignem, nisam u ljetu zbog odmora i raznih komplikacija uspjela početi, ali sljedeći tjedan počinjem), koji je 50 minuta svega- kardio skakanja, slično zuski, tati i ostalima, nesto bućica, trake, pilates lopte i slično, ne uvijek isto) i principijelno uspijem otići dvaput tjedno.
    dakle prvih par puta sam mislila, da cu doslovce se srušiti, onesvijestiti...cijedilo se s mene, gutala sam zrak, ali dalmatinski dišpet je malo pomogao i evo ne dam se.

dakle ako sam mislila da nisam u lošoj formi, bila je to iluzija.
    shvatila sam koliko mi fali snage, daha, čvrstine u coreu, rukama, mislim elastična sam ja i dalje i ništa ne visi, ali snaga s godinama ipak opada, mišićna masa se gubi. A i lijepo su mi objasnili da se ne trebam bojati da cu dobiti Rambo mišiće, jer s mojom građom tijela bez nekih proteina i čuda, kao i sumanutog svakodnevnog vježbanja to uopce nije moguće.
    Napredak je vise nego očit i u tome sto mogu, a i u tome kako se tijelo očvrsnulo i fino uobličilo.

Idem i dalje jednom tjedno na jogu, a pokušavam ugurati i bar jedan pilates/streching u plesnom studio na koji idem vec godinama manje ili vise redovito.
    To je meni dobitna kombinacija, jer i dalje mislim da u Fitness studiju, odnosno trenerima fali komponenta znanja koju imaju plesači. A čini mi se da upravo ta kombinacija mom tijelu i psihi najviše pase. Dok sam bila puno mlada mi je i joga i streching bio dovoljan. vise nije.

Čini mi se da je neko grupno vježbanje sa živim ljudima dobar put za one kojima nedostaje motivacija. Jer nakon nekog vremena, se čovjek zaista navuče.

Ono na sto bi jos trebalo obratiti pažnju, je pravilno izvođenje. Pogotovo kod vježbi koje su u početku preteške. Pa je dobro raditi ih sporijim tempom ili ih modificirati.
    jer ljudi upadaju u grupu, po svom nahođenju, te ponekad vidim, da naprosto napinju ramena, vrat, a ne core. A ove cure sto vode u tom jakom tempu, ne stignu svih ispravljati.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Za koju godinu ću početi i trčkarati, sada mi poslovno privatne konstelacije ne otvaraju više prostora.
    Posljednje uređivanje od seni : 07.09.2017. at 15:16

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Inače, to me je uvijek zanimalo:
    kako vi, koji radite po tim videima, YouTube-ma i sličnom, znate da vježbe izvodite pravilno?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

seni kad te zabole krivi misici znas da si zeznuo, ili ako se ozlijedis isto tako.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ogledalo, snimanje, mm. Ima više načina

Uglavnom, svi treneri pokažu šta ne treba, a kako treba. Vježbe u kućnim programima se uglavom isto vrte pa kad jednom naučiš, poslije je lakše.

MB, ufff, to je baš nešto ozbiljno! Vibram da te prije pusti ~~~~~~~~~~~

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

seni pa ti si se odlično uđirala, sjećam se kad si tu dolazila i najavljivala početak bavljenja sportom
    i potpisujem tvoj post za početke za grupni rad pod vodstvom.

MB ajooj
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.09.2017. at 15:37

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja i dalje razmišljma da odem trčat sad prema doma jest da je kiša jest da je hladno (nije mi roba primejrena uvjetima vani) al više će me gristi ako preskočim trening.

Mama mi danas dolazi po maloga u vrtić i prolazi ovim dijelom garda i sad mi javlajju s porte da mi je mama ostavila vjetrovku na porti jer zna za moje planove i da nemam nego kratki rukav a vani je 13C, mama je zakon
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.09.2017. at 16:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •