Aaaaa, kiša opet. November i ja sam u takvom raspoloženju. Ja sam se jedva danas ustala iz kreveta i jedva čekam da odem doma spavati. To je nešto strašno koliko me ova kišurina umara .
Noemii, jesi li probala mjeriti bazalnu temperaturu. To je super način da vidiš jesi li imala O i kada je bila.
Ja ovaj mjesec nisam ni trakice rabila, ni mjerila bazalnu nego sam po sluzi gledala . Imala sam krvavi ewcm u četvrtak i petak ujutro (prije toga vodeni), onda 2 i pol dana niš, pa sam imala gusti rozikasti egcm prilikom brisanja u ned navečer, jučer ujutro blagi rozikasti ali kremasti koji je nestao nakon nekoliko sati, a danas opet ewcm ali bez krvi. Tolko o mojem praćenju po cervikalnoj sluzi, nemam pojma jesam li O ili O :/ jer svaki drugi dan imam tu ewcm najplodniju sluz. Po statistikama iz prijašnjih ciklusa koje sam pratila ili trakicama ili po bazalnoj danas bi trebala biti 4-5 DPO. Jedino mi još sada preostaje da pogledam pod mikroskop jel mi se suši sluz u paprat ili ne pa da znam na čemu sam :/. (može biti da će mi ovaj ciklus biti bez ovulacije)