Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Problemi s dojenjem (vise njih)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Postovani,
    Beba iskljucivo dojena, prirodni porod sve bilo u redu.
    Prvi mjesec je dobio 1200 grama, drugi mjesec je dobio 850 grama. Danas isli kod ped samo vidjeti jel sve u redu zbog prehlade, da bi vaga pokazala kako je od zadnjeg pregleda, koji je bio prije 25 dana, dobio SAMO 5O grama. Za par dana ce 4 mjeseca. Jako sam tuzna. Dojimo na zahtjev, on je vesela i lijepa beba, veliki je i sada. Rodio se sa 4200 a sada ima 6900. Ima svaki dan barem jednu do dvije ukakane pelene i svaka ima dosta mokrace. Na njemu se nista ne vidi da ne dobiva na kilazi. Jedino sto sam jucer i jutros primijetila zelenu stolicu, ali sam to pripisala prehladi. Jel moguce da nesto krivo radimo...... Kako povecati kolicinu mlijeka? Ako ga dojim prvo jedna dojka, pa spava 3 sata, onda ide druga dojka pa opet otprilike 3 sata, prva cica bude puna ko bomba. Nemoguce da nemam mlijeka.
    Pomoc!

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ivana&karolina prvotno napisa Vidi poruku
    Postovani,
    Beba iskljucivo dojena, prirodni porod sve bilo u redu.
    Prvi mjesec je dobio 1200 grama, drugi mjesec je dobio 850 grama. Danas isli kod ped samo vidjeti jel sve u redu zbog prehlade, da bi vaga pokazala kako je od zadnjeg pregleda, koji je bio prije 25 dana, dobio SAMO 5O grama. Za par dana ce 4 mjeseca. Jako sam tuzna. Dojimo na zahtjev, on je vesela i lijepa beba, veliki je i sada. Rodio se sa 4200 a sada ima 6900. Ima svaki dan barem jednu do dvije ukakane pelene i svaka ima dosta mokrace. Na njemu se nista ne vidi da ne dobiva na kilazi. Jedino sto sam jucer i jutros primijetila zelenu stolicu, ali sam to pripisala prehladi. Jel moguce da nesto krivo radimo...... Kako povecati kolicinu mlijeka? Ako ga dojim prvo jedna dojka, pa spava 3 sata, onda ide druga dojka pa opet otprilike 3 sata, prva cica bude puna ko bomba. Nemoguce da nemam mlijeka.
    Pomoc!
    Zelena stolica nije stolica gladi. U vasem slucaju, vjerojatno je zelena zbog prehlade. Je li dijete vagano na istoj vagi? Tesko je za vjerovati da bi prirast bio ovako malen, a da nista nisi primijetila (bolest, odbijanje dojke, manji broj mokrih i pokakanih pelena, itd.).

Koliko podoja ima u 24h? Koliko najduze spava nocu? Je li se nesto promijenilo u ovom zadnjem mjesecu (duze spavanje, na primjer)? Uzimas li kontracepciju? Sisa li manje, pogotovo uz prehladu?

Dajes li jednu ili obje dojke po podoju? Ima li dijete dudu? Dajes vodu, caj, AD?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •