Aaaaa, kiša opet. November i ja sam u takvom raspoloženju. Ja sam se jedva danas ustala iz kreveta i jedva čekam da odem doma spavati. To je nešto strašno koliko me ova kišurina umara.
Noemii, jesi li probala mjeriti bazalnu temperaturu. To je super način da vidiš jesi li imala O i kada je bila.
Ja ovaj mjesec nisam ni trakice rabila, ni mjerila bazalnu nego sam po sluzi gledala. Imala sam krvavi ewcm u četvrtak i petak ujutro (prije toga vodeni), onda 2 i pol dana niš, pa sam imala gusti rozikasti egcm prilikom brisanja u ned navečer, jučer ujutro blagi rozikasti ali kremasti koji je nestao nakon nekoliko sati, a danas opet ewcm ali bez krvi. Tolko o mojem praćenju po cervikalnoj sluzi, nemam pojma jesam li O ili O :/ jer svaki drugi dan imam tu ewcm najplodniju sluz. Po statistikama iz prijašnjih ciklusa koje sam pratila ili trakicama ili po bazalnoj danas bi trebala biti 4-5 DPO. Jedino mi još sada preostaje da pogledam pod mikroskop jel mi se suši sluz u paprat ili ne pa da znam na čemu sam :/. (može biti da će mi ovaj ciklus biti bez ovulacije)