Pa to je super! Mislim spermiogram. E, draga Bingibing, mislim da bi se puno parova s ovog foruma rado mijenjali za vase nalaze.

Moj muz ima oligoastheno, prilicno los, ali ne beznadezan. Takav je imao prvi i jedini put kad je radio spermiogram, nije bilo sanse da ga ponovi. Pio je sve vitamina i saplemente, ali iako sam mu "pila krv slamku" nkad nije prestao pusiti, nije cak ni smanjio. Nije mi bilo pravo, ali sam zbog mira u kuci obustavila tu svoju domestic antismoking campaign. Nakon jucerasnje punkcije smo oboje rastereceni. Napravili smo koliko smo mogli, sad je u Bozjim rukama.
Nego, skrenuh ja na drugu temu.

Evo, ja mislim da bi ti DHEA pomogao za kvalitet js. Posto si vec provjerila i znas vrijednosti svog testosterona i DHEA, nista neces izgubit ako pocnes piti 50mg dnevno i onda za 2 mjeseca provjeris jesi li i koliko povecala te vrijednosti. Sad si blize donjog granici, a bolje je biti blize gornjoj, ali naravno ne ici iznad. ( Bar za testosteron, za DHEA je ok ako po vrijednostima upadnes u mladju dobnu skupinu.) Kad odes na konzultacije kod Skvorca ( sad tamo planiras, zar ne), mozes mu reci sta namjeravas i pitati za savjet. Ja sam tako pitala dr.Bracun za vit D, a DHEA mi je ona sama savjetovala.
A bas me zanima kolike su vrijednosti DHEA po dobnim skupinama, imas li te referentne vrijednosti?