Pokazuje rezultate 1 do 50 od 477

Tema: Odbrojavanje 5/17 by Vlattka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Bajbi - ja sam to isto pitala nedavno i odg je bio da boljeti može prije, za vrijeme i nakon O. Tako da ne možeš sa sigurnošću znati. Samo vi bebite!

Tocekice jel bilo akcije? :D

Moja M je toliko drukčija nego sve prije dosad...To su sve sami ugrušci, tamni, OGROMNI, to još nisam doživjela. Gajim blagu nadu da enzim radi svoj posao...

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Bajbiblue prvotno napisa Vidi poruku
    Ako nismo stigli jutros,, budemo zakasnili večeras?
    Pozitivna LH znaći da će doći do O za 24-48 sati. Zato na posao . Ali i ako ne stignete, a već jeste radili ovih dana, ne brinite jer spermiji u plodnoj sluzi prežive duuugo.

Citiraj Noemii prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure ... napravila dva testa oba neg. jel možda prerano ili?? mislim O mi je bila 17-18 dc tu negdje sudeći po lh trakicama. Jel moguće da još nije ni došlo do implantacije? Koliko ste vi cure koje već imate djecu, pokušavale prije nego se desila T ? Jel ste čekale da M puno kasni pa onda testirale ili ste probale par dana prije M pa se vidjelo?
    Ja sam s prvim čekala 35 DC (preko najdužeg ciklusa kojeg sam imala do tada), a drugom 4 dana nakon očekivane i dan nakon najdužeg ciklusa nakon prve T i crtica je bila jedva vidljiva. Moja sestra se testirala na dan očekivane i imala je neg test. Implantacija ti je od 6-12 DPO, s tim da je najčešće oko 9 dpo...i treba 2-3 dana nakon toga da u urinu ima dovoljno hormona.

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Tocekice jel bilo akcije? :D
    Nije bilo akcije. Jedva sam hodala jučer od bolova, a skužila sam da je dok sam došla s posla prošao voz...skroz sam bila suha dole (je, išla sam gledati). Imala sam plodnu sluz 5 dana...u tom razdoblju smo jednom bebili tako da nije bez nade.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

[QUOTE=tocekica;3004128]Pozitivna LH znaći da će doći do O za 24-48 sati. Zato na posao . Ali i ako ne stignete, a već jeste radili ovih dana, ne brinite jer spermiji u plodnoj sluzi prežive duuugo.

Ja sam s prvim čekala 35 DC (preko najdužeg ciklusa kojeg sam imala do tada), a drugom 4 dana nakon očekivane i dan nakon najdužeg ciklusa nakon prve T i crtica je bila jedva vidljiva. Moja sestra se testirala na dan očekivane i imala je neg test. Implantacija ti je od 6-12 DPO, s tim da je najčešće oko 9 dpo...i treba 2-3 dana nakon toga da u urinu ima dovoljno hormona.

Točekice hvala ti na info.. evo ja nisam izdržala jučer i išla sam raditi dva testa, naravno oba negativna. M i dalje ne dolazi niti mi se čini ko da će skoro. Osjećam se ko u nekoj sivoj zoni, ono ni + ni - . Jel prerano ako bi sad slijedeći ciklus otišla na folikulometriju pa da sam ja za ziher kad mi je O ?

Što se tiče hobija... jel pod to spada vođenje malog po razno raznim izvanškolskim aktivnostima ?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro!

Užasan dan, totalna melankolija. Jedva čekam da završi i da dođem doma pod dekicu.

Noemii nije rano za folikulometriju, zašto bi bilo? Ako imaš super gin koji će ti htjeti ju raditi, odi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •